-
Proboha, hlavně ne anime... Jestli někde uvidím Sheparda s půlmetrovou špičatou kšticí, tak si asi hodím provaz.
-
-
Možná by nebylo špatný aby si pár anime zkoukl než začneš plácat nesmysly.
-
-
Uznávám, že o anime nic nevím a tak možná plácám nesmysly. Na nějaké bych se podíval, abych si doplnil vzdělání, ale japonský hry/seriály se mi prostě příčí.
-
-
-
ja sa toho az tak nebojim.....animaciu japoncici vedia a amicky distributor si osefuje pribeh a vyznenie.....
-
Nieeeeeee,vsetko len japoncov nieeeeee *8* *11*
-
-
Bohužel tvůj oblíbenec Zdeněk Troška odmítl nabídku prý nebyla dostatečně lukrativní .
-
-
Troska?
Od cias pokemonov mam toho tak akurat dost,nemozem vystat ked vidim tie ich trapne animovane postavicky,je to hnus,toto si ME nezasluzi -
-
Vídím odborník na anime promluvil..... doporučuju si aspoň zjistit základní fakta než něco začnu urážet.
-
*1* ted si dokázal jakeš seš debil.
-
-
-
-
hm takova valka s Rachni by nemusela byt spatna
-
Anime? Fajn.
Mass Effect? Bezva.
Anime Mass Effect? *facepalm* -
-
Já bych si to představoval ve stylu grafiky z videii co jsou ve hre tj. veskery animace a ne anime z toho nemuze vzniknout nic dobryho
-
Koukám že tu má hafo lidí zkreslenej pohled na anime.
-
-
To se mýlíš, já viděla mnoho anime. Mnoho kvalitních anime a nemyslim si, že nemám skreslený pohled.
-
-
Tím pádem nechápu proč facepalm.
Předpokládám, že proto že si představuješ velký oči či bizarní učes já totiž jinak nevidim duvod.
A pokud to tak je tak stejnak anime/manga anime má ruzný styly kresby od groteskních až po realistický to samý žánry -
-
No, jedno se japoncům musí nechat, jsou to výborní dabéři (teda až na pištící pindy). Death Note náhodou nebyl zas TAK špatnej. Možná to je tim, že jsme to prvně viděla česky - bohužel. To je jedno z těch hodně dobrých anime.
-
Je typický hneď vedět po jednom slově, co si pod tím představuju.... Znáš Ergo Proxy? To má krásnou kresbu (nejen to). Ale o tu mi nejde. Prostě mi to k sobě nesedí a pokud tam bude japonskej dabing, tak Shepard s typickym hlasem japonského dabéra bude hrozný a anglicky dabované anime je větší katastrofa. Je toho víc, prostě mi to nevoní.
-
-
A omlouvám se za češtinu ale sem nachcípanej a sem jeden z těch lidí který nedokážou ležet v posteli :D
-
Jinak v eng dabingu se mi líbil Afro Samurai.
Ale to je asi jasný když to dabovali kapacity jako Samuel L.Jackson či Lucy Liu. -
Aoyagi:To mi povídej do ted mám husinu z Death Note s českym dabingem Light kterej má bejt genius zněl jak idiot kterej nerozumí tomu co říká.
-
Vampire Hunter neměl zrovna špatný EN dabing. Hlavně ať na to nesahá nikdo z českého kráteru, to by byla katastrofa.
-
Oh GOD já pouze předpokládám kapiš?Protože jinak nevidim duvod mě je ukradený jestli je dabing ruskej,japonskej nebo mongolskej dabing je zvládnutej dobře což se funi říct nedá jejich dabingy sou hrozný.
-
-
-
-
-
-
tu bundu chci!!!!!!! je kulervoucí
-
Studio Bee train respektive Koichi Mashimo by byla imo lepší volba ale budiž yosh gambare!
-
A doufám že funi nepoužije svoje dabéry.
-
Hmmm T.O. Entertainment se na tohle nehodí to spíš madhouse .
-
Proboha, oni chteji z ME Universa skutecne udelat obycejnou zlataninu. *9* Ale to se dalo cekat po tom co poslali Drewa Karpyshyna delat na SW a ME nechali komixovemu zelenaci jako je Mac Walters. *10*