-
Ok, 0-2 bude jen hate.
Jen říkám, že tak velká celointernetová úroveň hatu prostě vytvoří šum ve kterém se ztratí legitimní připomínky.
A nejde jen o Metacritic. -
Ano dohraji a treba zmenim nazor,ale zatim opravdu zklamani.Bioware v zadnem pripade neni to co byvalo...bohuzel
-
A ne snad? Já když jsem kdysi dělal recenze na filmy, tak jsem se tolik napotil, abych obhájil nízké hodnocení daného filmu a to i 30%. Je totiž mnohem těžší slušně a argumenty obhájit nízké hodnocení než vysoké. Navíc co jsem četl, tak jsou to fakt hateři a lamy.....kteří nehodnotí hru, ale politiku a přístup.
-
Fakt? Tak to by měl mít můj kamarád u sebe schovanou kolektorku, kterou jsem si zamluvil. Termín pro Evropu měl být 9. 3., tak jestli je to tak jak říkáš, nevím, proč toto datum koluje všude možno.
-
0, vážně? *7*
-
Nechapu co kdo proti teto hre muze mit, ano nekomu nesedne to chapu ale ti co si na ni doslova stezujou ty nechapu,a ano ma par chyb ale to snad kazda hra ne?? a nejde hlavne o pribeh??(kterej je jen tak mimochodem perfektni),samozrejme vam nebranim v krytice, at zije volnost vyjadrovani ale velice rad bych vas videl sedet u kompu a tvorit tuto hru,to bych se nasmal
PS:opravdu nemam moc rad kdyz nekdo kritizuje nekoho za neco co sam ani neumi -
0-2 pro takovou hru = hate
-
0-2
-
Já to ještě nehrál, každopádně si hru koupím, až tu bude k dispozici krabicovka. Jinak jako sorry, s warez verzí si nezahraješ mulťák (kterej si hodně lidí chválilo už za bety, uvidíme jak se to bude líbit mně), a pokud nemáš importovaný savy z předešlých dílů., tak si můžeš dát facku (protože rozhodnutí, která jsi udělal během dvou dílů, se v posledním díle odrazí nejvíc).
Fakt obdivuju lidi, kteří si stáhnou pirátskou verzi a pohnojí tu hru špínou. Běž se vrátit k MW3. -
Proc? To muzeme rovnou nizke hodnoceni zrusit,kdyz podle vas kazde nizke hodnoceni automaticky = hate.
-
Mají právo? Pokud vím, metacritic je místo, kde se hodnotí hra jako dílo, ne politika vydavatele. Právo tedy podle mě nemají. S tím mají jít jinam.
-
Jsi můj člověk:)
-
To budou lidí jako falšený trol či Jidra....
-
Myslím to tak, že se někdo podívá na hodnocení obecně a řekne si: "Samej hate." a dál se tím ani nebude zabývat.
A přitom co ty víš... třeba tam někdo, kdo dá 5 nebo 6, bude mít nějaký správný postřeh odhalující nedostatek, kterého by se Bioware mohli v budoucnu vyvarovat. -
Promiň. Ale pokud hru hodnotíš jako celek. Tak se ptám. Skutečně si hra zaslouží 0-20% kvůli Originu (vhápu i přístup EA a DLC). Já myslel, že se má hodnotit hra jako taková, ale asi jsem špatný hodnotitel a hodnotím hru podle zážitku a toho, co mi nabídla, ne kvůli politice EA (rozhodně nesoulasím) či nutnosti Originu (trpěn kvli Bf3). Ale rozhodně bych se nesnížil k tomu, že bych dal 20%. To fakt dávají klikací lamy.
-
Ale budes se nudit dal, dokud nedohrajes ne? *2*
-
Pavle, nezlob se, ale číst recenzi nebudu. Sběratelka už je na cestě a jsem spoilerofobik *3*
-
oprávněné připomínky asi těžko budou k nalezení u hodnocení 0-2
-
No mně terve cesta peklem čeká. Česká pošta už pomalu žhaví auto, aby mi ji přiezla:-D No naposledy jsem se takto těšil na Sc II a nezklamal. Ještě dolaďuji postavu z ME 2 a hurá na věc.
-
Pitomost, hra se u nas uz normalne prodava, zadnej patek.