-
"Stejně tak zůstanete po závěru několik minut konsternovaně sedět s pohledem upřeným na monitor a přemýšlet nad tím, jak to tedy celé bylo"
není to doufám projev ledničkové logiky? -
Hele možná sem píšu často, ale zas tak to neprožívám, abych tady rozjížděl nějaké ehm pokusy na "intriky".... Nn nebudeme ;-)
-
Jinak davat penize do teto hry je opravdu skoda....
-
Souhlasím s tebou, Cahire.
Takovýto masivní hate je zbytečný, protože se v něm ztratí i oprávněné připomínky. -
Jo aha, ja to prvne cet jako komunisto :)
Asi se lidem nelibi pristup EA s tema DLC a jinejma podrazama a tak... -
10 hodin nahranejch a opravdu je to nuda.. Po treri a porad to same.
-
Mizerná uroveň trollingu
-
Hateři a hlupáci
-
Lide jsou nastvani kvuli originu.. a ja jim rozumim, maji pravo dat hre takove skore, kdyz ma nehorazne pozadavky.
-
Věřil bys, že jsem si chvíli říkal, jestli nejsi ten napodobitel zrovna právě ty. *15* *3*
Ale to je teď fuk, nebudeme přece dál psát off-topic k recenzi na takové dílo jako je Mass Effect 3. -
Jen tak pro zajímavost, na oficiální hráčské žumpě (rozuměj metacritic) má hra od profesionálních recenzentů přes 90%, avšak hráčské hodnocení a recenze dávají hře 25%! Hra teprve dneska vyšla (v Americe), ale už je tam 90 hodnocení dávající hře 0, 1, 2 či podobné číslo. Největší sranda je si to číst. *1*
Vážně, kam kráčíš komunito? -
Hehe, ty jsi tu hru dohrál? A jooo, zapomněl jsem, že na warforech už hra vlastně je...mimochodem, v Evropě se začne prodávat až od pátku. Až si hru koupíš a pořádně zahraješ, teprv pak hodnoť, a nestřílej tu 6,5/10 na základě trailerů a článků.
-
Tady už chybí jen názor Petra Velikeho
-
škoda, že ta recenze se věnovala spíš minispoilerům, než mechanice; příjemnější pro mě byla ta od rossignola na rockpaperu...
-
Ach ta láska - hory přenáší *2* *1*
-
no a? apson tu amem dva dementy :)
-
Možná se to čeká, možná ne - dotaz na Pavla - "Mass Effect 3 nabízí to nejlepší z celé trilogie" - dvojce si dal na Hrej 10. Je to tím, že je tady ta škála i přes stejný počet bodů jinak dimenzovaná nebo čím?
Mám dojem, že to vyvolá nějaký facepalm, že ke stupnici už toho padlo mraky, ale v tomhle konkrétním případě tomu fakt nerozumím :) -
No hodnoceni neprekvapilo,ikdyz na 9/10 tahle hra opravdu nema...Tahle hra je na urovni DA 2,opravdu zadna inovace,zadny pokrok.6,5/10 za me a to primhourim obe oci
-
Must have záležitost. *14*
-
Aspoň je to výzva. Možná to některým teoretickým fyzikům, resp "pravým" rpg hráčům zavře hubu.