-
Tak třeba pokud jsi se v Dragon Age: Origins obětoval za Ferelden, tak v datadisku už jsi zase vesele běhal, aniž by to tvůrci nějak řešili - jsem rád, že to tady nenastane:-)
-
Arrival měl jen jeden konec, u ostatních nemůžu sloužit, protože jsem ME3 ještě nehrál.
-
Veď toto! Aspon na 2 mesiace musím zablokovať účet.
-
Hrozne sa mi páči tá predstava že by Shepard na konci 2ky umrel , importoval by sa save a niekolko hodín by si mohol hrať za rakvu volne poletujúcu vesmírom *1*
-
Fajn, díky za info.
-
Takže asi ta varianta, že mi to hodí nějaký nejmíň vhodný konec...jako když se hrála dvojka bez jedničky...mrtvej wrex, nechat pomlátit radu = nevraživost galaxie...hmn, hmn...teda nevim ale jak moc DLC ovlivňovali hru celkově...
-
Bude to dělat, jako kdybys ty DLC ve dvojce měl (vis třeba Arrival).
-
Je to tak, tohle říkali i lidi z BioWare. Import jedině z živým Shepardem.
edit: A co se týče posádky.. jestli ti někdo zemřel a ve trojce by se měli objevit, tak ty tam taky mít nebudeš. -
Hm a co tak si zjistit, že Origin je pod licencí GPL, stáhnout si k němu zdrojáky a podívat se co a kam (pokud vůbec) odesílá? Co? to ještě nikoho nenapadlo? A nebo to někoho napadlo a nezjistil nic?
-
To se vyplatí vždycky, otázka ale je, vydržíš čekat tak dlouho? *15*
-
Když se zgebnul, nemůžeš importovat save do trojky (logicky). *3*
-
Doufám, že to půjde i bez jakéhokoliv DLC ke dvojce? Že ani změna příběhu (respektive navázání, bude takové jako na konci dvojky a nehodí se mi nějaký unkown bad ending (penále za nepořízení DLC))nebude nějak perzekuční...to by bylo opravdu nemilé
-
Recenzovaná verze byla na PS3 a tam jsem žádné závažné technické nedostatky (čti "takové, které by kazily herní zážitek") neobjevil. Kromě antialiasingu, ofcourse. Nemyslím, že by na tom PC verze byla nějak hůř - přeci jen jde o odladěný engine, navíc mám pocit, že od minulé E3 se v Bioware už jen věnovali vychytávání chyb.
-
Shepard je nemotorny panák, vobec sa nehýbe ako vojak.Divný inventár a vývoj v 2 ke trochu lepsi ale stale to neni ako celok ani na 8. Vážne sa mi oplatí 3ku kúpiť? Neni lepšie počkať na nejaky set s Dlc?
-
To neni pravda, pokud zemrel, save se nda importovat.
-
sice to nehraju, ale bylo receno, ze pokud S zemrel, ze se to nepocita a hra bude navazovat, jako by prezil
-
jestli jsi pobíral celej příběh i s tou filosofickou dimenzí (viz Bioshocka vlastně všechny shocky), tak gratuluju, já můžu říct, že jsem Ayn Rand a další filosofy pochopil až o hodně let pozdějc.
-
Ahoj, mohl bych poprosit někoho, kdo už ME3 hraje, aby sem napsal, jak se autoři vypořádali s různými konci předchozího dílu? Co když Shepard zemřel nebo alespoň většina posádky? Dík:-)
-
Sam jsem byl prekvapen kolik informaci o vsem moznem z meho pocitace ziskava Steam, podle meho nazoru je to uz daleko za carou, co se maji nekam odesilat informace o dobe kterou stravim u jake hry, o me konfiguraci apod.? Pokud je to s Originem tak jak pises, je to samozrejme hrozny, ale jen proto, ze je neco jeste horsiho budeme ze Steamu delat ok vec? . Valve je hlavne vstricna ke svym obchodnim zajmum, kdyby mysleli na hrace, proc neumoznili cloveku co si koupi krabicovku Portalu 2 hrat bez Steamu? Kdyz me achievemnty nezajimaji, multiplayer rovnez, proc musim mit pred ocima porad ty jejich reklamy a kvuli nim spoustet nejake bizarni sluzby na pozadi? (ktery o me navic zjistuji schranuji informace?) to, ze je nekdo jeste horsi (Origin) to neomlouva...
-
Tady nejsou novinky.cz