Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Tak pánové, přiznejte se, jak to bylo, přijel Ray do Prahy, nebo jste za ním letěli do Kanady??
  • LoL TaKoVa CiPoViNa a ZaS SkOrO 1o :D
  • me nenaseres kamarade *14*
  • Cahir
    Zopakuji svoji otázku, jak můžeš něco takového tvrdit, když jsi 99% RPG her NEHRÁL?! Ty víš, co ty hry nabízejí a nenabízejí? Chceš literární skvost s filosofickou hloubkou? Zahraj si Planescape Torment. Pokud je bariérou technologie, nezavání ti to malinko povrchností? Věř mi, že k silnému zážitku nepotřebuješ virtuální realitu.

Navíc, tvoje interpretace dějin herního průmyslu je chybná. V dobách, kdy nebyl v rukou obřích publisherů, byl prostor pro vznik jedinečných děl. O žádný nekonečný regres se tedy nejedná. Ostatně, abych byl fér; když odhlédnu od velkých firem, dnes více než kdy jindy, mají nezávsilá studia prostor k tomu, aby pustila uzdu své fantazii. Tak pátrej, zkoušej a teprve potom hodnoť.
  • Kvantova Ondatra!
  • Taky myslim. I kdyz ted ses nakej jinej... Tak at ti to vydrzi *3*
  • Tipujem pár kilo kvalitných klobás , jaterníc a krkrovičky z dobrej zabíjačky , bonboniéru alebo čokoládu a nejaké to vínečko poprípade domácu pálenku
  • Ty jsi tech her asi moc nehral co? *1*
  • Trol.diskuzni
    Mně se líbí, jak se dost často dá už podle nicku poznat forma a kvalita příspěvku. *1*
  • "aké mala hrať hra číselné hodnotenie" oh bože čo som to len vyplodil *8* *8* *8*
  • Trol.diskuzni
    Co se hodnocení týče, již více než před rokem měl na to tady právě od Hellboye vyjít pikantní článek, na který dodnes čekám... Bohužel to pan Poláček pravděpodobně definitivně stopl (v podcastech se o tom dvakrát zmiňovali ve smyslu, že se tam něco potřebuje doladit / ne ve všem panuje názorová shoda). *9*
  • kolik vam za tu recenzi v EA dali ?
  • Muzes dejme tomu uvazovat v ramci nejakych her, ktere hodnotis (pises na ne recenze ty sam) a pomerujes si, tak tomuhle jsem dal tolik a tolik, tohle mi prijde lepsi, je spravny tomu dat o bodik vic. Jenze nic takovyho nemuzes delat, pokud ty hry recenzuji uplne jini lide :) Kazdy ma prece zcela jiny zebricek hodnot a bavi ho neco jineho.
  • pravda byva vetsinou nekde uprostred....ale nehral jsem,tak nefim *3*
  • Znovu sa tu v diskusii rieši viac to aké mala hrať hra číselné hodnotenie , aké majú dnes hry číselné hodnotenie a aké mali hry číselné hodnotenie roku pána 1245 než konkrétne herné prvky alebo hra samotná , poprípade obsah recenzie . Ono by bolo fakt úžasné keby sa tá číselná známka jedného krásneho dňa nadrzovku zruší . To by ale asi nastala obrovská epidémia hromadných sebevrážd pretože život mnohých osôb by tak stratil asi zmysel *5*
  • Tak na to muzes podle me rovnou zapomenout *1*
  • No jasný ale tady je prostě jasně vidět, že když Skyrim má deset tohle musí mít míň.
  • Trol.diskuzni
    No, odhadoval jsem to tak... Přesto mě komentář docela zaujal, tak jsem doufal, že je v něm třeba nějaká hlouběji položená rovina. *3*
  • A hybaj polozit zivot za Cisare pana! :)
  • Trol.diskuzni
    Můžu to tvrdit zcela lehce - očekávám totiž od her něco víc, než prozatím nabízejí... To ale neznamená, že je to chyba her samotných - jednoduše technologie, finance a herní průmysl nepostoupili na úroveň, kdy by začaly vznikat díla, ve kterých bych se cítil "jako v knize" či krásnější realitě.

Pokud bych měl bilancovat z trailerů a promožvástů vývojářů a publisherů, byl bych navýsost spokojený s tím, co videohry přináší, jak vypadají, jak se hrají a kam se posouvají... Bohužel však finální produkty nikdy nejsou tak úžasné a velkolepé, jak jsou marketingem prezentovány, naopak se příliš neposouvají oproti tomu, co bylo před deseti lety. Pořád je to o tom samém, žádný opravdový přesah do "jiných sfér" stále nepřišel. Jen recyklace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit