Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtělo by to novy medal of honor s druhou světovou valkou a call of duty world at war 2 *2* *2*
  • to už nemaj prachy ani na hezkej artwork? *7*
  • Na BF5 jsou možná lidi zvědavý, ale už určitě ne natěšený. EA pravidelně dokazují, jak je možné zničit a zk*rvit kultovní a zajetou herní značku. BF5 bude ještě víc arkádovej než Hardline a BF4 dohromady. Sérii BF jsem měl rád, Bad Company 2 byl pro mě vrchol série a pak už to šlo dolu. Možná teenageri mají jiný názor a mají na to právo.
  • Předpověď pro BF 5 - ještě menší mapy než ve 4, víc vozidel pro děti než ve 4, ještě menší možnost krytí než ve 4, rovnější krajina než ve 4, ještě víc skriptů než ve 4, o dvě rakety víc na zničení tanku než ve 4, váš tým bude sebranka všech ras a nejhranější mapy budou předělané mapy z 2, 3 a jedna ze 4 které vyjdou jako poslední dlc, kde nebude existovat premium ale budeš muset nakupovat zvlášť každé dlc.
  • Další Titanfall určitě ne, BF ne dřív jak půl roku po vydání a ME ano. Z konce trojky sem neměl takové trauma jako jiní jedinci a MP mě dost bavil. Pokud mi teda do té doby EA nezruší můj Origin učet pro nečinnost. *7*
  • Magister_Peditum
    V čem byl geniální? Bez ohledu na to, co jsi za celou hru udělal máš 4 možnosti - zničení všech syntetiků, tedy i gethů, které si třeba dokázal s organiky usmířit a tedy vyvrátil tvrzení reaperů, že stroje a organici nemohou žít v míru. Nahrazení Catalysta Shepardem, takže nad námi bude bdít všemocná bytost (důsledky si můžeš domyslet sám). Pak tu máme konec, kdy se bez ptaní rozhodneš změnit život všem bytostem v galaxii a proměníš je v napůl stroje, ať by s tím souhlasili nebo ne (a mimochodem, co když se potom zase někde objeví organický život?). A nakonec ještě můžeš na vše hodit bobek a nechat Reapery vyhrát. Logika reaperů, že když se organici a syntetici neustále vraždí, tak je lepší, když je pro jistotu vyvraždíme každých 50 tisíc let sami a z pár z nich uděláme proti jejich vůli dalšího sépiového robota, mi prostě nepřijde geniální.
  • tebe a těch 5% haterů na fórech asi ne, zbytek samozřejmě zvědavý je
  • Nerozumím tomu, proč tolik lidí nadává na ten konec ME3. Vždyť byl naprosto geniální.
  • Hlavne aby nedodr**** ten Mass Effect.......
  • Zrzzek
    Těch pár milionů lidí, co si to koupí, možná jo....
  • TheGGG
    TRAITOR!!!

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc (kvůli malým písmenům)
  • Vogon
    Cože? Vždyť cdprojekt nebo bethesda nemá s battlefieldem nic společného.
  • Vogon
    To je zase naprosto mimo. To by ale někteří museli znát klasický příběhový postup zvaný Hero's Journey, viď? Tenhle postup se naprosto běžně využívá(ať už více či méně upravený), od Star Wars, přes pána Prstenů po třeba Rockyho, a není to vada. Nezáleží na postupu, ale na tom čím ho obalíš(postavy, svět, apod.), v čem uspělo TFA daleko více než prequely(což není žádné překvapení, stačilo by kdyby celý film bylo prázdné plátno a byl by to větší úspěch než prequely) a to je to hlavní.
    Ten tvůj list na úrovni buzzfeedu jsem vydržel do 5. čísla, a už tam autor ztrácel nit a nerozumí základům nejen filmu(filmové časování) ale taky Star Wars, autor je očividně lucasovec co si myslí, že člověk se sílu naučí používat tak, že půjde třicet let studovat do školky jedi. Škoda, že takový ten Luke se sílu naučil od Yody používat během pár dní a zbytek, se kterým porazil Vadera, který léta studoval v jedi školce, se doučil sám během chvilky. Samozřejmě, ne učením se z učebnic.
    A ještě by si taky chtělo uvědomit, že vyčítat filmu, ještě navíc filmu, který přesahuje námi známý vesmír a lidi tam používají světýlka místo zbraní, "plot holes" je naprosto stupidní. A ne, nejsi génius co si jako jediný dokázal uvědomit tyto "díry", ale jsi hlupák, co nedokáže pochopit, že to je film, který vypráví fantaskní příběh. Co nám tu řekneš příště, že Pán Prstenů je blbost, protože Společenstvo by nikdy takové dobrodružství nepřežilo?
  • Upřímně, zajímají někoho ty hry, kromě samotných vývojářů a vydavatelů?
  • Snad vyjde i Rising Storm 2: Vietnam...
  • tomocz
    To jako vážně dáváš tenhle odkaz? Většina těch "neodpustitelných děr" jsou jen krávoviny, který se ten pisatel snaží najít, aby ten film mohl mermomocí strhat nebo jeho nedostatkem fantazie a uvědomování si spojitostí anebo jsou daný jeho neznalostí pozadí, který sice není ve filmu vysvětlený, ale v knížce doprovázející film to vysvětlený je. A že něco není ve filmu vysvětlený ještě neznamená, že to je díra v ději (kdyby ano, tak to pak nevím, čím by například argumentovali fanoušci Dark Souls, že ta hra má vlastně skvělej příběh).

Jak říkám, za mě je jediná slabina ten hlavní dějovej oblouk vycházející z E4, ale to není věc pro mě neodpustitelná, protože jinak jsem brečel nostalgií jak malej. A nostalgie byla hlavním cílem tohohle filmu a i proto je ten děj, jakej je. Je úplně jasný, že další epizody už si půjdou svojí cestou.
  • asi jsme viděli každý jiný film, ale já dávám SW:TFA 40%. Hlavní důvod: naprosto katastrofální scénář, vedlejší důvody: laciný remake nedosahující kvalit originálu. Džejdžej šlápl do houna.

http://www.huffingtonpost.com/seth-abramson/40-unforgivable-plot-holes-in-star-wars-the-force-awakens_b_8850324.html
  • slibovat ale uměj *1*
  • tomocz
    U Disneyho a Star Wars ještě nemůžeš vynášet soudy - uvidí se až s dalšíma epizodama a meziepizodama. I Force Awakens se mi dost líbilo, protože jsem přesně pochopil záměr tvůrců a Džedžeie, kam tuhle epizodu chtěli směřovat a za jakým účelem je taková, jaká je. Popravdě filmově je naprosto peckovní a tu již viděnou dějovou linku jí s chutí odpustím, protože všechno ostatní tam funguje tak, jak má :) BTW: Disney koupil i Marvel a jakej to byl kvalitativní skok oproti "marvelovkám", který pod Disneym ještě nebyly. Nemluvě o parádních seriálových odskocích, který jsou součástí MCU. O tom se může DC jen zdát a nebejt Nolana, tak o nich filmový diváci pomalu ani neví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit