Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • copak Jindro ? dostal banana ? *15* *15* *15*
  • Clovek si musi vybirat... Human Revolution treba, ale to uz bych se opakoval :)
  • Trol.diskuzni
    Proxy?
  • \le zato s nejvysim hodnocenim a to ted prej je IN
  • Trol.diskuzni
    Nn, zkoušel jsem, jestli nezabanovali mě náhodou... No, naštěstí to odnesl Jindřich *1*
  • re clovek: no a co by o tech dnesnich hrach meli psat? vzdyt tam zadny zajimavosti nejsou ani tajny mistnosti a tak....a diskutovat o tom jak zvladnout tu a tu misi? hry jsou tak lehky ze uz k nim autori nedelaj ani cheaty *15*
  • Skúšaš či už redakcia začala mazať bezpredmetné príspevky ? *1*
  • Predevsim je hreje prodej *3*
  • Trol.diskuzni
    Omlouvám se, to byla zkouška, jestli už mě ZASE zabanovali... Naštěstí ještě ne, tak doufám, že se tak nestane. V každém případě, pokud to čte pan Poláček, nemohl by zodpovědět někdy můj dotaz ohledně článku na téma "Jak hodnotíme hry", který před více než rokem napsal pan Vávra (a přesto nebyl nikdy vydán, pokud vím)? Od té doby na něj bedlivě čekám...
  • God-of-War
    Tak předchozí díly maj jáký hodnocení? 80 až 90 procent? Fakt myslíš, že je těch 25 procent bude zajímat? I když dneska sou lidi všelijaký... Myslel sem to tak, že je snad napadne, kdo to hodnotí (idioti).
  • jakpak jsi k tomu došel?
    já zas pozoruju, že rok od roku dostáváme tupější a tupější hry
  • Trol.diskuzni
    Jenže ty klasiky žánru prostě a jednoduše nevyhovují některým mým kritériím, takže je pro mě nereálné se do nich ponořit a vžít (určitě jsem si o některých hrách něco minimálně četl či viděl na youtube)... Nejsem prostě dost "hardcore" asi, to je celé.
  • To já rád *7*
  • Trol.diskuzni
    Jsem na to tedy zvědavý...
  • God-of-War
    Co řeknou? Hodí bobek na Mentálcritics a koupí si Massnej Effect
  • Luke
    Nějak moc toho o mě víš! :)
  • Trol.diskuzni
    Já na jejich místě (tvůrců, kteří na ME dělají roky) bych nějaký metacritics z hlediska uživatelských hodnocení absolutně neřešil... Copak se dají názory hordy internetových anonymů brát nějak hodnověrně? Naopak novinářské známky mají vynikající, to je asi hřeje především.
  • Cahir
    OK, poslední reakce, jdu chrápat. Bohužel bude v podstatě stejná, jako ty dvě před ní. Já ti tady necpu svůj názor a ani se nad tebou nepovyšuju.

Ale! Můj subjektivní názor je založen na zkušenosti, lidově řečeno: "vím, o čem mluvím." Zato tvůj názor je založen na NEzkušenosti. Jak můžeš mít nějaký názor, když jsi neměl možnost si pořádný vytvořit? V podstatě jsi naprosto netknutý klasikami žánru. To je to jediné, co tu poslední tři příspěvky s tebou řeším, nic víc.
  • Vdaka tomu co v poslednom case citam na forach uz viem jedno. Ludia kazdym rokom su vacsie a vacsie kreatury a co je horsie tupejsie. Prepacte ale nedalo mji to napisat.
  • God-of-War
    To neni Metacritics... to je Mentálcritics

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit