Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no nevim, zrovna jsem já už jsem zmlsanej z L:A NOIRE
  • Trol.diskuzni
    Je to BOREČEK, známá firma tady už... *3*
  • Jestli tě nebaví dialogy tak nehraj hru, která je známá velkým důrazem na dialogy. Tohle je jako by sis stěžoval, že je v CSku moc akce.
  • Jo kdyby to tam museli napsat tak si to takhle rozdělit nedovolí.
  • jaky máčky ? myslis macka jako jidloM
  • Trol.diskuzni
    Je to hnus, velebnosti... V podstatě tím Bioware říká: "Jsme rádi, že jste koupí projevili zájem o naši hru - existuje však ještě jedno drobné DLC, které je nutno přikoupit, aby byl Váš zážitek ze hry již zcela dokonalý!" Mohli by to tisknout rovnou na zadní strany krabiček...
  • Tak jsem to stáhl,nainstaloval,spustil.. no a potvrdilo se jen to co jsem si myslel o této hře..je jen pouhá kopie druhého dílu..stejně ošklivá a hodně podprůměrná grafika,stejně nudné a směšně jednoduché přestřelky do nekonečna se opakující,dialogy s postavami občas nelogické a pořád na jedno brdo...podle mě je to ještě horší než druhý díl..ještě nevím,jestli se to budu vůbec pokoušet dohrát do konce..za mě zatím 4 z 10..
  • "After the mission, there are absolutely crucial “big picture” story elements revealed through a sort of Q&A conversation with Javik. Without him, you wouldn’t be able to fill in a number of gaps in the history of the Mass Effect universe — which makes it a shame that Javik wasn’t included in the base package, so everyone would be able to enjoy it."
    ( http://gamerlimit.com/2012/03/gamer-limit-review-mass-effect-3-from-ashes-dlc/ )

Takže to vypadá, že situace s DLC je přesně tak špatná, jak se mnozí obávali. *9*
  • Trol.diskuzni
    Tak tak. *1*
  • Khanemis
    Souhlasím, rozumný komentář:-)
    Některé firmy jako by si stále nedokázaly uvědomit, že DLC jsou pro spoustu lidí velmi ožehavé téma a je třeba k němu přistupovat s citem, aby proti sobě nepoštvali právě ty hlučné jedince. Ale to je zřejmě marné.
    Ale lepší to už asi jen tak nebude. Problém je, že na jedné straně si s pomocí marketingu, nátlaku na média či prachobyčejným využitím přehnaného prvního dojmu, kterému někteří recenzenti podlehnou. A na straně druhé zase naštvou různými rozhodnutími i tím samotným hypem křiklouny, kteří jim to hodnocení budou zase za každou cenu snižovat. Těžko se pak může nezainteresovaný hráč dostat k objektivními hodnocení.

Mimochodem, recenze mi přišla dobrá, Pavel jako vždy nezklamal:-)
  • Presne tak , pre diskusiu o Mass Effecte je predsa nutné poznať aktuálny čas , bez Jindrovho príspevku by som si myslel že je ešte stále podvečer a nevedel by som že by sa už patrilo zalahnúť do postele pretože zajtra musím vstávať !!! Jindra padol za dobrú vec , je to mučedník !!! Niekto by mal zvrhnúť tú diktatúru zlotrilého šéfredaktora , ktorý si myslí že len pretože on sám nikdy nespí , má právo brániť v slobode prejavu ludom ktorí majú pojem o čase !!!
  • Osobni zkusenost nade vse co? *1*
  • Trol.diskuzni
    Nepřestal... Platí přesně na 24 hod. *9*
  • jen si rikam co kdybych ten ban dostal minutu pred pulnoci? prestal by mi pak po pulnoci platit? *15*
  • Fallon
    Och bože milujem takéto pseudo inteligent príspevky. Keby,keby, keby mal by som tri chleby. Nezmysel, zrušením číselného hodnotenia by sa akurát zredukoval počet príspevkov nie ich obsah. Stále by tu boli "honiči" ospevujúci hru aj zato čo nespravila a ľudia ktorým sa proste nepáčila alebo majú nejaké "výtky", akurát by si nesťažovali na číselné hodnotenia ale na prehnane pozitívnu recenziu.

Pointa: Nie je to o tom ,že niekomu vadí číslo 9 na konci recenzie. Ale o tom,že niekomu vadí čo to číslo symbolizuje. Glorifikuje a povznáša hru do nebeských výšin, pričom sama nie je schopná vytiahnuť päty za okraj mesta, to je to čo vadí nie ,že tam máme číslo "devat" *10*
  • No přesně tak, nevím co se to děje...
  • Trol.diskuzni
    Občas mi ty BANy taky připadají nezasloužené... No jo, Mr. Poláček is the boss.
  • Trol.diskuzni
    Prodeje určitě budou, to nepochybně... Spíš mám na mysli všeobecný názor, který se časem na tuto hru utvoří. Jestli to nebude něco ve stylu SW:TOR.
  • za to ze jsem upozornil na cas *16*
  • Uvidime *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit