-
dalsia zaplatena recencia *6*
-
Sem hral System Shock jeste jako dite a myslim, ze sem to docela daval :)
-
dospělý příběh je jednoduše ten, který dítě jen tak lehce nepobere, má víc symbolických rovin, sem tam nějakou tu intelektuální myšlenku, nutí tě k zamyšlení, kterého ještě dítě není schopno. Jednoduchý jak facka, není co řešit. Dospělý příběh maj třeba System Shocky, obal pochopí i každej kojenec, ale co se děje pod ní už nedává. Naopak Star Wars je obyč pohádka, i když si hraje na něco víc, na jakejsi epos typu Pán Prstenů, ale to je jen můj názor:). I tak mám díly 4-6 rád.
-
tweetoval, že už je doma
-
A ty to víš? Nevíš. Jen sis někde přečet nějakej kometář a hned tu děláš chytrýho. Pochybuju že měl někdy co dočinění s Originem, natož čet licenční podmínky.
Myslíš, že Origin je jediná věc, co ti "monitoruje" kam chodíš na web atd... ?
Chápu, že někdo v PC Origin mít nechce, tak ať si to neinstaluje. Ale argumentovat tim, že si raději stáhne cracklou verzy? Takhle si člověk natahá do PC větší svinstva, pokud to někomu nevadí, to už tam rovnou může mít Origin.
Jinak Origin ti žádný viry nestahuje, nevim kde si sebral takovouhle zhovadilost a jestli chceš vědět, co přesně dělá, doporučil bych ti přečíst licenční podmínky. -
Jenom d*bil plete politiky do všeho.....
-
celkovo v recenzii chýba opis gameplayu a noviniek. Uniklo mi to alebo tam fakt nie je napísané nič o upgrade zbraní, o nových biotikách, o trošku šibnutom ovládaní a podobne?
-
2 TheBiggestHarryOfGames: Prakticky ve všem... Ještě nějakej jinej stupidní dotaz?
-
Říhači nelži, přečti si pořádně komentáře a diskuse na csfd - je to stejnej patok jak tady a to od té doby kdy umožnili registraci každýmu blbci... Stačí si pročíst např. trochu diskuse u Avatara...
PS: CSFD má stále výhodu v cervenakovi a dalsich podobných exotech... Tady nám tak maximálně servíruje trapně novinky s trapnými nadpisi smutný master and commander... -
DA 2 měl být původně spin-off bez číselného označení a nebylo v plánu, aby splňoval podmínky číslovaného a "plnohodnotného" dílu série. Spíš taková rychlovka pro fanoušky původní hry. Jenomže pak přišel pan manažer, nalepil na to číslo 2 a průs*r byl na světě.
-
Tebe musi hodne kdyz myslis co?
-
Velmi kvalitna recenzia, len mi tam chybalo zhodnotenie drobnych technickych nedostatkov. Uz vieme na co sa mame tesit, ale este stale nevieme co nas moze potencialne trocha zamrzet
-
nikde, ale aspoň se odfiltrujou ty nejhorší...
-
Za sebe:
Steam prohledává jen svůj vlastní obsah, získaná data využívá pouze pro sebe (a ta nejsou předávána třetím stranám) a člověk se po potvrzení může účastnit anonymních HW/SW statistik, což je jen extrakt infofilů v OS, ne výsledek sáhodlouhého šmátrání po každém bitu v počítači. Steam mi neleze do soukromých složek, ani mi neleze nikam, kde nemá co dělat. Valve je navíc firma vstřícná k hráčům/zákazníkům. Jestli mě něco štve, tak ne 100% funkční offline mode, pokud vypadne připojení v době přihlášení. To fakt není důvod k bojkotu.
Origin prohledává v počítači obsah, který s ním není nijak spojený. V EULE je pak deklarováno, že tato data EA klidně předá třetím stranám. Zkušenosti s přístupem EA k hráčům/zákazníkům nemluví dvakrát v jejich prospěch.
A abych nebyl nařčen z přejímání poplašných zpráv, chování těch dvou programů jsem si monitoroval i sám. -
So zálohou na Origine som ja nemal problém. Súbory som skopíroval do zálohy, po inštalácii Originu som ich vložil naspäť a hotovo, hra nainštalovaná, nesťahoval som ju znova. Jasné, má pár chýb, je to nový software a určite nie je na trhu 7 rokov, ale povedať, že ME3 si nekúpim preto, lebo to má Origin, je o hubu.
-
Mě v recenzi dost schází charakteristika hlavního záporáka - jestliže Saren byl Čunek, je hlavní záporák v Me3 spíš Bárta, Kalousek, Klaus nebo Kočí?
-
Indra? Lepší jméno vybrat nemohli. Jedině snad Indra GR8
-
Origin ve stavu, v jakém je teď, má ještě docela dost chyb. Zejména komunitních, když jsem chtěl vyzkoušet multiplayer ME 3 s přáteli, tak se často stávalo, že jsme se navzájem neviděli a podobné kiksy. Další věc, která mi vadí, je nemožnost zálohovat soubory nainstalované hry, takže nezbývá nic jiného, než ji znovu stáhnout, je tam sice možnost jako zachovat instalační soubory po instalaci, ale to není zrovna šťastné řešení. Dál jsem to nezkoumal, ale je jasné, že Origin má ještě co dohánět a srovnání, že je stejný nebo nedej bože lepší než Steam, není na místě.
-
Vyspely a ne dospely? To teda nechapu. Nehrajes si jen se slovicky? *3*
-
to pak není dospělý, ale vyspělý, a to je rozdíl