-
OK, to mi zřejmě uniklo - ale proč to tedy byla ta samá kouzelnice, se kterou jsem dokončil Origins? Stejné jméno, vzhled, vybavení?
-
"přeci jen jde o odladěný engine, navíc mám pocit, že od minulé E3 se v Bioware už jen věnovali vychytávání chyb."
http://www.youtube.com/watch?v=MFBTuleh7R8&feature=youtu.be
PS3 Avg:21.872fps .. Min-Max:15.5-30.0fps -
LooooooooooL GOTY LOoooooooooooooooooooooL
http://www.youtube.com/watch?v=Gayz4s82LHs -
Docela chápu, že tě tohle naštvalo (ano, Bioware tohle měl nejak vyřešit..), ale opravdu tenhle problém musíš řešit v diskusích pod pomalu každým článkem o mass effectu (nejen u několika tady na games, ale i na xzone apod..)?
-
Bez hatu a bez ničoho si to kúpim, nech viem ako to dopadlo, tším sa na príbeh a môžem to použiť v diplomovke. Ja verím že budem spokojný
-
nebo se spíš na Hawkeho měli vykakat a nedělat v těchto ohledech to, co mají v Mass Effectu :)
-
Reagovat nemusis, je to jasne, Valve jsou asi stejni lidumilove jako EA. Krabicovej Portal 2 si bez Steamu nezahraju zrovna tak jako krabicovej ME3 bez Originu. Je fakt, ze EA me nuti prihodit par E za DLC v den vydani, ale zase na druhou stranu Valve mi za 40 E prodalo hru na jedno odpoledne...
Jo rozdil chapu, ale porad to nesnizuje tu prasarnu co taky dela Steam. -
Jsem rád že mám deformovanej mozek, díky tomu mi strachy netvrdnou bradavky když si mám Mass Effect 3 stáhnout a použít crack...
-
Co je pravdy na tom, že hra nemá ani obyčejnej skybox? Může někdo potvrdit/vyvrátit? Díky..
-
OK, mohl jsem to vysvětlit rovnou - v recenzi na ME 1 v LEVELu přirovnal Pavel Dobrovský Sarena k Jiřímu Čunkovi, což mi už tehdy přišlo dost komické, pročež jsem mu to tady předhodil...
-
Souhlasim s Cahirem, tvuj případ s restaurací mi přijde nesmyslnej a jako zbytečný rejpání, protože pak na to můžu odvětit "no jo ale střepy už jsou součástí tý restaurace, tudíž jí hodnotim celou se všim všudy", ovšem kdyby střepy byly 100 metrů před restaurací, už to není chyba restaurace, ale někoho jinýho. Podobnej případ jsou, jak všude slýchám, jelikož nemám s originem zkušenosti, problémy s Originem. Hodnotit by se měl obsah hry a ne to okolo, což je v tomhle případě Origin, za kterej tvůrci obsahu hry prostě nemůžou. To si potom napište recenze zvlášť na Origin a na Steam, ale strhávat body svym způsobem uměleckýmu dílu (myslim tim hru jako takovou, ne konkrétně Mass Effect i když ho mam hodně rád) za to, že má černou kaňku na obalu je nesmysl. Nadneseně řečeno, nehodnotim obal, ale obsah.
-
mně je úplně jedno, jestli něco odesílá. Origin mi jen tak z plezíru leze tam, kam mi bez soudního příkazu nesmí ani policie.
-
chápeš doufám rozdíl mezi "steam čumí, jak dlouho je spuštěný exáč, který jsem u něj koupil, a následně vylepí toto info na mém profilu"(BTW, když vypneš in-game steamoverlay, tak se to nepočítá) a "origin mi projíždí kompletně celý program files, leze mi na déčko a čumí po každém exe, co v kompu je, informace odesílá dál a otevřeně přiznává, že je klidně předá třetí straně"?
reklamy (první strany!) si můžeš vypnout, aut-update taky a ANONYMNÍCH statistik se nemusíš účastnit. Origin není o pidižvíček horší. Ten je horší o míle.
"kdyby mysleli na hrace, proc neumoznili cloveku co si koupi krabicovku Portalu 2 hrat bez Steamu?"
na tohle nemusím reagovta, že ne? -
Oni měli spíš rozjet hned ságu Dragon Age s Hawkem, tak jako Mass Effect se Shepardem. Aby tam nemíchali různé šedé strážce a jiné hrdiny.
-
K zacatku dvojky: holt ti nemuze v kazdem dile na zacatku hlavni hrdina chcipnout ;-)
-
Co přesně znamená Weight Capacity?
Co jsme četl tak to pouze říká kolik zbraní mohu vzít sebou na misi.Jestliže tu hodnotu překročím tak budu penalizován.
V tom případě již není omezeno jakou zbraň si kdo vezme?Jestli ne tak to je podle mně škoda.Takto si mohu nakombinovat co chci a jak chci a získat zvláštní kombinaci postavy.
V demu jsem měl například infiltrátora s neviditelností a s brokovnicí :) Musím říci,že hra byla pak opravu lehká.Snadno jsme se dostal do dobré pozice kde šlo z brokovnicí střílet jedna radost.Navíc protože není skill na trénování zbraně tak jsem ji mohl používat maximálně efektivně.Jestli to takto bylo zamýšleno tak to bude "zajímavé" -
dyť už se to právě dělalo, výsledky byly dost rozporuplný, rozhodně ti scanuje internetovou historii, k čemuž nemá naprosto žádnej důvod jako herní klient do háje.. Co je komu z EA po tom, kam chodíš na stránky, jasně, je to pro ně business info zadarmo, ale takhle to chodit nemá, etika šla v tomhle případě fakt stranou a nelíbí se mi to a nehodlám to podporovat. V minulosti jsem her EA koupil dost, dokonce i her Valve v distribuci EA, ale Origin už je fakt za čarou..
-
No sorry ale ked maju tie dlouholety skusenosti prečo pôsobí Shepard ako keby mal od riti až do krku vrazenú dubovú palicu? Presne ako Skyrim s pohladu 3tej osoby.
-
To nebyl hlavní hrdina z původní hry, ale jinej Grey Warden, co přišel ze sousední země - příště více dávat pozor u dialogů. *3*
-
Ok...díky