Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli ti roleplay rozhází obrázek 100x100 pixelů tak jsi na tom opravdu špatně
  • Mass Eklhafkt s Originem mi nesmi do kompu
  • Kolik vyrů ti do PC natahal Origin?
  • A kdo tě nutí hrát jejich hry? Mě se to taky nelíbí, stejně jako mít v PC Steam, GFW, Soical club.... Ale bohužel to bez toho nejde. Pokud to v PC mít nechceš, nehraj jejich hry.
  • Cahir
    Jenže on není podmíněn multiplayerem, jenom prostě musíš všechno splnit - mp se nemusíš ani dotknout.
  • Opravdu se mi libi reakce lidi, co si dobrovolne nacpou do kompu spyware. Pak neni divu, ze se ruznym virum tak dobre dari. Proc nad necim premyslet, proste dam o.k. a ono to neco udela ze? A pak kdo ma deformovany mozek...
  • a kde vlastne je? ta udaja "dovolena" trva uz 2-3 mesice *15*
  • i mě
  • Hmm, a opet ani zminka o tom, ze se neda prenest oblicej postavy z ME1. Kdepak, prece nemuzeme napsat tak dulezitou vec. Koho zajima, ze Bioware opet vyjebali se svymi nejvernejsimi hraci. Ani jedna zminka o tom, ze spouste lidi hra nenajde savy z dvojky. Opravdu mne tyto "recenze" cim dal vice presvedcuji o tom, ze jsou to pouze zaplacene clanky.
  • Kriste pane, ty jsi primitiv. Nebudu ti to tady rozepisovat, sám moc dobře víš, co jsi napsal. Doufám, že je to naschvál, abys tu prudil lidi, jinak jsi ještě blbější, než tvoje debilní příspěvky.
  • a nam si tim chtel sdelit copak?
  • To jsou ale dvě naprosto odlišné věci. Do facebooku tě nikdo nenutí. Je to tvoje volba. Do Originu tě manipulují, když si chceš koupit jejich produkt.

To je asi takový rozdíl, jako když vezmeš stopaře, nebo Ti někdo s novým autem vnutí i permanentního spolucestujícího (v tomhle případě tajnýho poldu) :-D
  • Je, ono mi to zcenzurovalo obsah v zavorkach. Vedle libi nelibi, taky nechapu, no, by melo byt :)
  • Vedle tlacitek by melo taky byt :)
  • Jak to tak čtu, česko se řítí do hodně velkých problémů, když tohle je naše budoucnost... Prezident bude Zeman (protože má dobrý hráčský recenze), zakážeme cestování za hranice (bůh ví co tam ti oškliváci dělají, určitě nějaký instalace ošklivých věcí), zakážeme tisk (stejnak tam melou blbosti, poslechněme si raději lidovou hudbu našich přátel, co jen haní)... Praotče Čechu, ty to vidíš :)
  • Veskoslav
    Tak jsem si dneska ráno znova pročítal oblíbený Meta a kritiky hráčů s 0 hodnocením. Vychází mi, že 0-2 dávají hráči, co mají jako jedinou hodnocenou hru ME, spousta komentářů je skoro totožnch, liší se pouze v detailech. Tudíž mi přijde, že se někdo hodně musel nudit.
  • Čtu a nestačím se divit kolik je tu odborníků kteří už ví že ME3 je naprd. I když je to warez tak to stihli dohrát velice rychle. (Absolutní nepochopení celé koncepce hry). Chápu že někoho ME nezajímá ale proč sem píšete tyhle *12* .
    Pokud kritika tak konstruktivní-nestahujte a nehrajte hry které vás nezajímají, prosím. *16* *3*
  • ME že je na špičcce? WTF WTF WTF???? a co hry jako Planescape torment a pokud třeba nechcu chodit tak daleko tak Fallout New Vegas má rozhovory asi tak tisíckrát chytřejší než ME.....ME je sice bezva ale prosím nedělat z toho nic víc....
  • To, ze mas origin a nechces mit facebook, tak je to uplne stejny pripad... Origin je zlo, mam na nem B3 a kdyby me samotny BF3 nebavil, nikdy bych si origin na PC nedaval... Skutecne me stve, ze moje oblibena herni serie je zkriplena EA distribujici ji akorat pres origin...
  • nejde o origin, jde o to že to jde JEN pres origin a i když je to takovej monopol hra je stejne draha jako by byla jinde....a to nemusí platit EA nic distributorům protože si to distribuuje sám....takže otázka je který mozek je to deformován?? ten co umí přemýšlet a rozhodovat se a nebo ten co slepě skočí na vše co se mu řekne???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit