Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč?
  • Mne v Mafii II chýba DLC, kde by všetcia chodili nahý a zbierali by sa časopisy s oblečením.
  • Zvláštní jsou ty vylepšení zbraní/zbrojí anebo rovnou nová výbava která se automaticky přidá hráči po zakoupení.Že to vůbec někdo kupuje to moc nechápu.
    Ta hra je snad moc obtížná,že je potřeba dodat si do hry často nejlepší věc která je ihned k použití?To je opravdu komické.Ta hra je v základu nějak vybalancována a přidáním super věci navíc to ztrácí to kouzlo a soutěživost která je hnacím motorem
    Pro firmu super jsou to platící cvoci (tak nějak jím určitě tajně říkají),ale že jich je tolik?To je zoufalé.Chtěl bych vidět pro zajímavost geografické,věkové atd. rozdělení uživatelů kteří si stahují takové "vylepšující" DLC. Zajímalo by mně jak by to vypadalo.
  • Náhodou k Mass Effectu 2 bylo pár zajímavých DLC,hlavně Lair of the Shadow Broker za ty peníze i stál.
  • Nejhorší co se DLC týče je stejně Civlization V *16*
  • Výstižné :)
  • Ja je delim jen na 2 typy: na nic a na ho**
  • A nejlepší je, že některé DLC nejsou určeny pro náš trh, pod kouzelnou záminkou z "technických důvodů" :)
    Třeba právě Lair of the Shadow Broker nebo Arrival. Na Pc se to dá vyřešit celkem snadno, ale třeba na Xboxu je to už celkem problém. Tam něšlo žádné DLC pro ME2. A to ani ta, která jsou zdarma, což už považuji za podraz největší.
    Doufám, že se to nebude u ME3 opakovat.
  • Clanek takovy na pul cesty, kazdopadne shrnute slo napsat: "Ano velmi casto delaji vydavatele z hracu debily, ktery chteji pouze oskubat o kazdy dolar (euro). Kazdy to vi a bude jeste hur, bohuzel..."
  • MidnighT91
    Z věty "vytržený kus hry prodávaný zvlášť" se mi chce brečet...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit