-
Jo aha... No, to se stává často i u mě, že tady píšou pod mým nickem komentáře. *7*
-
Bioware sú zlý a jedia mačky...
-
Zkrať to.
-
Mas to moc dlouhy, ani cist se me to nechce
-
to jsem nebyl ja :D
-
Ohladom tych nizkych hodnoteni na Metacritic:
Jedna cast hracskej komunity, povedal by som ze ta mensia ale za to hlasitejsia (a v tomto pripade bohuzial ze je mensia) proste nema rado praktiky EA a Bioware co sa tejto hry tyka, konkretne tieto:
-Origin (nie je to ten hlavny dovod, ale tiez jeden z nich)
-1st day DLC - tu sa komunita nazdava (a ja osobne s nimi suhlasim), ze 1st day DLC je nieco, co malo byt v zakladnej hre a nemalo by sa to nikdy predavat navyse a kazdy musi uznat ze pri ME3 to EA/Bioware uz prehnali... DLC - OK. 1st day DLC - Humus.
-exclusivities pri predobjednavke - to je jasne, vacsine ludi sa nepaci, ked dostanes nejaku vec/vyhodu do hry iba v pripade ze si hru kupis/predobjednas v konkretnom obchode (myslim ze Gamestop mali nieco + este par dalsich vacsich obchodov). Takisto tu viacmenej plynie zhoda, ze ak by to bolo nieco kozmeticke, tak by to nevadilo, kdezto v pripade ME3 som cital, ze tam bolo dokonca nieco co ovplyvnuje pribeh/ulahcuje ziskanie jednoho specifickeho konca.
Viac o tom hovoril TotalBiscuit v jednom z poslednych Mailboxov. Osobne si tiez myslim, ze pri ME3 to prehnali a moj postoj je taky, ze hru si nekupim teraz, ale az neskor - v zlacnenej Game of the Year edicii so vsetkymi DLC a podobnymi kravinami. Inak, tiez ma celkom mrzi, ze vacsina hracov sa k tomu stavia tak, ze sa im to nepaci ale jedina ich forma protestu je prave zdrbavanie hry na forach/metacritic a podobne. A potom samozrejme hru upiratia na Day1, cim len nahravaju do kariet tym, ktori na PC vydavat hry nechcu...
Mimochodom Games gratulujem, pozrel som zdrojak a nemate tam nic take ako IGN (kto nevie, IGN malo prvych par minut po vydani clanku v ktorom vyhlasilo Mass Effect za najepickejsiu trilogiu ever created nieco taketo:
Sponsored by Bioware - v div tagu s parametrami "color: white; background-color: white;" (chcel som se hodit cely kod, ale nepovoluje to tu ani ked to zakomentujem -.-) -
Dokonale jsi to vystihl, palec nahoru *4*
-
No vidíš, že to jde... *3*
-
Asi jo :-)
-
ale prosimtě
-
Copak se daji ty hypem ovlivnene "profi" recenze brat nejak hodnoverne? *2*
Ty temer nulove hodnoceni uzivatelu na MC je extrem,ale vetsina tech profi recenzi je druhej extrem.
A pravda,jak uz to tak casto byva,bude nekde uprostred.Pro nekoho blize tem profi a pro jineho zase blize tem haterskym *1* . -
Když víš, jaké proxy používat, tak můžeš i reagovat (dávat hodnocení ale ne)... Jak asi myslíš, že bych tady mohl fungovat i přes nekonečné banování mé osoby? *4*
-
kdyby ste radsi misto tech banu byly aktivni a informovali o novem traileru na moh warpig nebo jak se to jmenuje....
-
Kdyby byl průměr tak kolem 5-6/10, tak bych to bral jako objektivní hodnocení, ale 2,5? To nedostane ani kdejaká žumpa.
A co zbytek světa? Ta polovina, co si ME oblíbila, tak do toho na jisto půjde. -
pres proxy nemuzete pouzivat reagovat a davat pluska minuska tak bude vic komentu
-
"Zlá burina nevyhynie " ako praví jedno slovenské príslovie *7*
-
No doufám, že ne, už si na mě pan Poláček užil legrace dosti za poslední dny! *1*
-
Ja souhlasim. Neni mi jasne jak mohl Skyrim, ze svyma bugama ktere by vydaly na novou hru dostat 10 a todle jen 9. Je to sice vysoke cislo a urcite tam nejaky ten bug bude, ale v tedle recenzi se jen chvali a nejake chyby se tam nepisou. Nechci tu podnikat nejake vyboje tak se nebudu moc rozepisovat, jen mi proste neni jasne jak mohl megazabugovany skyrim dostat 10 a Mass Effect ve kterem sem ja osobne nikdy moc velke bugy nenasel dostal 9. Pripada mi to dost zvlastni...
-
Ty ses druhej v poradi ,neboj *1* .
-
To publishera... Ale věřím, že vyloženě samotné tvůrce zahřeje možná i více si přečíst nějakou pozitivní recenzi, než jen vidět někde nějaká čísla a prašule.