Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těm, co se tady diví nízkým hodnocením na MC od hráčstva, tak pro ně mám celkem jedno lehké vysvětlení.
    Holt existuje řada, evidentně početná komunita hráčů, kterým třeba vadí praktiky ea..
    1) nutnost originu (chceš hrát? tak si koukej za svoje peníze nainstalovat betu klienta, co nic neumí a nic nedává),
    2) modli se, aby jsi neměl technický problém, následně si na něj nestěžoval na foru a nedostal ban a s tím i ban na beta klient origin, co nic neumí - jenom otravuje, či-li měl zabanované nedejbože i ostatní hry,
    3) z původně kvalitní firmy / distributora se vyklubal klon activisionu, kde se vydávají nekvalitní polotovary (sorry ale BF3 jedním z nich byl, Syndicate to jenom stvrdil), které mají víc hype marketingu než hratelnosti (ale co, lidi to koupili - mission complete) na hráčstvo se hledá až na tom posledním místě,
    4) ........

stále se divíte, že jsou hráči naštváni? jasně ME3 je totálně jasná volba (pro mě poslední hra od ea, co si kupuju) tyto firmy budou v nejbližších letech ještě více dolovat a recyklovat, ale z hlediska nějakého dlouhodobého plánu, jestli spotřebitelé dostanou rozum (alespoň ti pcčkáři), vznikne zde prostor pro nové hry / značky / comon Ubisoft, Valve, CDP !!!
  • Cahir: Jasně, ale když si z toho vyvodíš, že čím mladší ročník, tím větší nadšení a nekritičnost z ME, tak tady v teorii prebuscentních haterů na Metacric něco nesedí....
  • smejki
    Rád bych se zeptal, jaká je struktura hry? Ucelená jako ME1, nebo spíše epizodní a rozkouskovaná jako ME2?
  • smejki
    pomiň neopodstatněné 0-3, hned ti to vyletí jinam
  • nazívat ME RPG může jen někdo, kdo nemá všech pět pohromadě (tak max s přimouřenim očí ještě 1. díl)
  • sankuri
    Vzhledem k tomu ze serie Mass Effect je srdcovka, tak je trojka pro me povinnost. Pevne doufam ze SWTOR byl jediny fail ktery BioWare udelali a udelaji.
  • Trol.diskuzni
    Nasáčkovaný u každé diskuze nejsem, to by sis měl nejspíše lépe seřídit své senzory... RPG hry mě zajímají, protože mají obrovský potenciál a někdy v budoucnu by mohly vznikat opravdu velkolepé hry - vidím tento žánr jako budoucnost herního průmyslu jako takového. Zatím to však pořád nějak moc nefunguje, a tedy stále čekám a čekám na tu správnou syntézu know-how a technologicko-ekonomického zázemí. Věřím, že to příjde.
  • A kdo jsi, že tak soudíš? Já se považuji za staršího hráče a ME2 (ME1) hodnotim jako nadprůměrnou, věřím, že že takových, jako já je vícero. Takže tvrdit o něčem, že je to NEJ NEJ NEJ, jen proto, že to má velikou haterskou základnu je dost odvážné.

Jak už to zaznělo, co Thiefové, Hitmani, Freemenové, Homeworldy, Blizzardí věci....to všechno je ted zakopáno do země bioware a jejich ME?
  • chcel by som sa vyjadrit k tym metacritic score, pretoze ked si clovek celkom pozorne precita, tak vecsina tych "hracov" je nespokojna s DLC, za ktore musia zaplatit, aj ked tam spominaju aj ine veci co je na hre nedobre, ale vecsina sa dostane aj k spomenutiu DLC, toto mozem porovnat so svojim nedohranim hier, ktore su pre mna blbe, ale pre inych mozu byt bozske, mne vecsina hier, kde nie je klasicky save game je blba, niektore checkpointoidne sa daju hrat, ale vecsina z nich je blba, a ztymto nazorom by asi hromada ludi nesuhlasila, tak ako ja nemozem verit tomu co tam pisu ty ludia, ta hra dostane od niekoho 0 len preto, ze vydali DLC k hre hned po jej spusteni a chcu za ten obsah peniaze, kvoli tomu dat 0 je nezmysel, nehodnoti vlastne hru a zazitok z hrania aj ked tam su aj taky, ale hodnoti to, ze on chudacik bol oklamany, ale ved ho sakra nikto nenutil hru kupovat, jasne toto od EA a bioware nie je pekne taketo manipulacie, ale ked sa tak vezme maju na to plne pravo, je to ich vyrobok a komu sa zial nepaci tak ho maju niekde, ale na druhej strane sa to celkom jednoducho moze proti nim obratit, ked ludia masovo ich produkty prestanu kupovat (co sa asi nestane, ale keby), tak by bola vec celkom zaujimava
    HRU som sice este nehral, iba demo, ale mne sa to zatial celkom vidi dobre, nieco ako dvojka, ktora sa my pacila a aj jednotka sa my pacila ba viac, co sa my viac paci je hlavne pribeh. Aj o tom je na Metacritics vyjadreni zopar, ktorym kym to sam nezahram nehodlam verit, neverim ze by ten pribeh bol az tak chaoticky, ale niekomu sa tak moze zdat ked hru napr. iba prefrci a nevsima si len to cim skorej prejst hru, vtedy a vlastne pri tomto sposobe hrania sa neda cudovat, ze mnoho veci mozog toho cloveka skratka nemoze zachytit vsetko co sa tam vtom svete deje. Ked to zahram a bude to fakt tak desne, tak sa urcite este vyjadrim, niekde v teme, neviem kde, niekde :), ale ani nahodou nepochybujem o tom, ze tento diel bude dobry, tym ludom neverim, tych 0 a 1, je tak vela, ze je to az priliz, si myslim, ze to skoro vyzera ako keby to pisaly dvaja ci traja ludia pod roznymi nickmi :), samozrejme teraz iba vymyslam, ale mozne je vsetko. No nic nezostava my ine, len pockat kym hru zacnem hrat a presvedcit sa na vlastnej kozi ci mali pravdu ludia co dvaju 10tky alebo ty co 0 :)
  • Cahir
    Bavíme se o metacritic. *3* ...
  • Cahir
    To, co říkáš sedí na příležitostného diskutéra, ne na člověka, který je nakýblovaný u každé diskuze, včetně těch o RPG hrách (tam snad nejvíc) a vehemntně se projevuje podporujíc svoje názory články z různých koutů internetu.

