Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect: Andromeda předvádí souboje, dialogy i crafting
2.12.2016 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Napadá mě několik věcí:
1) Znamená to, že v té jiné galaxii je to úplně stejné jako v té naší?
2) Je dojemné, jak se při boji usilovně nekryje.
3) Politicky korektní indická hrdinka jakoby z oka vypadla té paní z intra Civilizace 6, zřejmě to popisuje její dobrodružství poté, co na konci intra Civilizace 6 odletěla do vesmíru.
Hry od Bioware mě sice moc nebaví, ale faktem je, že pohled na ty krajiny a města ve mně vyvolal chuť, se tam podívat. I když mám pocit, že už jsem to všechno viděl v jiných hrách. Velká 3D RPG s otevřenými mapami jsou pomalu na vymření (Fallout, Elder Scrolls, Zaklínač, Gothic - vše momentálně pod drnem), takže se těším i na nového Šeprda, respektive Šeprdku, abych nikoho neurazil. -
-
Jiná galaxie automaticky neznamená, že organismy budou kompletně jiný. Záleží čistě jen na dané planetě, jak se na ní bude vyvíjet život.
-
jen k 2) Pouziva bioticky stit; nizka obtiznost; a neni temer kde. Ostatne pokud pujdou Bioware smerem ke skutecne otevrenym lokacim, tak kryt na kazdem rohu, jak tomu bylo v predchozich dilech, nedava smysl.
-
1)Na základě toho co víme to vypadá že se něco podělalo s arkou "hyperion" a ty zbylý tam dorazili podle plánu. Díky tomu to asi bude vypadat že už tam nějaký midi-pidi kolonie budou
2)Nízká obtížnost, viz můj příspěvek výše
3)Pokud vím tak v trailerech byla bílá :D Každopádně tohle je moderní bioware(bohužel) pokud by tam nebyla jediná gay postava tak by to nemohli vytvořit..
-
-
Mno bojím bojím, já si nemyslím že ty face animace jsou hříčka nedodělanosti, podle mně byly tak cílené, protože Bioware to lépe neumí :DD
Nicméně jsem zklamanej že GOTY vyhrál Overwatch (né že by si to nezasloužil, zas ale na druhou stranu vůči němu cítím hluboký osobní afekt), hodně by to potřeboval Titanfall 2, aby mohl oslovit víc lidí a nabrat komunitu, ta hra si to zaslouží, vývojáři musí vidět že předražený season pass a nekompletní hry nejsou pro ně řešení a že to jde i jinak.. -
Vypadá to "jen" na evoluci. Škoda. Čekal jsem větší WOW...
-
To předvádí hru nějaký Ind, že tam hraje za Indku?
Zvláštní, že tam jsou stejné rasy jako v ME 1 - 3 a opět nečekaně mluví anglicky *1*
BioWare od kdysi propracovaných RPG ustupuje k Ubilol stylu kde aplikuje stejnou šablonu neustále dokola. Mega hrdina, jasné dobro / zlo a politicky korektní + nasává to momentální trendy. Viz crafting který bude zřejmě zbytečný ve velkém měřítku. Bohatě stačí pár vylepšení zbraně které má smysl.
Aby z toho nevylezlo Další nelogické Dragon Age: I kde bojovnice s velkým zadkem v upnutém brnění přemítá nad osudem světa... -
-
všichni maj překladače, proto všichni i alieni "mluví" anglicky...
-
Prostě to přiznej, nelíbí se ti styl her od Bioware, ale koupnout si musíš.
-
-
Staré hry mám rád. ME 1 - 2 také a 3 jen jako akci. I když od 2 dílu mě vadilo to dobro / zlo. Tak amatérský systém...Chtělo by to jako v aktuálním Tyranny nebo bez systému jako v Zaklínači kde NPC reagují dle tvého jednání a nemáš v kapse metr vlastního dobra.
No a mrzí mě to jak to upadá. Navíc když vidíme, že hra pro všechny nemusí mít zcela hloupá a může být v řadě věcí lepší. Zaklínač 3 to ukázal.
-
-
A nebude to tím, že tam přiletěli na těch obřích lodích, které byly skoro v každém videu? Možná že v kodexu ME je nějaká zmínka, že pro překlad slouží nějaký překladač, už si to moc nepamatuji. Ale co by člověk čekal od scifárny, že? :)
-
-
Jo to je asi pravda. Někdo to psal v debatě k jinému článku. Jestli to tak je tak to problém není. Dík za připomínku.
