Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 - videorecenze PC verze
28.3.2012 | Pavel Dobrovský
220 příspěvků
-
Jen bych podotknul, když tu jsou všichni tak jazykově nadaní, že nezávisle na "o" nebo "u" je ve 4. pádě správný skloňování "Kerbera" :) A tý recenzi bych po dabingový stránce vytknul rozhodně jiný věci, než špatně přeložený jméno, v tom jsem takovej zádrhel neviděl.
-
Trocha zamyšlení. Mnoho lidí si myslí že ME1 je nejlepší díl, ale proč? ME1 vlastně objevujete celé univerzum hry. Každá rasa tam má svoji historii a kulturu. Objevovat pak souvislosti mezi ostatním je zábavné a unikátní. U ME2 a 3 už tohle odpadá a zůstává nám pouze ( v uvozovkách ) příběh a vztahy mezi členy, ale rozhodně to není u tyhle hry málo.Mě osobně se mi taky nelíbí zakončení trilogie jakou autoři zvolili.Ale asi praví důvod bude asi ten že to dobrodružství skončilo bez nějaké naděje na pokračování. Jo kdy MS měla dílů jako Final fantasy tak by to zakončení bylo daleko stravitelnější *7*
-
Ono v češtině, ale není počeštění po Cerberus, ale pro Cerberos (Kerberos česky). Sice významově je Cerberus a Cerberos tatáž osoba (v tomto případě tříhlavý pes), ale v tomto případě je Kerberus špatné, protože by to musel být Cerberos, aby mohlo být K na začátku v češtině:)
-
viz o 4 vlákna níže.
-
Lidi já chápu, že chcete být rýpaví ale výslovnost Kerberus s velkým pěkným "K" jako Kateřina je SPRÁVNÁ. Pro ty co to náhodou nevědí tak Kerberos je trojhlavý pes střežící bránu do podsvětí z řeckých pověstí.
-
Taky jsem si to myslel. Ale česky je to kerberos. Takže je to spíš takový hybrid. Ovšem ani já jsem to do dneška nevěděl, takže nemám co kecat :-)
-
to by bol kerberos
-
Cesky preklad reckeho jmena, imho v poradku.
-
za ten konec to 10 dostat nemůže. Zbytek hry je bomba, ale ten konec.... *9*
-
pucl?
-
Jako voják, co přežil jako jediný smrtelnou misi, jsem byl rád, že si jizvy v jedničce můžu dát už od začátku. Ale to je fuk, se svým neandrtálcem jsem byl spokojený, jen si říkám, že jsem ho měl udělat ještě víc do tmava.
-
-deleted-
-
Jenže se neplýtvalo semenem na takysexy knihomolky s povislýma kozama.
-
kerberus?
-
N7 is a vocational code in the Systems Alliance military. The "N" designates special forces and the "7" refers to the highest level of proficiency. It applies to marines who have graduated from the Interplanetary Combatives Training (ICT) program.
-
Mám svoje chvilky
-
Bystrý hoch.
-
Dvouma slovama...už jsem unavenej )))
-
To sou fakt zavratny rozdily. 9/10 a je to ;)
-
Myslim, že to bylo dostatečně kompenzováno "Kerberusem"