Jen mě ten kontrast mezi tvou aktivitou a znalostmi překvapil, nic víc.
  • Počkej chceš mi tvrdit, že za dobu co všude probíhá ten massívní :) hype ohledně třetího dílu, se tady objevilo málo fanboys, kteří hýkali, jak je ME nejlepší hrou všech dob a jak jim změnil život? To ses zrovna probral z kómatu? *3*
  • Trol.diskuzni
    Vzhledem k tomu, že nejsem hardcore hráč (psal jsem to tady několikrát, že mojí prioritou je hudba), zdá se být docela logické, že nemám ultradetailní znalosti všech odvětví videoherního světa... Ale to přece neznamená, že nemůžu o daných tématech diskutovat, byť ze svého řekněme "prostšího" pohledu, ne?

A nebo mám začít brát Games.cz jako nerd-koutek pro horních 100 vyvolených pařmenů s 15+ -letou herní historií?
  • Vrook
    Kdybys přemejšlel, došlo by ti, že jsem tim jenom reagoval na všechny ty diskuze a flames, který se uskutečňujou ohledně Mass Efect (a jinejch BW her) ingame romancích. Nechápu jinak, proč tě to tak rozčílilo. Asi budeš fakt jenom poďobanej pubertální nolifer *3*
  • Cahir
    Taky nepovažuji sérii TES za kvalitní (až na Morrowind). AC je zkratka za Assassina? To jako vážně? Tak ten jsem fakt nemyslel.

Ne drahý trole mám na mysli RPGéčka za posledních 15 let, z nichž zrovna NWN je ejdno z nejslabších, co jsem hrál - autoři v podstatě přiznali, že kampaň je tam "jen aby se neřeklo", hlavním tahounem byl toolset a mp (datadisky a dvojka už jsou na tom líp). Jen mě zarazilo, že jsi jich ve srovnání s tvou aktivitou na RPG diskuzích odehrál tak málo...
  • souhlasim, ze dohrani vseho by melo byt po pravu odmeneno jinym koncem, nicmene pokud je dobry konec podmineny hranim multiplayeru a ostatni konce jsou jen jine zpusoby prohry, tak je tam neco spatne... ale nechme se prekvapit, treba to nebude tak strasne...
  • Podpasovka to skutocne je, sam som z toho trochu v rozpakoch, aj ked som velky fanusik ME, tie "mind-numbering" ukony ma nikdy nebavili a nemal som potrebu mat vyzbierane vsetky zberatelske artefakty/tagy/atd. Hru kupovat nebudem - cez Origin neprekusnem ani tu aktivaciu - subscribol som 50e na bioware channeli na youtube a hru sosam z warez for, preto dufam ze nejaky sikovny moder pride rychlo s fixom.
  • Trol.diskuzni
    Jo aha, takže hry jako Mass Effect, AC nebo Deus Ex jsou RPGčka? Jinak s TES mám zkušeností dostatek, ale nepovažuju tu sérii za kvalitní... RPGček jsem hrál myslím dost, např. Neverwinter Nights je další příklad dobré série, kterou jsem opomenul zmínit. Ale už jsem to (1ku) hrál dávno, takže si to tolik nepamatuju.
  • Keby si dal Mass Effect 2 tak co potom aka hra by uz mohla ziskat 10? Alebo co i len 8? Ved Mass Effect 2 je jedna z najlepsich hier aka kedy vobec vysla na akejkolvek platforme.
  • ked sa chce tak sa vzdy da najst nejaka vec na hre, ktora je nepekna nedobra, ked ti tak prekazaju taketo male drobnosti a nepozeras na hru s nadhladom, ale rozoberas male veci, tak je my ta luto, ja viem, ze ked za hru chces zaplatit peniaze chces a ocakavas co najdokonalejsi zazitok, ale zas ani ty ludia co hru tvoria nemozu mysliet na vsetko, su to tiez len ludia, nie su to stroje, taketo malickosti ja prepacim, ked ako nahradu skody dostanem skvelu hratelnost s vynikajucim pribehom, na ostatne sa mozem tak akurat, aj grafika my staci ked je akurat, nemusi excelovat vo vsetkom co je vsucastnosti spicka, staci aby hru znazornil tak aby som sa do hry vedel vzit a aby tam ta ona SCIFI atmosfera bola a ona tam, aspon co viem povedat z dema tam JE, takze mily kamarat moj, fakt, ked ti na hre prekazaju malickosti, asi by si si mal premysliet ci vobec nejaku hru vobec zacat hrat, lebo takto dojdes na kazdej hre na 10tky chyb a nepresnosti, ja cakam od mass effectu iba zabavnu akcnu dobrodruznu vypravnu scifi hru s dobry pribehom a ukoncenim ako sa patry a ako vydim ona taka bude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit