Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyyy jo*1* Po dvouhodinovým "sciencedirectování" není nad to zavítat do emocemi nabyté diskuze o ME.

Zajímalo by mne jak se cítí autoři hry, když takhle procházejí Metacritics. *8*
  • Ak máš rád RPGčka tohoto tipu , skús Vampire the masquerade : bloodlines , pre mňa osobne asi stále najlepšia hra svojho druhu čo sa týka sveta , postáv , atmošky atd... ... a dnes už je opatchovaná dosť natolko aby sa dala vpohode dohrať bez závažných bugov *3*
  • proste se me jen postesklo po smysluplnejch prispevkach, ale po precteni komentaru k memu prispevku sem se aspon trochu usmal *3*
  • moc se těším jelikož jsem velkej fanda RPG jako třeba Knights of the old republic nebo Zaklínače. První díl mě byl podle mého názoru průměrný a ve srovnání třeba se zmiňovaným zaklínačem 1 slabší, pak přišla dvojka a ta byla velice nadprůměrná zastínila i zaklínače 1. No druhý zaklínač mě naprosto ohromil a myslím si že je to král mezi novodobými RPG. Ale i král musí být někdy sesazen :)
  • Jediný? Co Dragon Age 2 :), nechápu že to bylo spolknuto většiny hráči jako dobrá hra :)
  • Trol.diskuzni
    A hle ho, Leoš Marez dorazil *3*

Mno jo, ale jestli to Amíci kosí na fórech a Metacritics o sto šest (aktuálně 2.5 hodnocení průměrně), tak co na to pak řekne zbytek světa?
  • God-of-War
    Kratos se hlásí do boje o planetu Zemi!!!!!! *16* *16*

It's time to kick ass
  • Trol.diskuzni
    přesunuto
  • Nerád to hovorím ale chlapec má pravdu , nikomu nemôžeš zakázať " byť debilom " . A ak by si takým osobám zamedzil v prejavovaní ich názorov nenázorov , tak sa stane to isté ako keď chceš useknúť hlavu hydre . Jednoho blbca sa zbavíš a na jeho miesto nastúpia dvaja ďalší a označia ťa za nácka/komunistu/satana pretože cenzuruješ " nepohodlné názory " *7*
  • A hlavně Metacritics je ráj pro spamery a hatery a flamery, takže bych se uživatelským hodnocením moc neřídil.
  • Ja jsem v diskuzich vzdycky hledal jen nepodstatne prispevky o nepodstatnych prispevcich.
  • Nainstalovat si ji muzes ale hrat pujde az od patku.
  • Ano, ale zpristupnena pres online sluzbu bude az od patku (jak tu ostatne uz v diskusi padlo).
  • Co jsem se koukal tak např. na xzonu už je hra k dispozici dnes...
  • a proc? zijeme v demokraticke zemi! Kazdy ma pravo vyjadrit svuj nAzor i kdyz je nesmysl
  • A cos cekal za komentare pod hrou, ktera se da hrat az od patku?
  • Trol.diskuzni
    To nemělo být myšleno tak, aby tě to naštvalo (se podívej na můj nick). *4*
  • kde jsou ty casy kdy jsem v diskuzich hledal odpovedi ke hram a zajimave postrehy hracu, to uz je nenavratne pryc, skoda - normalne bych zavedl pravidlo smazani nepodstatnych prispevku nebo aspon zakazal bych anonimni prispevky a stizil registraci na webu, to by aspon vymazalo polovinu hlupaku, ale to by zase snizilo sledovanost webu a redaktori by si nemohly honit triko kolik maji pod svim clankem komentaru
  • Trol.diskuzni
    To, o čem mluvíš, je tvůj čistě subjektivní pohled na hry... Máš svá kritéria, svá očekávání a uspokojuje tě něco jiného než mě, to je přece normální. Já od her očekávám něco víc, než dosud nabídly. Smiř se s tím, že má někdo jiný názor (rozuměj priority).
  • Trololo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit