Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kurna sem s Mass Effect filmovou trilogii!
  • bmarg
    Witcher 2 mě už omrzel, dohrál jsem ho už na 3x (pokaždé jinak)... Jen nikde ještě nevidím plnou verzi ME3! Který bídák tohle mohl dopustit, aby hra vyšla až v březnu? Takové čekání je nepřípustné! :-D
  • hod linky na to video prosím
    • http://www.youtube.com/watch?v=IJvrN6JijuU
  • Odulin
    No pěkný je to, ale už mi to celý přijde spíš jak střílečka s občasným kecáním... ale co, ať si klidně je ;)
    • Ono zaden zadem ME mi neprisel moc RPG..to ale neznamena,ze jsem se nebavil :-).
      • Odulin
        O zábavnosti jsem ani nepípnul *3*
  • LTM3
    Už jsem viděl vše o ME3 a většina ukázek je akčních, ale už ukázali i RPG prvky a nejsou vůbec špatný( takovej mix mezi ME1 a ME2) a je to hodně zajímavé řešený, takhle jsem to ještě neviděl (Viděl jsem asi 5-6 schopností a každá jde rozkliknout na asi 7 - 11 podschopností, takže o RPG obavy nemám a vylepšování zbraní bude taky paráda).
    • A sakra neměl sem se na to čtvrthodinový video dívat já to chcu už hned teď!!! *7* *7*
    • Čoveče, mě to upgradování zbraní a všeho moc nebralo. V polovině hry jsem měl už plný inventář, tak jsme jen prodával a kupovat nebylo co.
      • LTM3
        J v ME1 mě to taky nehorázně rozčilovalo, nevim jak to bude v ME3 s inventářem ale to upravování zbraní se mě líbilo (když vyměníš hlaveň, tak se to na tý zbrani graficky projeví, atd...)
    • hod linky na to video prosím pls
      • LTM3
        Teď nevim, kde je to video přesně, ale tady jsou screeny z něj aspoň, kdyžtak to sem pak hodim. http://masseffect.herniweb.cz/news/241-nove-vytipane-obrazky-z-mass-effect-3

Tak jsem to našel je to asi v 3:53 http://e3.gamespot.com/video/6318367/
  • Nemůžu si pomoct, ale opravte prosím tu příšernost na začátku článku "Hned dvojice vYdeí". Hej fakt fuj, něco se přehlédnout dá, ale tohle je jak pěst na oko. Prej vYdeí:D
    • ales.smutny
      Proboha jak se to tam vzalo??? Fuj!
  • Tak já nevím, přijde mi to jako mix všeho, jen né RPG. *9*
    • Role Play Game O.o
      • smejki
        Pojem "role playing game" nelze přeci chápat doslovně. stejně tak hot dog neznamená horký pes. Kdybychom měli RPG chápat jen jako hraní role, tak je RPGčkem i starý Doom, kde máme hrajeme roli neohroženého bojovníka s podivnými pekelnými emzáky. U RPG je totiž důležitá taková drobnost - hráč vytváří roli na základě vlastní volby, nesleduje předepsaný příběh fiktivní osoby. je aktérem příběhu, nikoliv jeho konzumentem.
        • Drom
          a copak v ME nemas moznost volby?
    • Na + a - nehraju. Jen mi to přijde trošku líto k celé sérii přistupovat takhle. Samý skluz, efektík atd. Nepochybně si to na sebe vydělá, na tom není nic špatného. Pro mě už i jednička byla ( zpětně ), pouhým průměrem.
      • To ja taky, ne. Jen mě zajímá, co konkrétně s lidem nelíbí na mém komentu...

I když těžko jde kritizovat tak oblíbenou sérii, Bioware Defense Force je silný aj tady...
        • LTM3
          Ten tvůj avatar? *1*
    • Je to TPS s pár tabulkami a kecáním a (homo)sexem. Nazývejme věci pravými jmeny.

Samozřejmě to bude velkej úspěch atd... v pořádku, jen bych to nerad viděl jako "RPG roku" nebo něco takovýho.

Edit: Mínuska? Tak napište, co se vám nelíbí...
      • je to hra pro homouse, mas ode mne plusko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit