Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď jsem to řešil. Nainstaluj ME2 v EN jazyce a DLC ti normálně půjdou. Taky jsem řešil Arrival.
  • No hlavně od toho moc nečekej. Arrival není nic moc a do trojky se nepromítne a nijak dějově důležitý mi nepřišel. Nic nového se člověk nedozví a level design je těžká recyklace všeho možného.
  • Erien
    To že hra bude přístupná od 9.3 v Evropě se ví, už ani nevím jak dlouho.
  • Tak dorazilo nainstalovalo a ono ho..o. Kur..y zas..ny čekejte si vy bl..čkové do pátku s pozdravem váš Origin *16*
  • Ludo
    ne neni, a komunita myslim dala nazor jasne najavo

to neznamena ze ME neni dobra hra
  • Cypri
    fakt?? Tys ho takhle koupil?? Nemusim si pak delat zadny starosti ze by neco neslo nebo tak?
    Já chci právě koupit jen tyhle dva.
  • Veskoslav
    Mít ho můžeš. Stejně mi to psalo i u Arrial a Shadow Broker, že není k idspozici pro tento region, protože registruje, že máš češtinu jako jazyk. Zmeň na agličtinu a půjde ti to.
  • Ty krabe !
  • mate ponekud zvracene predstavy o dospelosti snad z toho vyrostete
  • Cypri
    Dá se nějak ten DLC k ME2 - Arrival koupit prosim?? Mám hru na originu regnutou ale klasickou bez zadnejch DLC a tenhle Arrival bych rád když je dějově duležitej k trojce.
    Já jsem sledoval že to je pro náš region nemožný, tak co to je za blbost když ta trojka má začínat s něčím důležitým z Arrival a my ho ani nemůžem mít... ?
  • Cypri
    dá se nějak ten Arrival koupit prosim?? Mám hru na originu regnutou ale klasickou bez zadnejch DLC a tenhle Arrival bych rád když je dulezitej k trojce.
    Já jsem sledoval že to je pro náš region nemožný, tak co to je za blbost když ta trojka má začínat s něčím důležitým z Arrival a my ho ani nemůžem mít... ?
  • Cahir
    Ale pořád máš aposň na očích seriózní lidi (cival, imf, cervenak...), kdežto oni retardéři jsou kdesi (většina) na chvostu. Pořád tam cítíš tu propast mezi normálními lidmi a naprostými trdly. V herní branži je každý rozumný příspěvek/postřeh udolán stovkami stupidních. Kvalita imdb, dokonce i csfd nesnese srovnání s metacritic.
  • Cahir
    Jak píše ještěr, to pak hodnotíš restauraci, nikoliv jídlo! Hodnotit máš prostě obsah díla, ne to, že ti pan pošťák přines rozbitou krabičku, ne to, že potřebuješ ke hraní Origin, ani to, že máš malej monitor... Kdo to takhle hodnotí, nemá u seriózní kritiky co pohledávat. Hodnocení, ať už knih, filmů, her apod. nemá co dělat s politikou, společenskými náladami atd. Tady se hodnotí produkt, fňukat nad tím, jak jsou EA zlí můžou hráči jinde.
  • Cahir
    *1* *1*
  • Cahir
    Takhle DA nechtěli pojmout. Svět měli hotový už nějaký ten pátek a rozhodli si, že jednotlivé díly budou z různých koutu Thedasu a budou tedy vyprávět různé příběhy. Hawke nebude ani ve třetím díle.
  • Asi nějaká skupina haterů na Facebooku.
  • smejki
    já si někde stěžoval na to, že tlačí Origin exkluzivitami?
  • hitokage
    U dema (právě na PS3) znatelně kolísal framerate, je na tom plná verze tedy lépe? Spusta lidí to nepočítá mezi závažné nedostatky, ale na mě to působí celkem rušivě, proto se chci ujistit.

EDIT: Už znám odpověď z podcastu, díky.
  • smejki
    a to je dobře. eště aby šéfredaktor neplatil autorům. to by bylo! *16*
  • smejki
    vsadím boty, že na mass effect wiki nějaký extrakt najdeš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit