Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako v cele serii. Koho to jeste muze prekvapit?
  • Koridory a semi koridory, prakticky v každém lvlu recyklují stejné modely, textury.
  • po hrani DA ale aj ME2 sa najviac skutocne bojim koridorovej zabavy.Dokonca aj nechvalne znami cod vychadza sporovnania podaktorych misii z toho ako vytaz sprepracovanimi a komlexnimi levelmi. Takze moja otazka znie ako je to s level designom?
  • Tím jak odflákli práci na Tali ( 5minut photoshop) jenom ukazuje jak si Bioware važí svých fanoušků. Zaplatí aby ve hře byla Jessica Chobot aka zbytečná postava, celou ji od hlavy k patě vymodelují, ale hlavní postavu z ME1 odfkálnou nějakou fotkou z googlu. Btw já zase nesnáším indoktrinované mozky jako jsi ty.
  • ne, pletete se... vymrdana pyca.
  • Tak se ukázalo, že Bioware/EA sprostě lhali. Tvrdili že DLC vzniklo samostatně až potom co už museli poslat hru na certifikaci ( http://games.tiscali.cz/preview/mass-effect-3-from-ashes-dlc-vznikalo-samostatne-58575 ), ale přitom je DLC na disku se hrou, takže muselo vzniknout před tím termínem.
  • Tak jelikoz akta neni udajne schvalena ale sopa a nejaka dalsi hruza jo v USA tak Bioware asi ceka soudni spor jelikoz pisnicka living Earth je hodne podobna (jen jiny nastroje pouzity mozna jina tonina) s casti pisne z CSI Miami S10E09. Podle ACTA se jedna o piractvi a poskozovani autorskych prav kdyz jsou pisnicky podobne. Me bi zajimalo jetli nase deti co spivaj Skakal Pes nebudou pirati jen proto ze nedostali prava spivat tuto pisnicku od autora ktery lezi nekde kdo vi kde. Mimochodem acta zakazuje i youtube protoze neplatite za to ze si pustite videoklip a navody jak hrat hry budou taky piractvi. Osobne doufam ze acta nikdo neschvali ale co do toho muze mluvit nekdo kdo patri do 90% populace oznacujici ACTA jako pirata (zbylich 10% sou lidi co nemaji a nikdy nemeli pristup k internetu a pravdepodobne deti do 3 let ale i cvicenou opici naucite si pustit na netu nejakou tu hru za kterou nikdo nechce penize).
  • a co je natom? když se jim tam ten obrázek hodí, tak proč ne? nesnáším tyhle hnidopichy
  • Jenže kterej konec si vývojáři vyberou? Nebo to udělaj pro všechny? Kdyby ne tak tím opět popřou možnost nějak ovlivnit příběh. Ale to je jim vlastně jedno
  • Tak ME1 a 2 mal tiez iba 1 koniec a nikto sa nestazoval.
    !!!SPOJLERY!!!
    na konci v ME1 bol len 1 koniec - smrt Sarena a hlavne Sovereigna
    na konci v ME2 bol tiez len 1 koniec - znicenie zakladne Collectorou
    Na konci oboch hier mal clovek pocit ze konce su 2:
    ME1 senat prezil alebo umrel. ME2 zakladna znicena, alebo vycistena.
    Pritom vysledok bol stale rovnaky: ME1 koniec sovereigna, ME2 koniec Collectorov

KONEC SPOJLEROV - co sa tyka ME3.. predsudky skresluju zazitok. Neocakvajte od tej hry ze bude dokonala. Film tak isto nehodntime aky by mohol byt, ale aky je.
  • Konec je otevřený pro případnou čtvrtou část i když vyvojáři tvrdí že to je poslední kapitola ale moc tomu nevěřím .Mass Effec je značka na rýžování peněz tak jak C.O .Duty , Assasin atd. věřte nevěřte ale pokud bude vydělá trojka balík tak vznikne 100procentně 4díl proto ty konce jsou ve trojce tak trochu chaos .
  • ale jaký vliv to bude mít na svět mass effectu se dozvíš až v další hře za 50 evropskej
  • No asi jo, nejsem si jistej, ale to jak celá hra v důsledku skončí volíš uplně na konci, takže vliv způsobu hry na konec není nijak zásadní.
  • Já už mutoval, mám tě tedy kladně zhodnotit?
  • V Americe? U nás je to naprosto stejné. Stačí v ElectroWorldu před svátky snížit cenu televize o 500,- a tady se lidé ušlapou také.
  • Cahir
    A liší se alespoň více než jen barvou výbuchu *4* (bez spoilerů prosím)?
  • Tím myslím, že můžeš tvrdit, která hra se ti hrála líp, ale Zaklínač je uplně někde jinde než ME abys mohl říct, že jedno je lepší rpg, než druhé.
  • Cahir
    Kašlu na to, po přečtení podobnejch příspěvků mám pořád tendence si to dohledávat, pátrat atd. A každá taková činnost mi pokaždé něco ukrajuje z vlastního zážitku. Tohle šmejdění na netu ještě před tím, než mám produkt v rukou, je prostě (alespoň pro mě) nezdravé. Těm 85% prostě nevěřím. Neuvěřím, dokud sám nevyzkouším.

Když už nic jiného, wiki je rozhodně kvalitnější zdroj informací než kluci a holky z bioware fóra... Navíc termín "v nějaké části hry..." je hodně zavádějící, nemyslíš?

Až to dohraju a řeknu si" "Počkat!... Co to k*rva mělo bejt?!" tak se zde veřejně za své invektivy omluvím. Do té doby doufám, že jde o nejlepší díl a vrchol série, který vše uzavírá, jak se tvrdí ve všech recenzích, co jsem četl.
  • Nic co ve hře uděláš nezmění konec.
  • SPOILER: http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Tali-Unmasked-Mass-Effect-3.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší