-
ASI SPOILER Mě se hlavně líbí rozdíl mezi špatným a dobrým koncem - červený a modrý výbuch *1* A se skrytou ultimátní zbraní sem se nemýlil. Velká paráda
-
Po vzhlidnutii koncov ma toto napadlo.
Asi autori chceli koncom povedat:
Vazeny nerobte si plany do buducnosti. Tu si coskoro sami znicite. -
Příběh jedničky je pěkně vyloženej zde: http://www.youtube.com/watch?v=jk3h7DboE_Q
-
Plants vs Zombies no tuhle hru neznám ale myslim si že jsem v příspěvku neuvedl žádnou plošinovk, adventuru nebo jinej herní žánr ale jenom samý RPG hry takže moc nechápu to co myslíš tím že pletu jabka a hrušky dohromady.
-
Lorem ipsum: Ty jsi opravdu tupon. Tak pro ty mene chapave. Oblicej z ME1 preneseny do ME2 a nasledne do ME3 NEFUNGUJE.
-
Podle mne se na metacritics neprojevuje ani tak to, ze by hraci nemeli radi ME3, ale to, ze uz jim leze krkem pristup EA/Bioware, kteri cim dal tim vic kaslou na verne fanousky a delaji vse proto, aby je odradili. Viz nemoznost importovat si oblicej z Mass Effect 1, protoze co je nam do lidi, co jsou s nami u teto serie jiz od roku 2007, ze? Hlavne, ze nalakame nove, kterym je to sumak. Dale to, jak nechutne vsem vecpali tu svoji sr*cku jmenem Origin. A spousta dalsich veci. Pro mne osobne je toto nejspis posledni hra od EA Edmonton (Bioware prestala existovat v okamziku jejiho prevzeti EA).
-
Tři slova, ending je sr*cka, nekupujte si tuhle hru, pokud chcete konec, který skutečně můžete ovlivnit, pokud vám stačil konec jako mělo dragon age 2 (podle mě sr*cka) tak jen do toho, mě to skazilo celou hru.
-
Já jsem zase nahlédl do art-booku ze sběratelky a taky toho krapet lituju. Vypadá to, že jsem si vyspoileroval něco málo ze hry.
-
Ehm? Změnil jsem ho jednou jedinkrát... Předevčírem.
(Neplést si mě s jedním imitátorem, kterého jsem tady viděl v předešlých dnech působit.) -
asi jo protože i ten dub je moudřejší než ty
-
ze Souhvězdí Andromedy
-
Ta hra si zaslouží být nejstahovanější warez hrou roku , vyvojaři se bestak topí v penězích jen se stačí mrknout na Call of Duty každý rok vychází a vydělává miliardy dolarů .
-
Odkudpak jsi nám utekl?
-
jdi si zkázat někam do přírody dubum, jo?
-
Hmm jak je vidět podle reakcí, tak herní průmysl se mění ve fanatizmus. Děláte si srandu ze "hloupých" blondýn v růžovém ala barbie, ale neuvědomujete si, že vy sami jimi jste. Jako ty nákupní horečky např.: v Americe, kde jsou schopni se lidé navzájem ušlapat!!! Hmm v této větě podmět lidé je, tak trochu nešťastně volen, protože přesně tahle se chovají hladová zvířata. takže žádní lidé, ale zvířata. Člověk je moudře inteligentně smýšlející bytost co si uvědomuje sama sebe a následky svých činů. Takže jste člověk nebo zvíře. Rozhodnutí je jen na vás. Oblbnout mě nebo kohokoliv jiného můžete, ale sami sebe ne. Nejtěžší v životě je zjistit kdo skutečně jste a následně se naučit žít sám se sebou. Žít s tím vědomím, pravdou, ... Váše osobní názory na mne zbytečně nepište. 1. nejde o mě ale především o vás. Vy jste podmětem 2. už předem vím co mi napíšete. LEGENDY PADNOU, VŮDCOVÉ ZHYNOU, ZÁSTUP S ŘEVEM BUDE NA NAHOU A PAK SE OBRODÍME.
-
Tak jsem nahlédl do wiki (teď toho lituji) a vím, že minimálně tři naprosto stěžejní postavy mohou umřít/být zachráněny, dvě z primárních voleb přenášejících se už z jedničky mají několik variant řešení... A to jsem jen nakoukl, dál si to kazit nebudu.
Rád bych viděl to hov*do, co šíří informace o tom, že ovlivnitelnost v podstatě neexistuje. -
Tak jestli jich je tak malo, pak jsoun asi vsechny zavrene a nasilne drzene na jedne "plodici stanici".
-
Podle mě napsal kravinu a ještě hodně neslušně.
PS: to po každém banu měníš avatara, nebo je to náhoda? -
No, mohl to říct sice trochu kulantněji, ale zase tak daleko od pravdy není, ne?
-
Marně přemýšlím kdo je větší de*il. Jestli ty, nebo ti co ti dali plusko *7*