-
Reakce na: Konzolista - Ne, nemáš hodnotit hru jen z hlediska obsahu a řeknu ti proč...
Diskuze jsou od toho, aby se diskutovalo a to děláme, že bysme tu plakali jsem si nevšim :P. Ale k tý reakci, takže když budu psát recenzi na film na Blu-ray, kterej teda taky můžu brát jako službu, tak budu do hodnocení zahrnovat i to jestli je v pěkný krabičce a jestli má hezky udělaný menu? Nebo když ho budu recenzovat s ohledem na to že jsem ho viděl v kině, tak do hodnocení budu zahrnovat i to jestli před filmem běželo dost trailerů na jiný filmy? Nebo snad budu u web seriálu hodnotit to, že je oficiálně stažitelnej pouze ze zdroje, kterej mi zrovna neni po chuti, nebo že film je z produkční společnosti, kterou nemam rád? Jasně že ne, opět opakuju, že hodnotim obsah díla *4*
Snad jsem to moc nepřekombinoval, ale už nevim jak jinak to popsat *4* -
Sběratelská edice leží vedle mě, teď jen počkat do pátku na příchod Reaperů a genocida může začít :D
-
Jo a Salarianku nejspíš ani neuvidíš, pokud se nepletu tak na wiki píšou, že žen je necelých 10% populace Salarianů a sou velice vzácné :).
-
Tak, vím z dema, že Kroganku uvidíme na 100% a mam pocit, že sem Turianku taky někde viděl (ve 2? asi.), ale možná si to pletu s komixem.
-
To co sou ty lidi tady schopny vypotit z tich jejich papulý, to je opravdu čistá demence. Spousta tu píše, že si ME nepořídí jelikož vyžaduje origin. Takže si ji radši upirátí a pak se diví, že vývojáři na PC z vysoka se*ou. Co takhle si tu hru koupit a cracknout? Hmmm? Sám jsem si Mass Effect 3 koupil, ano origin nesnášim, má hnusnej vzhled a jeho EULA se mi moc nezdá, ale takovej dem*nt abych napsal jako jeden z tich předtim, že si to nekoupim jen kvuli originu... Nevim , prostě to chování nechápu. *9*
-
Dotaz pro ty, kteří už ME3 hrajou: Na jinak geniálně vymyšleném světě Mass effectu mi trošku vadila jedna věc. A to, že kromě lidí, quarianů (a logicky asari) se v prvních dvou dílech nevyskytly žádné osoby ženského pohlaví. Není to myšleno nijak sexisticky, jen mě zaráží, že i na hodně frekventovaných místech v galaxii jsme nenarazili na žádnou turianskou, salarianskou nebo kroganskou ženu (ačkoliv o nich porůznu častokrát padly zmínky). Objeví se takové v ME3? Myslím, že "uvěřitelnost" zdejšího světa by zase poskočila o cosi výš..
-
Ano,toto je vyzkouseno a funguje 100%. Zkratka nainstalujete hru a kdyz si zazada o aktivaci, zmenit IP (treba flyvpn), aktivovat, hodit si zpet normalni IP a muze se vesele hrat a to i vcetne MP.
-
Jo vcera jsem si taky domu prinesl krabici a pomoci VPN/proxy jsem si to rovnou aktivoval.
Zatim jsem to ale nehral, protoze dohravam ME2 kvuli transferu sejvu *4* .
p.s. je trochu psycho,ze v multiplayeru si mas moznost kupovat bedny za realne penize (bioware body). Nastesti te k tomu nikdo nenuti, kredity si farmis hranim samotnym. -
A neimportoval si náhodou z pozice před finální bitkou a smrtí tvé wardenky? Do datáče šlo importovat z libovolné uložené pozice.
-
Frostbite 2 či jak se jmenuje ten B3 engine. EA je schopná to nacpat i do Tetrisu *1*
-
Aneb kdyby náhodou obvinění z práce s Cerberem a Colectory nestačila.
-
Ne, nemáš hodnotit hru jen z hlediska obsahu a řeknu ti proč. Protože hra je ti nabízená, na rozdíl od jídla - jako služba. Nelze jí vrátit (v rámci ČR těžko)- nelze reklamovat, lze ji brát se vším, co je k ní přidáno, tedy i s Originem. Ale jak už říkám po sté - nářek na fóru nespraví nic, je třeba hlasovat peněženkami, protože právě na to Bioware a EA slyšej nejvíc.
-
Moc pekna recenze, jen jsem nejak nepochopil, proc hra nedostala 10/10 (recenze se nijak o nedostatcich nezminuje). Ja mam nahrano asi 6h a zatim jsem nenarazil na jedinou chybicku.
BTW, hru mam legalne koupenou na Xbox, sice vsude rikali, ze to melo vyjit az 9. ale pak to zmenili na 7. a nakonec mi vcera (tedy 6.) prisla SMSka, ze uz je na sklade. -
Tak to bych zase tak netvrdil. Minimálně objasní to, co děláš na Zemi a z čeho jsi vlastně obviněn.
-
No za BW points:)I čeština do nich je, pokud je preferuješ. A přinejhorším doporučuji český torrent pokud ti to nepůjde.
-
Já ti nevím, ale já si hru koupil a vím, že bude přístupná až 9.3. Pokud nechceš čekat, změň si IP adresu na USA, nech ověřit Origin, pak zpátky zmeň.
-
Crack.
-
Existuje jednoduchá věc - crack. Stáhni ho z Uloz.to a můžeš hrát.
-
Aaa, pán je moralista. Nepruď a nekaž dobrou náladu. :)
-
Skořo by se dalo říct klasika. Starý to trik s proxy.