Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 - videorecenze PC verze
28.3.2012 | Pavel Dobrovský
220 příspěvků
-
Rozhodne nejsi sam, me nejen zazitek z cele hry, ale ze vsech dilu.. Uz vim, ze se k tomuto universu nikdy nevratim.
proste pribeh byl u teto trilogie cislo jedna a kvuli nemu jsem vsechny hry hral. Konec prave znehodnotil tuhle slozku hry a tudiz poslapal uplne vsechno, na cem zalezelo. -
Ve dvojce, co je lepší: Konec, jednotlivý členové posádky, co nejsou v 1. díle a ani ve 3. díle. Pro mě osobně zajímavá místa Illium, Omega. Lepší cestování mezi planetami (skryté mise), noví nepřátelé, Shado Broker a Arrial. U ME3 je lepší systém zbraní, systém RPG prvků a jejich vylepšení, propracovanější charaktery postav. U mě osobně jsou obě hry na 90%, U me 1 to skáče mezi 85-90%.
-
Před dávnými časy recenze nebyly jen extatickým adorováním s výstřikem nakonec.
-
To je dneska nejaka nova cool hlaska?? Docela traparna.
-
Tak v podstatě všechno ze všeho vyzhází. Ty knížky, ze kterých vychází ME, určitě vycházejí z jiné séri sci-fi či se ji inspirovali. ME je tak úspěšný, protože za 1. nabídl kvalitní sci-fi RPG, které v té době nebylo, nabídl i zajímavý vesmír a týkalo se to přímo nás, lidí. A nebyli tam klasičtí "roboti".
-
Tak létání na plenatách v 1. dílu bylo katastrofální z toho pohledu, že člověk si musel pamatovat kde byl. Dalším kamenem úrazu bylo to, že u ME 1 byly mise s Makkem pořád dokola. Stejné základny pašeráků i Cerbera, stejné základny obsazené Gethy, stejné spadlé družice atd. Dvojka byla lepší, ale systém minerálů mě vytáčel, jelikož to, co jsem potřeboval, toho jsem měl vždycky nejméně. Ale mise zase byli jiné, lepší. U ME 3 je to zase spestřené o Reapery a o to, že "benzín" nelze koupit všude tak, jak to bylo předtím a systém skenování je o něco ryclejší, ale už zase nejsou skryté mise na planetách, což je podle mě škoda.
-
A víš, že je to trilogie?
-
Doufám, že ten "monumentální konec" nebyl myšlený vážně. Mně osobně posledních 15 minut zkazilo zážitek z celé hry.
-
scénář?! jak napsal HairyAss, je to jenom VYKRADENÍ několika sci-fi knížek do jednoh vesmíru. Proč ne, když to lidi baví, ale honit si triko tim, že jsem použil práci jiných je ubohý. Nedavno jsem si projížděl Fantasy shop, projížděl sci-fi a narazil na tematický knížky, z kterejch ME vychází.
-
hned jsem poznal žes předchozí díly nehrál že mám pravdu že že? *1* *1* *1* *1* *1*
-
IMHO nejlepší je:
ME 2 za mě 95%
ME 3 za mě 93%
a pak ME 1 za mě 90%
Je to jen můj názor
*5* -
Zahrej si CoD, na to tvá inteligence stačí;)
-
Měl bys začít uvažovat o výměně monitoru nebo zajít na oční ;)
-
Tak ten je krutej! *1* Umělecké dílo.
-
konečně někdo, kdo používá mozek a neni subjektivní. tady to je samej hate...každej ho**o dokázal a chtěl by pomník
-
Jizvy nešly dát ani ve dvojce. Udělaly se mu samy po nehodě s Normandií a potom mu buď mizely nebo se rozšiřovaly, podle toho, jestli byl Shepard hodný či zlý (a ošklivý). *4*
-
Shepard neni Pavluv, ale muj, tocil jsem zabery pro videorezenzi. A divnej je, protoze ve trojce je nejhur udelana tvorba postavy ze vsech dilu. Ani jizvu jsem mu nemohl dat...
-
To jistě ano, jeho jméno a postavení už něco znamená. Ve výsledku je to ale jeden argument mezi mnoha. Terry Gilliam tvrdohlavě odmítal závěr 12 opic tak, jak ho známe dnes. Producenti mu ho proti jeho vůli vnutili. No a on nakonec s odstupem uznal, že byl lepší...
Čas ukáže, jak se bude konec vnímat. Až budou argumenty utříděny, až se bude na hru možné podívat s odstupem. -
pche. Tos neviděl mojeho Homera Simpsona *2*
-
Nééé tak docela, takhle jsi musel skenovat každou planetu..tady to máš fakt jen na pár plantách a nehledáš nudně na senzoru míru surovin, ale jen blikající bod podle GPS :)
PS: ty suroviny ze dvojky bylo něco tak neuvěřitelně strašnýho...