Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože... proč si EA vymyslelo takovou fičuru ? proč nám pořát ubližujou , :D
  • TY voe to mně vychází vždycky... Zaklínač 2 uprostřed Zkouškového byla pekelná prúda... Pak zase Skyrim těsně před Zápočtovým *1*
  • Kde jsou ty doby,kdy 9/10 dostavaly opravdu jen hry,ktere byly do znacne miry novatorske,inovativni a prevysovaly vetsinu konkurence o poradny kus a 10/10 dostavaly hry,ktere svym zpusobem ovlivnily dany zanr nebo cely herni prumysl.
    Dneska dostava 9/10 temer kazda Ackova hra,za kterou stoji aspon trochu vetsi hype a reklama a pritom se casto jedna o "pouze" dobre remeslne odvedenou praci.
    Ted nemluvim primo o ME3,protoze jsem mel moznost hrat jen demo.
    Nicmene ani demo,ani trailery ve me nezanechaly dojem,ze by se melo jednat o hru,ktera si 9/10 zaslouzi.
    Nicmene se jedna o puj pohled na vec a verim,ze se mnou spousty lidi nebude souhlasit *3*
  • Veskoslav
    No bojím se Diabla:-D
  • MrSanta
    Teď machruješ, ale počkej až ti nějaká pecka vyjde na zkouškové *15*
  • Veskoslav
    Já pro jistotu nepůjdu ani 8.3 a ani 9.3. Výhoda VŠ:-D
  • Studuji a u toho pracuji ,ale trpim nespavosti *1*
  • MarekTV
    Až 9. 3. Já zase nepůjdu do školy, přítelkyni půjčím DSko, půjdu s tebou ;-)
  • Souhlas.
  • 2Veskoslav@tiscali.cz-prosim? Ja vzdy napisu svuj nazor a nikdy ho nikomu nevnucuji. Navic pulka z vas si vzdy z meho prispevku vezme vzdy jen to co chce a pointa vam mnohdy unika. Prilis si to berete... pro me za me at ma hra hodnoceni treba 0. Me vzdy zalezi jen na tom,jestli me bavi nebo ne. Ciselne hodnoceni je akorat od toho,aby se o nem vedly flame. Skutecnou vypovedni hodnotu uz davno nema.
  • Veskoslav
    MMntík, přeinstalovávám Origin, hnedka řeknu;)
  • Super recenze, teď je schrastit prašule :)
  • MarekTV
    Tak to netuším, v čem je problém...RPGček mám nahraných víc než dost, na poličce tvoří valnou většinu krabicovek. Začínal jsem na Daggerfallu (ten jsem však nedohrál, protože to tehdy nešlo, you know what I mean), a dobrodružství od Bioware jsou parádní. Líbil se mi Baldurs Gate, KotOR, Dragon Age a Mass Effect těmto hrám nedělá ostudu.

Pokud jsi hrál první dva díly, tak nevím, co bys chtěl ve třetím díle jinak. Razantní překopání statistik jak u 1/2? Návrat přehřívání zbraní? Grafika je mi u šimpanzí zadele, já doufám (a snad oprávněně), že hra uzavře celou trilogii a že se v ní odrazí mnoho mých činů, které jsem roznesl po celé galaxii. Pokud bude stejně dobrá jak dvojka, nemusím se čeho bát.
  • 8.3. nejdu do školy nejdu do práce, ale jdu zachránit vesmír!
  • a jak ze se da vypnout ta kontrola PC?? ja to tam nikde nenasel
  • Taky pravda. :)
  • jj ja to same dneska odpoledne mi od xzone prisla sms ze zbozi bylo vyexpedovano,ja na to cucel ja d***l bo sem v te dobe este nevedel ze se datum vydani takhle zmenilo,a nechtel sem tomu uverit az kdyz sem se podival doma na mail tak sem malem upad do komatu,ja si planuju jak si v patek zahraju ME3 psychicky se pripravuju na to ze hra na kterou sem cekal 2 roky je konecne tu a najednou,booom taka podpasovka, to bylo take prekvapeni.neco jako kdyz se psychicky pripravujete na patecni test pridete do skoly a on je hned prvni hodinu,
    PS:samozrejme sem rad ze to vyslo drive:D
  • Luke
    Hm, správná připomínka. ME2 dostala deset za skutečně výrazný odklon od jedničky (ve všech směrech), trojka pak tolik dostat nemůže, protože změny systémů jsou obecně spíš kosmetické. Zároveň jde ale o výraznější příběhový zážitek, než ME2. Co s tím? Tady přichází ultimátní argument o hodnocení: aspoň to tak je podle mě. :) Humory stranou, na Games stejně jako v ostatních herních médiích, které znám, je číselné hodnocení také výsledkem debaty, nikoliv jen subjektivním názorem recenzenta (např. když se někdo rozhodne napálit hře desítku, tak mu to taky po konfrontaci s redaktory nemusí vyjít). U ME3 jsme nicméně o desítce neuvažovali.

Zajímavější by byla debata na téma jaké hodnocení si zaslouží celá trilogie (protože je to nejucelenější herní trilogie, aspoň podle mě.). Dal bych asi taky devět (možná osm?), protože jako celek funguje a něco někam posunuje (vyprávění, RPG žánr atd).
  • Veskoslav
    U SP (aspoň co jsem slyšel a četl) tak nemusíš mít, u MP to ani nejde bezz něj:)
  • Aha, diky za doplneni, to jsem nevedel...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit