-
Mno na druhou stranu je to dobra protivaha k tem nadnesenym devitkovym hodnocenim tech "profesionalnich" recenzi.
Takze kdyz si to da clovek dohromady,tak mu vyjde hodnoceni,ktere by hre odpovidalo.
Aneb 9/10 je pro AAA hry dnes snad uz standard od ktereho se odpichuji recenzenti.
Kdyz je hra dobra,tak daji napr 9,5 a kdyz za moc nestoji,tak daji 8-8,5. -
tu svobodu nikdo nikomu nebere, ale výpovědní hodnota takového činu je nulová. A v tom množství na sebe člověk ani neupozorní.
-
Preklinam Pavla Dobrovskeho,
po precitani recenzie mam chut nakupit zasoby na mesiac, zavriet sa do izby a dat si aspon 2 tyzdnovu Mass Effect jazdu. Chjo... -
Na single kvůli aktivaci, při hraní ne (jestli teda něco na poslední chvíli nezměnili). Na MP pořád.
-
Tak bych chtěl mít jednou tolik času, abych se mohl deset hodin dobrovolně nudit :-D
-
Ano. Taková trpěná nutnost.
-
huhi - Nad čím chceš rozjímat? 0 patří totálně technicky i herně nefunkčním brainfuckům.
-
huhi: Tady se ale bavíme o seriózní kritice...
-
Když jsem byl naposledy, tak jsi prostě mohl kliknout kolikrát jsi chtěl, tudíž hodnocení nulové.....
-
kdyz mi jde jen o pribej, tak si necto prectu nebo zkouknu, bohuzel jinak toto nudne konzoloidni siditko pro deti nema s rpg mnoho spolecneho
-
No promiň, ale jukni se co tam k těm hodnocením 0 připsali. To jsou kolikrát kraviny úplně mimo realitu. Skutečně si tahle hra zaslouží 0? Však aby hra dostala nulu, tak by snad ani nemohla jít spustit. Dát 0 hře jako je ME3 je podle mě čistý hate a nic jiného. Navíc když to omrkneš, tak spousta "nulařů" má jako jedinou hodnocenou hru akorát ME3. To bych mohl vlítnout na všechny fotbaly/basketbaly/hokeje a nafrkat jim nuly, protože sportovní hry nehraju.
-
Proč by měl uvádět důvod? To se ksakru dělá! Říká se tomu obhajoba svého názoru. A pokud napíše hra je debilní, debilní je EA a Origin na pyču a dáš 0%, tak jsi akorát za haterského debila.
-
Hra se prodává, ale spustit půjde, díky Originu, až v pátek.
-
yeah
-
A jsou na tom metacritics nejaky pravidla, proc a jak, z jakyho duvodu si nekdo muze dovolit dat nizky uzivatelsky hodnoceni? Pokud ne, tak je to kazdyho vec, za co da i treba 0-2.
-
Na huhiho? To dřív prorazíš hlavou stěnu a odaučí trola trolovat.
-
need origin?
-
Za prve-ja si nemyslim ze hodnoceni kolem nuly je normalni. Clovek ktery si skutecne o nejake hre mysli ze si zaslouzi 0-20,tak je bud hater nebo si spletl zanry. Slo jen o uvahu. K cemu to hodnoceni tedy je,kdyz se nesmi pouzivat?
Za druhe-proc bych musel nutne uvadet duvody proc se mi neco nelibi? Hrani je o pocitech,ne o vyctu kvalit/nekvalit. I vyborne uzdelana hra muze nekoho nudit a naopak. I remeslny paskvil mue bavit. -
MW3 jsem nehral ani neplanuji hraji pouze RPG a to pouze kdyz mam cas a ver tomu ,ze rpg jsem nahral za ty roky opravdu hodne.
-
vážně musím odpovídat?