-
Počkej, není to jen grafik? Jako celá aféra mi je známá. Programátor z Bioware napsal na twiter rasisctické komentáře proti bílým, ale jelikož je trochu přismahlý, tak ho nevihodili, jako kdyby to bylo na ruby.
-
No a právě ti Elcoři, nebo takový ty medůzy byli na Mass Effectu hrozně fajn. Je mi jasný, že by bylo divný mít za společníka kostku slizu ale doufal jsem, že se tam nějaký neotřelý nápady objeví.
-
O tomhle už Bioware mluvili před lety. Je to kvůli ušetření peněz za motion capture. Když máš rasy podobné člověku, tak stačí nasnímat animace člověka a můžeš je použít u většiny postav. Kdyby každá rasa byla jiná, tak by se jim to prodražilo.
-
Ty asi nepracuješ v IT oboru, že? Ten Frostbite není nějaká technologie z kosmu, ale normální herní engine napsaný v C++, což je mimochodem MUST HAVE skill pro game developery. Tou spekulací o nováčcích v oboru, co neumějí ve Frostbite jsi úplně mimo...
Spíš si myslím, že nestíhali, ostatně proto tolik odkladů data vydání...doufal jsem, že to pomůže doladit produkt, ale jak se zdá, tak to jen spíchli aby to tak nějak běželo a nepadalo...a ta optimalizace přijde až v nějakém pátém, šestém patchi *1* Takže zvažuju koupi na letošní Vánoce...jestli to do té doby pěkně vyladí. *5* -
Porodní bolesti měl i Zaklínač 1 a přesto to byla boží hra. Andromeda nemá porodní bolesti, jen je to prostě špatná hra. To je celé. *7*
-
Ve filmech a hrách se humanoidní rasy používají hlavně z důvodu lidské psychiky a antropologie. Člověk se s humanoidní rasou dokáže lépe vžít, cítí k ní větší empatii a vůbec je bere jako člověka. Ač by bylo logičtější mít tam víc ras jako jsou třeba Elcoři (u kterých je vidět že se někdo opravdu zamyslel jak by mohl vypadat život na jiné planetě s jinými podmínkami). Představte si že by třeba hlavní záporák v ME1 nebyl Turian ale právě Elcor. Asi by vás sr*l o to víc ale nevžil by jste se do jeho motivů. A teď si představte že by takové byli všechny rasy. to by hra byla záživná jako Shakespeare v elcořím podání.
-
Klidně jste tomu měli střelit 6/10 které si to zaslouží. Stejně se to, bohužel, bude prodávat jako rohlíky.
Dopadlo to jak jsem čekal, RPG mistři už jsou dávno někde jinde než u Bioware... -
Sóry kéjmo ale tu má v pyči, ale si dobře nadrcená u matúry se ti to bude hodit *3*
-
Jestli Bioware chybí kvalitní scénaristi? Spíše jim chybí kvalitní literární předloha, kterou by mohli zkopírovat, jako u minulých dílů... škoda, no... *9*
-
Hru tvořili BioWare Montreal (původní trilogie byla od BioWare Edmonton), takže porodní bolesti první hry se musí očekávat.
-
To je zcela normalni. Pokud to nebude humanoid, bude to nejaka vec, co stejne bude vypadat, jako kdyz to vytvoril clovek. A s broukama, ktery budou cvakat klepytkama mluvit nebudu.
-
Tak s tím vyhlazováním začni u sebe, nic složitého to není.
-
mam stejnou uchylku *1*
-
Z toho co jsem zatim videl, tak opravdu sedi prirovnani ke Star Treku (tu zvyraznime oci, nos, ustat a neco pridame, ale porad to musi mit oblicej, aby jsme dokazali pochopit emoce a telo melo dve nohy a ruce a vsechno ostatni, aby to slo o***** *14* )
-
Jinak podle wiki je na všechny dostupný vylepšení potřeba 195 500 palladia, 275 000 platiny, 200 000 iridia, 31 000 elementu Zero (takže na ten se můžeš úplně vybodnout) a 1 253 416 kreditů. Teda bez DLCček. Docela by mě zajímalo, kdo je do tý hry tak zažranej, že si dá tu práci a spočítá to...
-
Tak to se zase jednou něco povedlo. Já nevim proč musí každou značku nakonec takhle dojeb... Bohužel se to dalo čekat, tak snad někdy příště, pokud se někdy proberou.
-
Jo, upgradů je hodně, ale kdyby se člověk vykašlal na všechno, krom vylepšování lodi, myslim, že by ta počáteční zásoba surovin možná i stačila. A i když já jsem upgradoval, co jsem moh, nikdy jsem nepotřeboval vyzobávat poslední zbytky surovin z planet. Stačily mi Rich a Good naleziště. Což samozřejmě nic nemění na tom, že těžba je opruz.
-
*1* Hardcore...
-
Pekna recenze *3* Myslim, ze na vizualni nedokonalosti si clovek snadno zvykne, nebo aspon mi to po hodince hrani prestalo vadit. Otevrenost sveta a pruzkum mi pripomina trochu prvni dil kde projizdeni mapy a hledani ikonky na radaru, ktera nebyla videt na mape, bylo pro mnohe otravne, nebo aspon ne tak zabavne jako pribehove mise *4* Tady je to o dost zabavnejsi a na rozdil od prvniho dilu kde jsme se honili za Sarenem a pruzkum nedaval moc smysl, tak v Andromede smysl ma, protoze je to nova neznama galaxie.... Pribeh samotny a postavy moc hodnotit nechci, protoze rozhodne nemam dohrano, ale ruku na srdce po prvnich dvouch dilech bude temer vsecho vypadat jako trapny pokus se vyrovnat predchudcum, plny klise a necoho co uz jsme zazili. Navic to vzdy bylo i o tom koho muzete "oprcat" jen ted uz to proste neni "wow" ale spis "zase". Rad bych videl to recenzovat nekoho kdo je nepolibeny puvodni trilogii a myslim, ze prave pribeh a postavy by hodnotil o dost pozitivneji *4*
-
Když jsi importoval save z 1 a nebo snad i z 2.dílu, tak jsi dostal startovací suroviny, jak píšeš.
Jinak já jsem možná trochu anomálie, protože mě těžební minihra v ME2 bavila a dodnes ji při hraní beru jako relax *1* . Sice už netěžím úplně každou planetu do mrtě jako při prvním dohrání ME2, ale pořád scanuju víc, než musím :)