-
Je zvláštní, že tolik diskutuješ u RPG her, jelikož podle tvého seznamu (vynechám-li Gothic/ Risen, což jsou ale dost specifické subžánry) s nimi téměř nemáš zkušenosti.
-
Já si počkám, když jsem hrál jedničku 2 roky po vydání a dvojku rok...a třeba to pak dají i bez Originu, i když to mi až zas tak neva.
-
Za takové lemply jsem demonstroval? Ačkoliv jsem striktně proti reformám, takoví jako ty nemají na našich univerzitách co dělat.
-
Jedna ze dvou věcí, které mají společné ME3 a poslední CoD. (Ta druhá je heslo "ještě epičtější, bombastičtější, úchvatnější...", které nemusí vždy fungovat) *7*
-
Naprosty souhlas, ME1 mel mouchy, ktere kdyz se po nestastne provedenem uderu vznesly a zorganizovaly, notne zneprijemnily zazitek, a to vubec ne jako ze vletaly do rozsirenych nozder hrace, ci olemtavaly jeho rty, ale tak, ze mu svoji silou much znemoznovaly delat to, co ocekaval - bezuzdne strileni osklivych a zlych, barvite vykresleni sexu s kymkoliv z galaxie, a to zminme jen to, ceho si vsimne kazdy. Me teda nitro nechybelo, ale pravda je, ze tam byt melo, protoze tobe chybelo, a vlastne i me chybelo, protoze tam byt melo. Proste v te hre byla spousta bugu a much. Nedal bych ji ani 2-, plus minus nemela byt vubec vydana, natoz vyprodukovana. Meli rovnou vydat ME2, a ME1 vydat az po ME3 jako epizodu 1. Jsou to zrejme bridilove.
-
Taky mě trochu mírně zaráží hodnocení na metacritic. Na druhou stranu jsem tam nikdy nesouhlasil ani s recenzentským hodnocením ani s uživatelským. Udělám si obrázek sám.
-
Tak v tom případě šup na základní školu a učit se procenta. 10/10 má naprosto (pro efekt opakuji: NAPROSTO!), stejnou váhu, hodnotu, číselné vyjádření, jako 100%. Abych citoval The Simpsons: "tento film se mi líbil nejvíce, protože jsem ho viděl teď". Mám pocit, že na stejném principu je dnes udíleno hodnocení her.
-
Jedničku i dvojku jsme dohrál na 100% = v jedničce projel všechny planety makem, ve dvojce oskenoval všechny planety. V případě jedničky jde tak o činnost na den a půl, v případě dvojky na pár hodin. A to to prosím považuji za samozřejmost, pro fanouška určitě.
Na jedné straně uznávám, že multiplayer je trochu podpásovka, na druhé straně jsem 100% za to, aby byl nejlepší konec dopřán jen těm, kteří si to opravdu zaslouží. -
Ide o nadpriemernú hru so slušným príbehom a nemyslím, že by to bola taká bomba ako recenzie tvrdia. Kúpil som oba predchádzajúce diely a skutočne nebyť príbehu, kľudne by to mohlo dostať 7/10. Prvý diel bol síce poriadne ponaťahovaný (zvlášt Citadela bola otravná), ale na rozdiel od dvojky sa aspon kde-tu z príbehovej línie odvíjalo. V dvojke sa riešili veci lojality posádky a (pre mňa) nezaujímavé misie. Tých zaujímavých, príbehových bolo prekvapivo málo. Veď DLC Shadow Broker bolo lepšie ako väčšina hry. Viac ako kvalitou hernej časti ma ME3 teda láka dokončením príbehu. Po skúsenostiach a informáciach už viem čo očakávať a preto počkám na zlacnenie.
-
Já jsem taky vítek a myslím, že tvůj text rozhodně zaslouží pár výtek. *2*
-
Já už jsem je tady nedávno psal, ale klidně něco sepíšu znova (není to v pořadí):
AoE2, BFME 1 a 2, Far Cry 1 (blbí mutanti), Carmageddon (na ten jsem vzpomněl teď s článkem), Mafia 1, Gothic/Risen, Two Worlds 1, Quake3:arena, SW JA, Diablo 2, Lotr: Fellowship of the Ring (ten můžu hrát pořád dokola a nikdy neomrzí svojí atmosférou), Fifa/NHL/Fifa Manager/Pro Evo, Guitar hero (World Tour je docela dotažená), Civilizace (původní), Heroes of might and magic (nemám žádný "nej díl"). Speciální cena náleží aneb mojí největší guilty-pleasure jsou Pokémoni (na handheldy) - pokud odhodíš předsudky, jsou to perfektní hry na stovky hodin zábavy.
Mám přesto nepříjemný pocit, že jsem na tunu dobrých věcí zapomněl... A nezahrnul jsem jiné spíše casual věci, adventury, další sporty apod.
Disclaimer: Ano, nejsou to nejlepší hry na světě a ani zdaleka bych nedal všem 10/10 (možná vůbec žádné). -
diky, mne se to vygooglit nepovedlo. co se da delat, to je zase vymysl :-( multiplayer mam rad u MMORPG, ale ne u akcnich her :-( to pak asi moc sanci na happy end nemam...
-
Uprostřed? Uprostřed by byla pravda, pokud by na opačné straně barikády stáli fanboyové, kteří by o ME mluvili hystericky a rvali jí desítky za doprovodu hesel CHANGE MY LIFE! MASS EFFECT IS MY NEW RELIGION" apod. Jenže ty tu máš na jedné straně profesionální recenzenty (a spousta z nich za něco stojí) a na straně druhé vzteklé kreatury, které pravděpodobně nedokážou unést, že jim ještě neroste pubické ochlupení.
-
Tak to je mazec to je ME 3 tak špatnej nebo se prostě stal obětí trollů kritiku a lidí co to jakože hráli. Nevěřím že by to bioware tak dojeb*lo zítra kupuju a pak uvidím. Pro mě osobně jednička byla dost dobrá hra a dvojka jedna z nejlepších co jsem kdy hrál.
-
* ve hře je zmínka o kartáčku za 6000 kreditů, který využívá k čištění mass effect field.
-
Nabubřelý fanfarónský pitomec, který snad ani nečte. Jako nějaký automat reaguje na klíčová slova (v tomto případě trailer, demo) a na jejich základě pak staví celý svůj příspěvek, ačkoliv je to vytrženo z kontextu. Takhle pracuje (hajzl)plátek Blesk.
-
Záchody tam jsou (nebo alespoň ve dvojce byly na lodi a pak taky v jednom baru). *3*
-
K těm nízkým recenzím od hračů na metacriticu...ani bych se nedivil kdyby měli pravdu.
Ale uvidíme, názor snad po dohrání změním. *3* -
Že je pravda uprostřed.
A uprostřed v rámci herních recenzí v dnešní době znamená spíše 7. -
Ano, je kompaktní a chudá. Stěží působí velikým dojmem, když každé patro projdeš z jednoho konce na druhý za 15 vteřin. Třeba taková nemocnice má 3 lůžka, z toho 2 jsou na chodbě a na každého ze 3 pacientů tam je 20 lidí z personálu. Některé důležité úseky tam jsou jako jedna prázdná místnost.