Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 ukazuje invazi na Zemi v přímém přenosu
9.6.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Nojo - to uz jsem slysel milionkrat a souhlasit s tim proste nebudu ani na skripci : D
Fakt si to vysvetluju hlavne tou zaujatosti plynouci z prvniho dojmu.
Jo - minimalne ty postavy jsou v FNV mnohem zajimavejsi. Stejne tak spousta questu. Treba Victora, nebo Bennyho jsem si vylozene zamiloval a tesil se na kazdej rozhovor. Rozhodne to ale neni neco, co by delalo ze "sracky" skvelou hru - proste mi vadi jak se z tech her delaj opacny extremy.
Pribeh taky - ze zacatku zajimavej, ale jak se trochu pohne tak uz jen cekam k cemu ze PRESNE ten zeton slouzi, a pak uz je to tuplem pruhledny. Jak jsem ted nekdy rikal - misto platinovyho zetonu dosad magickej artefakt, a uz jsi podobnej dej zazil desetkrat...
Co se mi v tomhle ohledu moc libilo je sirka moznosti (i kdyz me to pak zase omezilo ve vecech, kde bych to treba po moznosti nahradit House necekal).
A prave v rozvrzeni sveta a vnitrni logice bych nenasel az o tolik min podelanejch slipu nez u trojky (nebo spis v jinejch hrach obecne) : ) Fakt jen namatkou, co zrovna ted napadne moji deravou leben:
Kazdej si bral do huby babu co ma "kousek" za barakem Deathclawy. V FNV nejpresneji kopiruje dedek a zlaty geckoni. (jinak vseobecne - vzdyt treba celej region uz par desitek metru severne od pocatecni vesnice je zamorena tou nejdrsnejsi haveti aby tam hrac nesel)
Nebo questy jako odchyceni viru v siti bratrstva. Expert s tymem asistentu tam samozrejme potrebujou naseho hrdinu, aby behal od PC k PC a hledal, kam zrovna virus skocil. Takovejch WTF momentu tam fakt nebylo nijak malo, i kdyz treba min nez v F3. Na dlouhy vyjmenovavani nemam chut, mozkovou kapacitu, a hlavne ani nevidim smysl, protoze te stejne nepresvedcim. Je to trochu jak rikat bejkoj, ze ten cervenej hadr je vlastne hrozne podobnej tomu modrymu : )
Ja se nesnazim tvrdit, ze by byla trojka uplne stejne dobra, nebo dokonce lepsi. Kdyby tenkrat misto ni vyslo New Vegas, tak se mi libi mnohem vic. Ten pomer "sragora vs. genialni pecka" je ale proste pokrivenej. A to se ted bavime o tech vecech, ve kterejch se opravdu lisej. Zbytek hry je totoznej, tudiz to dorovna mnohem tezsim zavazim...
...a presne tyhle diskusi jsem se chtel vyhnout : D Sakra! Prosim nepresvedcuj me o necem jinym - stejne je to zbytecny... -
mass defekt 3
-
Uplnej souhlas, mimochodem se vsema hratelnejma DLCckama jsem taky skoncil skoro na 50h na hardcore. Insane nehraju, protoze nejsem blazen . *1* O FNV nemuzu komentovat, protoze jsem nehral.
-
Takže protože se mi ME2 líbil, tak jsem hned neobjektivní? *8*
-
Jsem vazne hodne zvedavej na Rachni v ME3. Kdyz se to tak vezme, tak jsou takova nezvracena verze kolektoru z ME2.
-
Já to mám podobně, hrál jsem oba díly hned po sobě a u druhýho dílu mi hodně vadilo, že se vpodstatě nikam nepohnul ten hlavní příběh. 80% hry bylo o parťácích (což by byly nádherný DLCčka) a zbytek nějaký šolichání okolo. První díl měl od začátku do konce tah na branku. Ale věřím, že třetí bude zase lepší a že výplňový byl právě ten druhý. Přeci jen to musí bejt nějaká epika :D
-
njo, ale pořád je lepší, pokud ty RPG prvky od druhého (akčnějšího) dílu zase více rozvětvili. ME2 byla i tak naprosto skvělá hra, ověnčená úspěchem a pokud bude trojka zase o něco lepší, a hlavně bude závěrem trilogie, nebude vůbec třeba přemýšlet ani vteřinu nad koupí ;o)
-
Zřejmě nebudeš moc náročnej, co se týče rozvětvenosti stromu schopností.
To, že je větší než v ME2, neznamená, že je nějakej úplně uber velkej, neboť řekněme si to na rovinu, v ME2 stojí za prd (nekamenujte mě, jsem velký fanoušek, nicméně umím se na hru podívat objektivně). -
Moc nechápu lidi co tu píšou že je to klišé a béčkový ten utok na Zemi... Co jste jako čeklai od trilogie která od prvního dílu směřuje k celogalaktické válce se stroji co chtějí vyhladit veškerý inteligentní život? A kvůlu Shepardovi hlavně lidstvo? Je dost logické že alespon cast hry se bude odehravat na Zemi.
-
Lidi většina z vás se mylně domívá že ME3 Bude jen střílečka nadupaná epickými scénami to není PRAVDA!!! Jednak tento trailer ukazuje jen akční složku hry(to je záměr tohoto traileru)a jednak sem viděl v ingame záběrech vylepšování zbraní a rozvětvený strom schopností a skillů celkem je jich 2x víc než v ME2 tedy 8 pochopitelně se dají vylepšovat.Takže nevim proč si stěžujete vypilovaná akce kombinovaná s rpg a epickým příběhem to prostě nemá chybu a mějte na paměti že do vydání zbývá 9 měsíců takže to co jsme viděli na E3 určitě nebyla finální verze.Tady je odkaz na video z gameplaye kde je rozhovor S CASEY HUDSONEM a také ukázky vylepšování zbraní a postav.http://e3.gamespot.com/video/6318367/mass-effect-3-e3-2011-stage-demo?tag=top_stories%3Btitle%3B6
-
Souhlasím s tebou až na poslední odstavec. Na NV bych vyšťoural tuny "smradlavýho prádla" co se týče enginu. Já osobně vidím engine jakožto kámen úrazu u všech výraznějších chyb NV. Že je na tom NV oproti trojce o NĚCO líp snad nemůžeš myslet vážně? Hloubka příběhu, resp. jeho vyprávění, psychologie charakterů - hlavně parťáků, rozhovory, vnitřní logika, rozvržení světa... Bystrý hráč přece musí vidět, že v tomto ohledu je NV na míle daleko vzdálen F3. Jsou to dvě hry se stejným enginem a z něj plynoucích prasáren jsou to obě openworldy. Tím však veškerá podobnost končí.
-
Videa vypadaj jak z produkce Rolanda Emmericha, hra bude doufam jinde..
-
pravda, pokud si tak něják pamatuji, zažil jsem to jen 2x (u final bossů), ono v Mass Effectu je takový to zlo/dobro celkem rozporuplný, i když tam jsou většinou černobílý rozhodnutí.. ale tohle a pozastavení nad Sarenem samotným je zajimavé :) no myslim si, že ve trojce poznáme, co bylo doopravdy dobré a co se tvářilo, že je dobré a bylo to špatné a naopak :)
-
...přesně. Já už se připravoval na pořádnej bossfight a on si najednou sám prostřelí palici!!! Tohle asi nečekal nikdo...
-
A sakra neměl sem se na to čtvrthodinový video dívat já to chcu už hned teď!!! *7* *7*
-
Co se "klišé zachraňování světa" týče, tak lidi to bavilo baví a patrně bavit bude.
Reapeři se objeví v "jižní" části galaxie. Tím pádem se jejich prvními cíly stanou Batariani, Turiani a lidi. Země není jediná planeta pod útokem, např. Turianský homeworld Palavan už padl prý padl. Naopak Salariani a Asari jsou docela daleko "za frontou". -
No o moznostech voleb v ME jsem se tu s nekym hadal nedavno cely odpoledne : D Snad se to zase nezvrtne.
Jen mi snad ver, ze je tech voleb snad i vic nez v jednicce. No... URCITE vic nez v jednicce.
Nemusi se to zdat, protoze v jednicce, ktera byla "jedno velky dobrodruzstvi" to bylo zretelneji poznat. Dvojka je spis serial s rozhodnutima v ramci kazdy epizody. V ramci "ostatnich dilu" se pak treba projevujou spis minimalne, ale ... projevujou. Hlavne z tech jednotlivejch epizodek delaj skvely zazitky. Par FAKT velkejch voleb je tam taky.
On je mozna pro spoustu lidi problem prave v tom "epizodickym" konceptu. Zrovna mne ale skvele vyhovoval, protoze mi to presne sedelo na casovy moznosti. Pokud to nekdo chtel hrat tim "RPG ponorem", kdy hraje treba 6 hodin v kuse, tak to mohlo pusobit blbe, no - nevim - o tom se prit nebudu. (mimochodem s DLCckama a splnenim skoro vsech misi mi ME2 napocital skoro 50hodin, takze by se ti to treba i rozjelo)
Ale to klise, nelogicno, pateticno, povrchno... Nebylo to nahodou uz v jednicce? Neni to nahodou snad v uplne vsech hrach? Mne teda jednicka prisla v tomhle uplne stejna jako dvojka. Ale co - u her to proste umim prehlizet, jinak by to ani neslo. Proste se tim tyjatrem necham krasne unaset : D
To je prave jak s tim F3/FNV. I na New Vegas by se vystouraly tuny smradlavyho pradla (i kdyz nepopiram ze je na tom o neco lip).
Lidi (a fanousci ze vsech nejvic) se hrozne snadno nechaj otravit blbym prvnim dojmem, a pak uz ty chyby vylozene hledaj. V tom to je, a rikam to porad, a asi lepsi do toho nezabihat : ) -
naopak, ME2 je jednou z nejlepe napsanych her co znam a tak fascinujici osudy vlastnich partaku nenajdete v zadne jine hre (mozna nejake japonske)
-
To jo, zase na druhé straně v kolika hrách máš možnost ukecat hlavního bosse, že to co dělá není úplně košer ;-)
-
Mně se zase dost překvapilo to setkání s Vigilem v prvním díle nebo se Sovereignem. K Sarenovi jsem moc sympatií necítil, takže mě jeho osud moc nezajímal.