Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    co to je za somarinu. bioware nic nepovedali na 100% ze dalsie dlc bude ohladom konca. povedali len ze planuju DLC ale to planovali este pred ME3. co planuju za DLC sa uvidi na PAXe. a ze si nemame zvykat? daju nam sr4ck4 koniec a my (komunita, fanusikovia) co kupujeme ich hry si nemame zvykat? wtf ako. pre koho robia potom tie hry?
  • trolo
    tiez by si nebol rad keby si pozeral lotra/star wars a lotr by skoncil ako by frodo hodil prsten do sopky a star wars ako luke zobere svetelny mec z kresla kde sedi imperator. koniec, tma, domysli si co sa stalo. takto triologia nekonci

aj keby ME3 nemal happy end tak lotr/star wars mali jednu spolocnu vec co by mala mat kazda triologia. vysvetlenie co sa stalo po....
    nikto sa nepytal lucasa z kade prisla sila, co sa stalo, z kade mal imperator schopnosti atd... ukazal ze je luke v poriadku, vader nasiel mier atd... to staci. v ME3 mas govno. 3 farby, umries, normandia stroskota.

ME3 ani 1 +2 si po tom konci uz nezahrajem. uplne ma to znechutilo a hlavne to ze ziadne tvoje rozhodnutie z 1+2 nema na konci vyznam...
  • Ne ani ne, díky za optání...
  • jéžiš to vás to ještě neomrzelo furt brečet kvůli tomu konci?
  • s vacsinou suhlasim, len s jednou vecou mam problem, to inventory, keby bolo klasicke mysoidne s ikonkami a veci by sli kumulovat, nebol by to vobec problem, ale to co v jednotke bolo, bol konzolovy patvar,bohuzial
  • Grfika neni moc OK teda, v predchozich dilech vypadaji ty textury lip podle me, v ME3 maji vsichni kozni nemoc to tak vypada :D
  • dvojka byla zbytecna
  • jednicka je bez debat nejlepsi
  • yuri337
    Bioware jsou lháři. Lhali o tom konci celou dobu až do dne vydání. Pak už jen trapné "tak jsme to chteli" a kecy o možném rozšíření. Lháři. Jsem rád že jsem lhářům nenaletěl. Navíc DLC v den vydání. Moje penízky neuvidíte prolhanci.
  • Naopak, on to vystihl presne...
    ME3 zakoncuje cele universum, coz je dosti nestastne, protoze neexistuje moznost, ze by se jakekoli pokracovani odehravalo po udalostech tretiho dilu.
    Ja na predchozi dily vzpominam v dobrem v tom, ze jsem se u nich dobre bavil, ale uz si je nezahraju proto, protoze budu vzdy vedet, co bude na konci a prijde mi hrani zbytecne.
  • konečně někdo správně
  • Perfektna recenzia, ale ma 2 chyby.. ta vacsia je ze nam bol predvedeny soldier class - najnudnejsi class z ME. Stielat, strielat, nuda, nuda, strielat, strielat... a ta mensia chybicka je Cerberus.. to je cerberus a nie kerberus :) Inak fakt kvalitna recenzia. Je to fakt perfektna hra, ale ked ju prejdete uz nikdy ju nebudete chcet vidiet. Ten koniec pokazil vsetko to uzasne co ME3 (a aj 1 a 2) ponukal. Bioware zlyhali.
  • Když už teda někdo má tendenci překládat nějaký řecký jména, tak co takhle přeložit teda i název hry do češtiny? Todle někde přeložim jinde nechám je prznění na entou...buďto nechám názvy v originálu a nebo přeložim všechno...takhle by bylo ok recenzovat "hromadný efekt tři"
  • Ja som Eden Prime presiel v offline rezime, takze nieco robis spatne. A postup je niekde na forach. Je to lahsie, pretoze sa tam imo vsade povaluju naboje.
  • MidnighT91
    Shepard je indoktrinován už od prvního dílu, po tom co odtrhnul Ashley od majáku na Eden Primě... Človeku co zná příběh illusive mana je to naprosto jasný... Jo a rozhovory mezi parťákama ve výtahu byly krutý :)
  • MidnighT91
    ...
  • Me1 a Me2 byly zábavnější.Tohle je nějaké moc rychlé
  • Jo a v obou pokračováních mi silně chybí MAKO a jízdy vejtahem s parťákama.
  • ales.smutny
    "ak by som sa zameriaval iba na hlavnu ulohu " :)) Nu, tak se jen na ni nezaměřujte :) To je jako dát si oběd o třech chodech a polívku s dezertem hodit do květníku...no, v ME je to spíš hlavní chod :) Po patnácti hodinách jsem teprv koukal poprvé na Tuchanku...:)
  • Osobně Preferuju dvojku před jedničkou. Ve dvojce je víc příležitostí to pod*lat a o to větší je pak radost že sem to nepod*lal. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší