Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 - videorecenze PC verze
28.3.2012 | Pavel Dobrovský
220 příspěvků
-
Víte co se mi strašně líbí, to jak kluci z redakce píší do komentářů své názory, ať už se jedná na reakce hráčů, nebo jen tak k tématu všeobecně. Díky tomu má člověk pocit, že to jsou lidi které zná a sedí s nima u piva a poté si jejich recenzí váží a ví, že když to takhle napíší tak se jim dá věřit. Paráda.
-
Pokud pamatuji, u oné recenze na bohužel průměrnou hru s nenaplněným potenciálem se podivovali tak tři lidé, kteří ale dokola a dokola pořád přicházeli se stejnou věcí, tedy, že se jim nelíbí ona kritika...:) Ale kvantita příspěvků není kvantitou jedinců...:)
-
Já se zastanu Pavla. Pokud člověk vyrůstá v kráse starých řeckých bájí, má prostě zafixovaného Kerbera. A nic na tom nezmění anglická výslovnost... Prostě čověku v hlavně vznikne hybrid Kerbera a Cerberu... Osobně jsem si v duchu říkal Kerberus/os tři čtvrtiny dvojky :)
-
No za to dávám velký mínus :D Co je sakra s tím Grygarem?! To už ho nebaví dělat skvělé recenze? *9*
-
Pokud napíšu je to hodnocení redakce games, tak očekávám že to tedy redakce hrála, ne jeden člověk... Pokud tomu tak není, tak ona subjektivita je k smíchu při takovém tvrzení...
Rozdíl je Games hodnotí/redakce Games hodnotí... A to není žádné slovíčkaření...
A Fan subjektivita... O tom by mnoho z vás mohlo vyprávět, řekl bych... -
No to zajisté že nezapomínám, neleží a mám ho... Ostatně Get a life bys měl říct sám sobě...
Jestli ho něco trápí nebo ne, to je mi fuk, ale jakmile se tady šéf reduktor games ohání subjektivností, a předtím na zcestnou recenzi, games odpoví že je to hodnocení celé redakce, tak to je trochu ubohé, ne? Poté v dalších článcích neopomněli připomenout, že "nám" se to nelíbilo (games ona hra), co to je? Pan Smutný je Games? Ne, je to recenzent, nepříliš dobrý, ale to je zase samozřejmě pouze můj subjektivní názor (a to už nesouvisí se Space Marine). Kdyby napsali "je to názor redaktora, smiřte se s tím", ok beru, ale to ne - prostě je to názor games... A pak se tu bude básnit o subjektivnosti... Co je subjektivního na tom, že games jako celek dá nějaké hodnocení (čímž se zaštiťuje a chrání/brání pana Smutného) a přitom z onoho celku to hrál jeden člověk...
Mimochodem o tom "podle jeho nejlepšího vědomí a svědomí" se dá s úspěchem pochybovat... A ty seš on? -
kerberus, Kerberus, "K"erberus - to se nedá *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Naprostý souhlas. Celá koncepce ME3 byla "Take Earth back", člověk tedy čekal epickou bitvu o osud galaxie, jak mu bylo neustále předhazováno, a místo toho dostane jen pár bočních uliček Londýna.
Celkově je to oproti suicide mission opravdu slabota... a přitom to začínalo tak pěkně :( -
Tak to pak jo (až prodáš tu ledvinu) *5*
-
rmt nezapomíná. Recenze na space Marine mu stále leží v žaludku. *1* Get a life.
Proč by mělo Aleše trápit, jestli nesouhlasil 1 člověk, nebo 20? Chceš tím snad říci, že by měl svoje recenze přizpůsobovat podle toho, aby se zavděčil co největšímu počtu lidí a ne podle svého nejlepšího vědomí a svědomí?? -
Přesně! Taky jsem čekal, že v Citadele bude to závěrečné bitevní inferno...a ono nic..
-
Tak, to nejhezci na ME3 je, ze muzu pouzivat a kombinovat skilly, nebo to hrat jako strilecku. Ja to rad kombinuju podle situace :)
-
Dá se s tím určitě souhlasit. Já jsem si to tak nějak vysvětloval automaticky, že byť já vedu svůj tým, ostatní zřejmě bojují na jiných místech, jen mi to hra neukazuje. Každopádně u mě to bylo spíš stylem - Londýn je dobrej, fajn mela, ale na Citadele se to rozhodně nějakou finální rubačkou, takže mi to nevadilo - čekal jsem assembly celeho týmu až v misi, která nikdy nepřišla :D Ale asi to byla moje chyba
-
Ano, hodnoceni autora je subjektivni a zaroven je to hodnoceni redakce Games - logicky, kdyz to vychazi na Games a ne na autorove blogu. Co to ma spolecneho s nejakou objektivitou?
-
Ještě bych dodal, subjektivností se oháníte kdy se vám to hodí... Např. po debaklové recenzi pana Smutného na Space Marine, kdy se nad hodnocením pozastavovalo nebvykle velké množství čtenářů, včetně mě, tak odpověď byla "To je hodnocení redakce, tedy GAMES"... Docela úsměvné, nemyslíte...
Opište kód z obrázku: JEW - velmi zajímavé *1* -
Tyhle tlachy si nech na katedru filosofie... Mimochodem kluci víte o tom, že registrované partnerství už je povolené...
Každopádně: Hodnotit subjektivně? ANO a hodnotit jak FANBOY/HATER? NE - což se bohužel tady děje neustále... -
presne toto mi chybalo. posledna misia v style SM z dvojky + boss. cakal som nejake tazke rozhodnutia a dosledky aj z predoslych hier(rachni, zachrana destiny ascention, liecba genofagu) atd atd.. nic z toho
tu mas pastelky a vyber si farbu explozie -
Takze jeste jednou (a urcite ne naposledy): recenze neni objektivni utvar a na Games se to rozhodne nebudeme snazit menit. To nema s jakymkoli fanouskovskym vztahem nic spolecneho. A plysoveho Mordina jsem dal na hrani psovi, takze uz oficialne fanboy nejsem.
-
"Tunování" je moc pěkný český slovo.
-
I tak by se to dalo rict. Nechtel bys mi jako bokovku delat tiskoveho mluvciho? Teda, az prodam ledvinu a budu na to mit penize :)