Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počti si, jakou EULu mají windows... *7*
  • Někomu může vadit i jenom EULA u Originu, která je dost invazivní. Plus Origin ani zdaleka nenabízí stejnou přidanou hodnotu jako Steam. Zbytek je na osobních preferencích uživatele.
  • Ja potvrzuji tvou zkusenost s Originem. NE ze by to bylo neco prinosnyho, ale aspon v porovnani se Steamem se to instaluje a spousti rychleji. Odinstalace bezproblemova. To se Steamem potrebnym k hrani HL2 bylo problemu neskutecne (zvlast u vytacenych linek :) ). Dnes je samozrejme situace jina. Chapu a souhlasim pokud nekdo krici, ze Origin ani Steam nechce. Co nepochopim je, ze nekomu Steam nevadi ale Origin (kterej je v podstate to samy) ano *7* .
  • Dospely pribeh je neco, co neni naivni a blby. Jednoduchy.
  • Veskoslav
    Za to ty jsi dospělý až do nebe, co?:-D
  • aha, takže známkou dospělosti je krutost?! *1* proč se teda o dospělých příbězích nepíše v souvislosti s Manhutem nebo Postalem?!?!?!

prostě dospělý příběh je pseudointelktuální výmysl, který používají nevyzráli jedinci, aby měli pocit, že už nejsou děti, a ani ho neumí pořádně vysvětlit, ono to ani nejde, páč je to blbost*5*
  • Co to meles? Ja se nebavim o portretu ale o OBLICEJI! A ten se ti z ME1 neprenese, napise ti chybu. Takze ne, model postavy rozhodne neni stejny. Ano, da se to obejit, kdyz si s tim pohrajes, ale stejne to nevypada stejne a navic to uz meli davno osefovat a ne delat mrtveho brouka do vydani a pak milostive slibit, ze se na to podivaj!
  • hlupáku...

a) buď jsi zaměstnanec ea czech a snažíš se tu čeřit vody nebo
    b) konzolista, který nemá vůbec žádný zkušenosti s tim beta "nic neumim" klientem

ať tak nebo tak, origin je sr**a (sry za ten výraz), jinak to vystihnout prostě nelze.
  • Hairy_Ass
    Tím, že se uchyluješ k nadávkám, se od těch, které kritizuješ, moc neodlišuješ. *5*
  • Veskoslav
    Trochu i pleteš pojem a dojem:-D Reálny neznamená dospělý a nereálný neznamená dětský. Znám spoustu krutých sci-fi, který kdy by jsi nechal přečíst dítěti, tak týden nespí z nočních můr, co má. A přesto je to příběh nereálný, smyšlený, odehrávající se v budoucnosti, ale přesto je to příběh dospělý. Už jsi to pochopil?
  • Nemuzu uverit co za tupy lidi jsou v cechach to snad neni mozny kritizujete kazdou kravovinu co vas napadne samy byste nedokazali vytvorit ani h...o casto se divim ze se umite podepsat. Drzkujete tu na firmy ktery maj uz dlouholety zkusenosti v oboru bez nich by jste si dneska skoro nic nezahraly. A pro zajimavost mam Origin a muzu s klidem rict ze je daleko min otravnej nez Steam ale ani s jednim nemam jedinej problem. Takze nazory typu "Mass Eklhafkt s Originem mi nesmi do kompu" pise jen kkt co nema co na praci nez ze sebe delat pitomce co videl jiny potomce psat to samy aniz by nemel poneti proc to vlastne pise.
  • Holky s holkama a kluci s klukama...
  • Cože? Zaklínač 2? Odehrávájící se celkem ve třech malých a nezáživných lokací? Skoro žádné zajímavé vedlejší quetsy. Jako zaklínač jsi tam ani neměl žádnou práci (leda zabít pár harpyjí), minimum monster a krátký příběh.
    Už jen to, že ten úvod kdy umřel Foltest zabral tak 20% dějové linie hovoří za vše.
    Jednička byla super,ale dvojka je pro mě velkým zklamáním.
    Jen příběh byl fajn a to mě to donutilo dohrát. Vícekrát už jsem to však nezapnul a to jsem fanda zaklínače a četl jsem všechny knížky.

Naopak ME2 pro mě znamenal mnohonásobně lepší herní zážitek.
    A po pr hodinách raní trojky rozhodně zklamán nejsem.
  • Tak kdo neni spokojen s hodnocenim tak at se koukne na tento profil games. ten pan se fakt vyzna a je to borec.

http://games.tiscali.cz/profil/jindra.veliky/kolekce/

*3* *5*
  • Umaroth
    Tak teď mi to kurýr přivezl...doufám že to na XBL nemá nějakou kontrolu data vydání *3*
  • ze si to tam muzou rozdat gayove *14* *14* *14*
  • Umaroth
    Dospělý ve stylu, že ti nenandavá ruzove bryl a nerostou tak kyticky a negehaji kralicci a ty pak ziskas pul kralovstvi..... nechapu jak muzes vubec myslet dospel=realny...???
  • dospely pribeh = realny?
  • Model postavy vypadá stejně, resp. lépe. V baldurs gate, kde tvoří obličej postavy cca 40 pixelů chápu že portrét je důležitý, ale tady je to malichernost. Btw srovnáváš jablka s hruškama
  • může mi někdo vysvětlit, co to znamená ten dospělý příběh?! vždy je to naprosto nereálná kravina, tak co je na tom dospělýho?! tady si zas někdo plete pojmy a dojmy *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit