-
karera porad moralizujte... at se podivam do jakekoliv diskuze, kdyby jeden, ale cela plejada komentaru se toci kolem afektovane sentimentalniho nazoru, jak pc scena hraje piratske hry a chudaci vyvojari a podobne, pripadne jak se maji prestat vydavat hry na pc a orientovat se ciste na konzole. uvedomte si jeden prozaicky fakt, ze presto, ze se pirati, tak ty zkurvene korporace jsou porad fest, fest, fest v baliku. Imho by se muselo krast desetkrat tolik, aby je to doslova polozilo na ritni otvor. Takze narky podobne typu "achich ouvej, jen aby financni gigant mel jeste almuznicku na to splacat nejakou hru". jasne budu ted zkurvene moralizovat a hrat na city, ale polozte si alespon takovou vcelku komplikovanou otazku, cim jsem ziv. Hry, ackoliv neodmyslitelne patri do nasich zivotu jsou sic fajn, ale jak by rekl muj deda, chleba si za to nekoupis (nemluvim nyni pouze o tech virtualnich). Proc cpat nyni, kdy je svet na pokraji totalniho globalniho pruseru neuveritelne sumy penez do zabavniho prumyslu, kdyz drtiva vetsina sveta zije pod hranici chudoby, tam chcipaji decka hlady, jinde zas musi v deseti letech litat s flintou kvuli rezimu nejakeho ocase. Vim, nenapsal jsem to nejelepe, prakticky jak maly negramotny smrad, alespon trocha sebereflexe z me strany tu je, ale doufam, ze jsem alespon nekomu, kdyz si za litr ci kolik to stoji koupy masovy efekt ci cokoliv jineho uvedomi, jak a damy snad omluvi, k pyci mu to je.
-
+ Kroganky a ještě k tomu plodný jsou trošku podpupltový zboží v celý galaxii
-
To Corwin8: Zahraj si znova misi na Horizont. Dávej hlavně pozor na rozhovor s Kaidan/Ashley a Illusive manem na konci.
-
Hráčska komunita za posledných cca 10 rokov poriadne zteplala. Je to vidno na MP hrách, samý uslintaný 14-ročný sopel s vykastrovaným hláskom *11*
-
Plants vs Zombies, f*ck yeah! *5*
-
Myslím, že řeší lidi, kteři to kvůli Originu stáhnou hrajou, ale nekoupí.
-
To je 100 % hloupost. Důvodem je, že jsi zabil 300 000 batarianů, ne nějaká spolupráce s Cerberusem. O pomáhání Collectorům snad v celém ME2 nepadlo ani slovo, to je blbost. Arrival je prostě klíčový v návaznosti dvojky na trojku a podle mě jde o největší přešlap Bioware v téhle sérii - měl být už v základu. I když po epickém zničení základny Collectorů už by to působilo spíše nedůstojně.
Na Arrivalu je dobrá jediná přestřelka - je to podle mě nejtěžší bitka v obou dílech a dlouhé video před ní nejde přeskočit. Ti dva těžký mechové jako poslední vlny útoku jsou smrtící - na prvního atomovkou a ten druhej je opravdu oříšek. -
Děkujeme za vysvětlení
-
Niektorí ľudia proste nechcú podporovať spoločnosti, ktoré im vyslovene prdia do ksichtu. Aj ja som prestal kupovať hry od EA, dávno pred ME3.
Svojimi peniazmi radšej podporím vývojárov, ktorí mi za to stoja. Čo na tom nechápeš? -
Jo jasně, a pak to všechno zastínily Plants vs Zombies...pleteš jabka a hrušky dohromady.
-
a neni pozde kdyz si to uz nainstalovali do originu
-
Těším se jako blázen jelikož jsem velkej fanda RPG jako třeba Knights of the old republic nebo Vampire the masquerade : bloodlines a Zaklínače. První díl mě byl podle mého názoru průměrný a ve srovnání třeba se zmiňovaným Zaklínačem 1 slabší, pak přišla dvojka a ta byla velice nadprůměrná zastínila i Zaklínače 1. No druhý zaklínač mě naprosto ohromil a myslím si že je to král mezi novodobými RPG. Ale i král musí být někdy nahrazen :)
-
No prkotina z pohledu aliance to vypadá, že Shepard společně s Cerberem napomohli útoku Collectorů na Horizont a možná i ostatní kolonie a jelikož jim nebylo nic řečeno o útoku na Collectorskou základnu použití Omega-4 vypadá jako silný důkaz spolupráce s Collectory. To je dost na obvinění z vlastizrady. Navíc co jsem viděl z dema, žádná zmínka o zničení vysílače. Myslím že Arrival lze s přehledem vymazat z Mass Effect historie bez větších následků.
-
To přijde:)
-
Článek "100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim" má stále pětkrát víc příspěvků, máte tedy co dohánět, kolego Veskoslave! *5*
-
Podle hodnocení hráčů na Metacritics je Mass Effect 3 horší než Postal 3. Zdá se, že lidi raději mlátí tlusté maminy než aby zachraňovali vesmír *1*
-
Aha tak sem se stima Salarianama asi spletl, nebo se k nějaký dostaneme :).
-
No tak já nevím, ale tohle je docela prkotina:-D Navíc obvinění s Cerberem nikdy nebylo, protože ani Rada to nežádala a neoficiálně Tě podporovala (vrátila ti symbolicky hodnost spectra a to něco znamená). Tudíž jediný důvod, proč jsi na Zemi není spolupráce s Cerberem (Aliance i Rada o tom ví a "toleruje" to), ale to, že jsi zabil pomocí astreroidu něco přes 300 000 při zastavení "imaginární" rasy dle Rady. Proto jsi na Zemi:)
-
Pokud objevuješ v ME 1 planety, tak narazíš i na Turianku, ohledně Kroganů se pouze o nich mluví (zmínka při "záchraně" Grunta s Wrexem při vysvětlování slabý klan vs silný klan)
-
Myslím (nejsem si na 100% jistý), že turianka byla v nějaké misi v ME1.
Kroganku uvidíš ve trojce, stejně jako salarianku.
I tak ale souhlasím, že je tam těch mimozemšťanek nepřirozeně málo.