Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect: Andromeda, Battlefield 5 i Titanfall 2 vyjdou do března 2017
29.1.2016 | Adam Homola
54 příspěvků
-
"Bodrá pozvánka!" *1*
Že EA Andromedu podojí, tím jsem si naopak docela jist. *3* S tím komentářem ale souhlasím do puntíku. -
vzhledem k ME3(spis jejimu konci), simcity, sims4, vsechny posledni battlefieldy, battlefrontu atd atd.... o tom TEZCE pochybuju.
-
Neměl si jako Crabtree napsat spíš něco ve stylu "...EA nepodojí"? *3*
Jinak, taky doufám. Hlavně aby zase něco nevyvedli se scénářem, jako u trojky, kdy hodili Karpyshynův hlavní motiv za hlavu a udělali z Reaperů tuctové záporáky a konec ABC. -
Poslední battlefield co jsem hrál byla trojka, titanfall je zajímavý ale čistě online, ale na Mass Effect se těším a to tak že moc, jinak věřím tomu že i ten BF a TF budou dobré hry, jenom ne můj oblíbený žánr, já jsem spíš pro dobrý příběh na singleplayer, takže Andromedě fandím
-
Hlavně ať tu Andromedu EA nepohnojí.
-
tak slava daaalsiii battlefield ,to zase budou pr kecy jak bez te hry nebude mozny zivot na Zemi..no kazdopane se uz tesim na 6tku kterou ozmami tesne pred/po vydanim 5tky *2*
-
Puvodni plan, ktery se samozrejme meni podle potreby. Ty si v pozici ne aby sis stezoval, ale aby si samozrejme chapal, ze se vse upravuje jak je potreba a v dobe vydani traileru to je tak, ze "v tu chvili to vypada tak, ze by to na vanove bude".
-
Hm, neslibovali v traileru na Andromedu vánoce? Ale co, po skoro pěti letech čekání už je pár měsíců jako nic :D
-
Mass Effecta si taky rád zahraju, ME triologii považuju za svůj nej herní zážitek posledních 10-ti let, sci-fi mám mnohem raději než fantasy. Je otázka, jak to ovšem dopadne s ME4. EA je proslavený hrobař kvalitních studií a značek a mám obavy, že s Bioware to nedopadne o moc líp než s Westwoodem a jinými obětmi. Z kvalitních her se najednou stanou průměrné dojné krávy. Něco podobného jako když Walt Disney dostal do pracek licenci ke Star Wars.
-
Helll yeah... TADY se jeden kažuál hrdě hlásí o plnou dávku EA AAA her... jen do mě... VŮBEC se za to nestydím...
-
Určitě jo. Her z 2. světový teď nevychází tolik, jako v letech minulých... Určitě by to spoustu hráčů potěšilo...
-
Tak mohl by to byt puvodni Battlefield z druhe svetove v novem kabate. Vubec bych si nestezoval.