-
Ano přesně tak..
Jinak jen chci dodat, že jsem opravdu velký milovník AC i ME, a může mi být jedno kolik to dostane, kdyby desítku nedostala prostě jiná hra kterou mají rádi v redakci. Recenze nemá být subjektivní, tedy to hodnocení. Vím, že se to objektivně zrecenzovat nedá když ho to prostě nebaví, ale měli by se prostě volit lidi, co to dokážou, ti kdo to to nebudou srovnávat s jinou, jejich oblíbenější sérií (zase TES, spíš Skyrím) a napíšou prostě jen o tý hře a tahle hra si desátku prostě zaslouží.
Jo je to třetí, jsou tam některé věci ohrané, ale to platí i u Skyrimu!! Taky je pořád stejně zabugovanej, to je ohrané, engine stejnej a furt dělaj ty samý chyby. No Hellboy je snad jedinej kdo proti tomu něco napsal, takže palec nahorů, protože si myslim to samý... -
Nemůžeš napsat, že je magor. Poloviční blázen, bych napsal
-
to bude shrnuti diskuze do jednoho komentare *4*
-
A jak to takova recenze dokaze? Vzdyt recenzent nemuze udelat nic jinyho, nez ze napise, jak se mu libi hra z jeho pohledu, max. napise o zasadnich chybach hry, pokud tam jsou, ale to je tak vse. Jinak nemas sanci se z recenze dozvedet, jestli hra bude libit tobe. Muzes si to myslet, ale skutecne to zjistis, az kdyz si hru koupis a zahrajes.
Proto kupuju hry az ve sleve, protoze ani z dema, ani z infa o hre, ani z recenzi se nikdy neda stopro vydedukovat, jak se bude libit tobe. -
Páni kolegové, toto je jasný případ schizofrenie. Pošlete pacienta k doktoru Grünsteinovi. Ten ho už svými klystýry a chininem z té schizofrenie vyléčí! *1*
-
To je přece blbost, recenze jsou proto, aby hráčům co uvažují o prodeji vyvrátily nebo naopak potvrdily, zda koupit či ne. A tady o tom nevím, co si myslet, dost mě to zklamalo. Vím, že Lukáš byl vždycky nasranej když řikali, že dostal Skyrim deset proto, že je prostě milovník Scrolls, ale je to prostě tak.
Hra se jim líbila, ale nemůže přece dostat deset, když to má Skyrim!!! *16* -
Zcela upřímně - mám naprosto stejný dojem. Proto se občas až přistihnu být v pozici někoho, kdo bere CoD daleko lépe než jiné vyhypované herní série, jelikož proti němu jsou zkrátka všichni, přestože si na žádnou ultraprogresi nehraje (alespoň jsem nic takového nezaregistroval).
Naopak, jiné série (ME, AC, TES), které se kasají ultrainovativností, dopadají tak nějak velmi podobně jako to CoD (lehce s nadsázkou řečeno). -
JJ taky nikdy zasadne nesouhlasim s recenzema.
-
Reakce na tvůj příspěvek dole: Jak můžeš něco takové tvrdit, když jsi 99% titulů za poslední dekádu nehrál?? To mi hlava nebere.
Zahraj si New Vegas, Zaklínače 2, KOTORy, původní Fallouty, BG2, Vampire: TMB... -
Ty bys mel mit spis prezdivku Legie :)
-
Recenze jsou preci proto, aby se hraci meli o cem bavit, proc ta a ta hra dostala malo a nebo hodne. Kupovat hry se podle nich neda, zabavny vetsinou taky moc nejsou, obrazek si clovek udela tak max. jak se libila hra recenzentovi... Bych recenze zrusil a zalozil casopis jen s clanky, rozhovory, reportazemi, historii her a dalsim nerecenznim obsahem, kdyby to slo :)
-
Mohu se zeptat, jakou myšlenku dne tento příspěvek obsahuje?
-
PS3 se da připojit k monitoru.. Naštěstí, protože Pavel nemá doma televizi.. :)
-
ale Skyrím desítku dostane, protože je to prostě Elder Scrolls a baoř CoD (vydané v době nového moderátorského týmu na games) prostě víc jak osm nedostane protože je to prostě CoD. Mě to sice může bejt fuk, já si to koupím, fanoušek už to má dávno předobjednaný ale k čemu ty recenze pak jsou, Netvrdim, že je devítka málo, ale tohle je fail....
-
Hra je boží, nic lepšího jsem nehrál, šlape jako hodinky, postavy jsou super, děj úžasný, herní mechanismy vyvážené, obtížnost adekvátní třetímu dílu, prostě jasných 10/10.
Hra je na prd. Origin, potřetí to samé, proč po sobě střílí, když můžou zabít pouhou myšlenkou, dialogy jednocestné, přílišná koridorovost (udělejte vše, vyhrajete, jinak vyhrajete méně). Hra je spíše interaktivní film (místy ne nudně špatný) a v přestávkách na reklamu se může hrát. 0/10
Hru jsem nehrál. -
Ja tomu dal za tech prvnich 9 hodin 7 z 10, tak nevim, co mas za problem. Ty jsi zase jeden z tech, ktery to ma vsechno 10/10 a nevadi mu nic, vsechno se da omluvit nebo prehlednout. V tvem pripade je pak hodnoceni omezeno na cernobile libi/nelibi. Pak ale nema diskuze smysl, protoze ji nemas kam dale rozvest. Ze zacatku jsem byl zklamanej, potom uz jsem najel +/- na to, na co jsem byl zvykly z ME2.
-
A k autorovi recenze... uvádíte, že jste recenzovali PS3 verzi, přitom se v textu zmiňujete o monitoru. Tak teda jak? Obrazně řečeno, nebo vám ea poskytli nějakej ten melouch?
-
S posledním souvětím má pravdu, předsedo! *4*
-
By mě zajímalo proč nedostane trojka desítku jako dvojka, vždyť jen chválíte, má to všecko co parádní hra potřebuje, dokonce už i ten muťák (tím nemyslím, že ho potřebuje). Zo musí furt dostávat desítku blbý Fantasy RPG a ne poloRPG? Blbej Skyrim fakt, vždyť je to hnusný jak Majnkraft a zabugovanější než Rage....
-
Oprava...prepubescentních...