Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 - videorecenze PC verze
28.3.2012 | Pavel Dobrovský
220 příspěvků
-
Já jsem si dal mentální blok na ten konec, co jsem dohrál. Pro mě hra prozatím končí před útokem na Zemi:)
-
Monumentální konec? Osobně mě mise na měsíci Palavanu přišla mnohem monumentálnější...oproti tomu vyznívá finální mise jako odfláklej patvar s naprosto debilníma logickýma dírama...konec je jedním slovem epic fail
-
Jak to? A ja se tesil na Pavlovo krasne vyslovovani Šepááárd :)
-
Ty zanevres na vsechny 3 dily a potazmo cele univerzum jen kvuli nepovedenemu konci?
Nekdy me prijde,ze hraci uz kvuli tomu konci trochu magori a zenou to do extremu. -
Samuel L. Shepard je naprostej přísňák! Výborný! *1*
-
jak ze si nemame zvykat ? za ten sh.t ending by meli od fanousku jeste dostat naliskane.Ja byt v Bioware a videt jak se cela herni scena bouri tak makam na naprave jak o zivot.A to DLC pekne zdarma.
-
U výborných pecek byly. *3*
-
Scénář se nerovná pouze zápletka. Všechny detaily, vedlejší příběhy, postavy atd. atd. Bioware poctivě vytvořilo, nikoliv vykradlo. Dobrý námět ještě úctyhodná díla nedělá. dobrý námět nedělá ani hluboká díla.
-
To,ze zapletka neni zrovna originalni nemusi prece jeste nutne znamenat spatnou zapletku ne?Pokud je pribeh dobre podan,tak v tom zas takovy problem nevidim.
Ostatne vice jak pulka sci-fi filmu,knih a her originalni nejsou ani nahodou a presto se mezi nimi najde plno fajn del. -
Zavidim ti, protoze ja se obavam, ze ja jsem jiz ztraceny a onu pachut soucasneho konce nic neprebije:-)
-
zabilo xDDDD
-
Dyt Bioware uz rekli ze vydaji DLC ktere vystvetli konec ale ze si nemame zvykat na to ze kdyz komunita neco chce tak to musi dostat a Ringwraith tu dokonce posilal nekde i stranku kde udajnej zamestnanec co uz neni u Bioware pise o DLC a jaky bude mit dej.
-
Možná obojí
-
Dobrá sekaná.Každej nemám procesory řady i5
-
Svět bez takových nanodicků, jako si ty, s fotkou princátka, by byl o dost lepší :)
-
ano tímto odkazováním by jsme se mohli dopracovat až k Isaacu Asamovi a Julesi Vernemu *5* ... narážím jen na slovo "vykrádání"
-
Indoctrination theory FTW
-
Já mám u ME 3 save těsně před útokem na zemi(hru jsem již jinak dorál). A takto to mám 3krát, protože mám 3 různé příběhové linky od 1. dílu. co sem hrál. Nechávám si to pro případ, že by se Bio nějak rozhodlo to změnit:-D
-
tušim že písmeno "specializace" (N - speciální jednotky) a číslo 1 až 7 uroveň schopností
-
http://s3-ec.buzzfed.com/static/imagebuzz/web02/2010/2/3/9/samuel-l-shepard-18031-1265208267-23.jpg