Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakoupená verze se dá hrát už od včerejška bez zásahů do kódu hry *2* Kontrola regionu se provádí na základě IP adresy. Tak si stačí před prvním spuštěním (po instalaci a registraci) nastavit proxy z usa, hra se aktivuje a pak už se jak singl a multi dá hrát s domovskou adresou – pařil jsem do půl čtvrté *1*
  • MishKonn
    Přesně, už jsem ten check dokonce i obešel jako u BF3 a vysral se mi z toho celej Origin, neautentikovaly se mi DLC, musel jsem psát na support EA, nakonec jsem Origin přeinstaloval a hra chtěla aktivovat znovu. Opravdu nechápu, jaký to má význam.
  • Ringwraith
    Můj odhad -> poběží na Hero Enginu.
  • google.com...too hard?
  • Doufám, že příští hra z ME universa už poběží na něčem lepším.
  • ok, tak to sorry ty vole :D
  • Jo no, protože "všichni" určitě importovali savy z prvního dílu... Nechápu, jak by někdo mohl hrát první a pak až třetí díl, vždyť to nedává smysl...
  • nikdo neříká, že to někomu prospeje
  • Tak pirati uz vesele pari a mne se tu bude valet originalka do patku, co to ma kur.a za smysl, A KOMU TIM PROSPEJETE CO ???
  • to jsme vsichni rádi
  • Že jsi něco přinucen strpět od jedné firmy přece neznamená, že si to musíš nechat líbit ode všech...
  • owny
    aby ne, když je to tak starej engine a dávaj tam rozmazaný textury
  • Cus mohl by nekdo vyspoilerovat děj ME 1 a 2 rad bych si zahral Me3 ale proste uz na dvojku a jedničku uz neni čas
  • Je fakt, že Shepard v obou dílech běhal docela divně *1* ale to jsou malé věci *3*
  • Aha kdyz do Mafie II vysli DLC sotva hra vysla tak to vadi ale kdyz do ME3 je DLC (taky to sotva vyslo) ktere prida urcitou osobu (zase) tak tam je to v poradku? :D
  • Ano musim, protoze od toho maji byt recenze, aby tyto problemy zminily, ale jak vidno to nedelaji. A take to pisu pro to, aby verny fanousek, co ma postavu uz od jednicky si nenahral save a nebyl prekvapeny tim, ze mu to hodi error a nazdar. Pokud ti to vadi, tak to necti. Jednoduche reseni.
  • bla bla bla Bioware bla bla bla evoluce blablabla Šepárd bla blabla 9
  • jinak za optimalizaci dostává bioware 1 s hvězdičkou, protože na mym starym křápu mi trojka jede ještě plynuleji než dvojka...
  • Proč bys nemohl? Kdyby měl Bioware koule, tak bys pokračoval normálně za Jokera. Další ukázka toho, že málokterý rozhodnutí má skutečný vliv na příběh. Sami si s těma přenositelnýma sejvama akorát naběhli.
  • deridon
    to je zvláštní, jelikož by ta pozice neměla jít importovat pokud vim... a mělo by jít pouze si vytvořit toho jiného wardena

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit