-
E-e, jeho bratranec z třetího kolena.
-
Další z řady vystrašenců... Hlavně je komické, že spousta lidí, kteří podobným argumentem odmítají origin, mají na facebooku hromadu soukromých fotek a někteří i hodně osobní a přitom nahráním těch fotek se staly vlastnictvím facebooku a ten si s nimi může dělat co chce. Skutečně směšné. Neříkám, že je to tvůj případ, ale je dost lidí, co to tak mají (: To já mám origin a nemám facebook a vím proč.
-
Human revolution? nebyl špatnej, ale ted si znovu užívám Silent assassina a hned po něm mám z gogu kupenýho Thiefa :-) . Ale jo, human revolution spolu s portalem jsou dvě jiskřičky v téhle černočerné konzoloidní temné době
-
miluju scifi filmy, ale masity efekty me nebavili ...jednicku sem si kopil ja hlupak ...dvojku upirat (ja chytrak) a v obou pripadech sem to hral asi dve hodiny, uprime me od bioware naposledy DOCELA bavil DA1 ale NWN a strarsi hry od bioware sou uplne jina trida (lepsi) ...nejsem nakej uctivac starych her ale takle to mam, tesim se od nich akorat na ty generalsy ale to je uplne neco jinyho. no uz aby bylo venku risen 2 !! peace
-
dle tebe je vidět, na jaké obecenstvo je ME zaměřena
-
proč by si měl někdo instalovat do své osobní věci (počítač), kde může mít spoustu soukromích dat, aplikaci, o které není ani jisté, co vlastně dělá a která má hodně otevřené licenční ujednání pro její užívání?
Bez originu jsem se obešel dosud a obejdu se bez něj i dále, i když to znamená stahovat cracky -
Kočky myslel kočky
-
Miluji lidi typu ORIGIN = NEKUPUJI... opravdu inteligentní názory. Gratuluji k deformaci Vašich mozků.
-
Hrals to výž vůbec něco o ME nebo jen tak pomlouváž na základě toho cos někde zaslechl kdybys o ME něco věděl věděl bys že meleš uplný kraviny.
V čem je podobnej proč je paskvil? možná nemá grafiku jak B3 ale B3 je jinak uplně prázdná a nudná hra ME3 má všechno co se od posledního dílu očekávalo -
Prachy ušetřený za úplácení Syndicate recenzí se vrazily do těch o Mass Effect 3. Vykutálený obchodníci tahle EA.
-
Kdopak z redakce asi dostal chechtaky na konto, ze tento 3 paskvil, naprosto totozny s 2 ma opet tak vysoke hodnoceni ?No chalani z distribuce hry se u nas umeji dobre ohanet jen co je pravda.
-
Pravda alespoň částečně i tak ale musíš připustit že alespoň polovina těch lidí co na metacriticu hodnotí hru nehrála a jsou prostě hateři (vzhledem k tomu kolik jich je jenom tadyna games), nebo hru upiratily měli špatnej konec a teď jsou nasra*ý atd.
-
OMG tak znova já nemluvím o matematické váze.
Když se podíváš na nějaké tabulky uvidíš že recenzenti co dávají hodnocení od jedné do deseti dávají maximální hodnocení mnohem častěji než ti co používají procenta. Jednou o tom mluvili i v časopisu SCORE.
PS Ale no tak myslíš že je ME tak chválenej jen proto že ho lidi zrovna hrajou vím že se to mnoha lidem nelíbí ale ME serie je prostě jedna z nej. herních značek. Pro mě je ME 2 pořád jednou z nejlepších her a to už jsem ho pěkně dlouho nehrál. -
Taková laskavá slova ty jsi vážně troll diskuzní?
-
Naznačuješ že druhej díl byl špatnej tak to je jasný vzhledem k tomu že pokud jde o dialogy je ME 2 mezi hrami na špičce nemá tvůj komentář žádnej smysl.
-
Jistě proto mě přestal Zaklínač u druhé kapitoli bavit a předchozí ME jsem dohrál 4x
-
Škoda škoda, že nebude videorecenzia od Grygara. Začína mi chýbať.
-
Jo. Dost se tesim. Uz dvojka byla super. Furt lepsi, nez se pul hry babrat v inventari, protoze je full. Ted uz jen cekam, jak to bude se sberatelskou edici. Na dvojku mi nefungovali nektere free DLC, tak snad to bude lepsi. *7*
-
Ještě jedna poznámka..Tahle hra dostala stejné bodové ohodnocení jako např. Zaklínač 2...Pokud bych měl já tyto dvě hry porovnat,tak naprosto jasně zvítězí Zaklínač..Perfektní grafika,na úrovni dnešních možností,výborný napínavý příběh s mnoha zvraty a možností ho sám ovlivnit,dlouhá herní doba,kvalitní podmanivá hudba..dalo by se toho najít určitě více..Já jako velký kritik píši(říkám), Zaklínač 2 je opravdu kus poctivě odvedené práce a Mass effect se mu jen vyrovná v příběhu a kvalitním scénáři a to beru Mass Effect jako celek,protože brát jen v potaz poslední díl,tak alternativa by se musela hledat v kategorii "herní žumpy"...
-
Ne nebavily,ale spíše jsem čekal více.. ale to ve všech aspektech hry..