No pak asi nějak přeloží i nové rasy. Já na tohle ve hře nenarazil. Aby to bylo vysvětleno tak to mám stále zřejmě chybně zaryté v paměti.
Lodě ano ale ve videu jsou ty známy rasy všude. Na loď nenarveš celou kolonii ale jen její nějaký vzorek.
-
-
-
je vzdy sranda sledovat jak sa tu hatuju hry ktore este ani niesu vonku. je to jedno, vacsina diskutujucich by dobru hru nespoznala aj keby ich kusla do zadku. bez ohladu na to jak tento titul nakoniec dopadne...
-
-
inquisition model je jasne videt, to naprosto staci
-
-
na to sa da len: *facepalm*
-
To, že si vzali jistý koncept z jiné hry znamená, že bude špatná? No, je dobře, že člověk pozná kvality celé hry z krátkého videa.
-
-
Když vezmeš stěžejní koncept ze špatný hry, tak to dobře dopadnout nemůže.
-
-
Nepamatuji se, že by zrovna Inquisition byla špatná hra, zde například dostala solidní devítku. Spíš taková... nezapamatovatelná. Nicméně to, že jednomu se to nebude líbit neznamená, že dalším tisícům také.
-
-
ALVERON: Mně se líbilo cestování v čase v hradě templářů, to bylo docela hezký.
-
Já si zas nemůžu vybavit na Inquisition jedinou dobrou věc.
-
-
-
-
-
-
Tak včera jsem dojel dvojku a pokračujeme :D
-
-
Trojka je po skvely dvojce docela sok, tak radsi nemej moc velky ocekavani :) Akorat Citadela dlc za neco stala...
-
-
Já zatím nevím proč tak vyšilujete. Buďme rádi alespoň za další hýbající se obrázky a až ukážou, že crafting je k ničemu a musíš ho provádět, tak teprve pak bych hodnotil.
Všechno ostatní spíše vítám a to i po zkušenostech z DAI. Hold mám asi jiný chutě, tohle musíte prostě přijmout. -
sry, viděl jsem Kojimův trailer a toto už na mě nepůsobí vůbec zajímavě, až trochu střebám Mistra Kojimu, možná se podívám na tuto zápaďáckou scifi taškařici...
-
-
Typická brambora. Srovnává trailer a gameplay...
-
kojima chtel delat puvodne do filmu ale každej producent ho vysmal, tak ted przní hry svyma oničem videama
-
-
Bob chtěl být v mládí bláznem, ale v každém blázinci se mu vysmáli a tak teď przní uživatele gamesů svými duchaplnými komentáři.
-
-
Co to je střebám?
-
to je sice fakt, že je to někde jinde, ale je to pouze trailer. Těžko soudit, když člověk neviděl gameplay, na druhou stranu mám v něho důvěru. člověk co vytvořil MGS2, čili jednu z nejlepších her historie, by neměl mít problém uvést na trh další pecku.
-
Kojima dělá pokračování Witchera 3? Alespoň podle toho létajícího potratu v tom videu...
-
-
a je to tu...drizzt a witcher...nerozlucna dvojica v kazdej diskusii...
-
-
Co se škádlívá, rádo se mívá *3*
-
-
Létající potrat je přesná definice tvé existence. *15*
-
-
-
Tvl nemá se to odehrávat cca šest set let po událostech původní trilogie? Pokud se nepletu a mám správné informace tak tato expedice byla vyslána v době původní trilogie. Takže by postavy měly mít přibližně stejné či podobné vlastnosti. Ano změna vlastností a schopností časem vývoje techniky, evoluce a posilováním schopností se časem mění. Ale ne z jednoho momentu na druhý. To, že jsou v jiné galaxii ještě není odůvodnění jim dát zcela nové vlastnosti které jsou sakra odlišné...
-
Ted je zas moderní všude cpát crafting *7* tak hlavně když to bude nenuucené podobně jako v SW2
Počáteční nadšení vystřídal strach z toho že to bude možná ještě horší než jak nám zde prezentují... hrozná představa kdyby to byla další generická blbost no ale radši už nebudu přemítat co z toho vyleze a máme hodně málo informací na to dělat předčasné rychlé závěry.