Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 - videorecenze PC verze
28.3.2012 | Pavel Dobrovský
220 příspěvků
-
Já osobně se přiklánim k teorii o indoktrinaci Sheparda. Dává to smysl. Jinak osobně se mi hra zdála poněkud uspěchaná, a taky mám pocit že celkově je proti dvojce poněkud slabší.
-
Ano na insane je hra fakt easy v porovnani s predchadzajucimi dielmi a kratka ano ked si zoberiem mnozstvo pokecu a hlavne misie, ak by som sa zameriaval iba na hlavnu ulohu teda dostat sa na zem tak by sa hra dala skosit na 12-14 hodin... A ano hra mi funguje ale ak chcem nacitat save s DLC tak sa mozem ist bodnut lebo potrebujem autentifikaciu z EA servru a na tu treba mat pripojenie a to niesom sam, officialne forum sa o tejto DRM celkom slusne plni.
-
proto nemám rád hodnocení od jedné do deseti
-
Naprosto prázdný argument. Zde je totiž možné říci jak Katerine tak Kateřina, záleží na situaci. Podobný příklad: Říkáš [Alájnc] nebo [Aliance]?
Jinak rozdíl mezi Kerberosem a Cerberusem je asi takový jako mezi Héraklesem a Herculesem. Tedy pouze ve formě a v cizojazyčné recenzi jej lze bez ostychu nahradit. -
Nevysvetlujes ale preco je to Kerberus a nie Serberus *3*
-
Krátké? To nesmíš proletět letem světem. Obtížnst, že je jednoduchá? Jo na insame je to opravdu "stupidní" oproti ostatním hrám, že?:)Mě save funguje i bez netu a mám originál.
-
kto ma rad scifi tak pribeh je fakt skvely (mozno reciklovany, pobranych par veci z tade a tade, ale aj napriek tomu) a asi v tomto jednom sa PR kecam verit da
-
Syberia, to nemyslis vazne, vecsiu nudu som nehral uz neviem odkedy a to hram hry uz peknych hm 10tky rokov, takze asi nemas predstavu o pribehu, pribeh ma vyvolat emocie a nie len sa zamysliet nad sebou, syberia vo mne vyvolala spanok, tuzbu po spanku, tak som tu vec odinstaloval rychlo, nic proti adventuram, nech si ich hra kto chce, ale osobne si myslim, ze este aj medzi nimi sa najdu kvalitnejsie kusky, co sa tyka pribehu ME, je skvely, pre mna kazdopadne, milujem scifi aj fantasy, a tak BG a ME seria su kralovkske, NIE ani nie oni su BOZSKE (az na ten koniec ME3), BG je zatial jedina hra ktora my vliala slzu do oka, zatial sa to nepodarilo ziadnej hre, skoro sa to mohlo podarit ME, ale dosrali koniec
-
Jak je to podle tebe správně?
Podle mě jakékoli správně vyslovené anglické slovo v českém textu zní divně. Catherine bych vyslovil [ketrin], tedy bez vyslovování "th" a anglického "r" ve stylu houkého buambouu. Tedy vyslovil bych každé cizí slovo co nejpodobněji originálu, ale za použití pouze hlásek, které čeština zná. -
ako by my zduse prehovoril tento chlapik, vsetko co povedal, tak nad tym vsetkym, mozno kus v mensom mnozstve som uvazoval a premyslal aj ja a myslim si, ze aj mnohych ostatnych, on to vsetko vykecal do sveta
-
Mno z oficialniho vyjadreni to na me pusobi tak,ze zakonceni upravi (prodlouzi a rozvedou?),ale ze nemaji v umyslu konec uplne predelavat nebo pridavat dalsi konce.
Ale kdo vi. -
Cetl sis vubec to ,co jsem napsal?Ja ragoval na prispevek,ve kterem psal,ze zanevrel na cele ME univerzum jen kvuli konci ME3.
Ty naopak pises,ze budes na vsechny 3 dily vzpominat v dobrem ,krom poslednich ca15min.
A presne to jsem mel na mysli.
Proti nespokojenosti s konecm nic nemam,jen me prijde absurdni kvuli poslednim minutam ME3 zanevrit na celou serii.
Takze muj prispevek nebyl miren na lidi s podobnym postojem ,jaky mas ty.
A toho vola sis mohl odpustit *3* . -
udajně dělá oficiální info někdy v dubnu *3*
-
a najhorsie je, ze na toto vsetko si musel cakat taky cas a potom ti naserviruju toto :)
-
Co je ti na tom zvlastne ze magorime kvoli takejto veci, SI predstav, cakas na ukoncenie pribehu 6 DLHYCH ROKOV a potom dostanes TOTO, takze ake extremy ?? ziadne vole, viem ze ty to nevies pochopit, ale snaz sa, predstav si, ze cakas 6 rokov na tvoju naj hru a ked vide je to na h*vno a mas chut vyhodit PC ci xbox ci ps, pretoze slubovali hory doli a nakoniec iba kopcek sr*ciek, taky mame my ostany pocit a preto to niektory zenu do extremov, ja nie, ja si pockam, ze co nakoniec bude, a ked nic ine tak budem spominat v dobrom na ME, ME2 a ME3 do chvilky pred utokom na zem :)
-
Už se ví jak je to s tím koncem? Dělá se na něčem nebo tak? Něco oficiálního. Dík
-
Catherine česky vyslovuješ teda jak, Kateřina nebo Katerine?
Buď to vyslovuj česky nebo anglicky. Tyhle hybridy působí dost trapně. -
Ak su tu dve DLC jedno je The Truth:
Toto bolo odhalene jednym zamestnancom spolu s Day one DLC a dodal aj jeden alebo dva screeny z MP zlozky
Druhe DLC malo byt Terminator, odhalene od udajneho zamestnanca ale inak bolo vysvetlene ze to bol fake:
LoL neverte vsetkemu z 4-chanu, respektive to bol fake lebo ak nie tak nas boh chran co za patlaninu spravia z celeho ME... -
a teraz tie dobre
Grafika - podla mna fajn, pekne spracovanie oblasti a protivnikov
Hudba - skvela
Workbench, zbrane, armor - skvele
Storytelling - skvely az do 10 pred koncom -
No tak to ani zdaleka LoL 9? Ste sa s konom zrazili ?
Tak PC verzia by mala mat tak maximalne 7,5 - 8
Zakladom takeho bodovania je to ze hra je kratka
herna obtiaznost bola osekana a aj ta takzavana HC je len casual
konverzacie osekane
DaY one DLC, sice ma to netrapi lebo mam CE ale bolo to od nich nechutne
DLC DRM, wtf mam zaplatenu hru a teraz mam obmedzeny pristup k internetu takze si mozem strcit svoj original za klobuk kedze pre nacitanie savov som zablokovany(boh zehnaj RELOADED)
Ending - eh no co viac dodat o ano 0/10 kedze rozbija obrovskym crucible-kladivom predchadzajuce dieli a ich podstatu
MP - nic prevratneho ale zabavi na nejaku chvilu
Your choices are matter and you will see consequences in ME 3 - tak tato kravina sa stala oblubenou fackou od fanusikov ktory nezniesli co sa stalo s ME seriou