Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to bys tu mohl rovnou začít vyjmenovávat všechny anime prostě jim dej odkaz na akihabaru a oni už si vyberou
  • Autor tohoto článku nazval tu teenagerovskou rádobydrsnou sra*ku z univerza HALO povedenou. Pcha ME je sice šit ale todle anime vypadá koukatelně takže než zase napíše nějakou hovadinu měl by si uvědomit že HALO je sran*c kterej si na scifi jen hraje.
  • omlouvas se je to davno :) samo ze THUNDER ;)
  • Tak napr trilogie s utekom z vezenia Citadela z tretej serie vobec taka zla nebola a podla mna sa najdu aj dalsie kvalitne kusky. Bohuzial len ta kvalita je kolisava dost.
  • Ze odflaknuta krezba. Chlapec asi moc anime nevidel. Je to upne v pohode.
  • Masa-san
    Drží si to úroveň ? Tak to jsem rád *4*
    A k tomu druhému filmu, koukal jsem na MAL a 23.6. vyšel, ale je pravda, že na BD disky se to obvykle dostane až mnohem později, protože je to určené primárně pro kina.
  • mirekdusinojc
    Druhý jde myslím teď do kin a první vyšel v květnu na DVD. Před chvílí jsem shlédnul kousek a celkem si to úroveň drží.
  • Myslím, že všechny serie co jsem přetrpěl nejsou pár epizod. ;)
  • Jaký Pokémoni? *8*
  • Masa-san
    Nejsou už dva filmy ?
    Jinak taky se trochu bojím, ale zatím jsem slyšel více pozitiv než negativ a tak doufám, že to je/bude milé překvapení i pro nás co jsme viděli TV sérii *4*
    Osobně čekám až vyjdou všechny, pak to shlédnu naráz (tak jako třeba Kara no kyokai ) , protože nemám rád přerušování story.
  • omlouvam se za spam ale nejak mi to nedalo :o) tak jeste musim doporucit naprosto dokonale code geass mozna i gundam seed ale to uz je spis pro ty co maj neco nakoukano
  • CRYPT
    Pokemoni v kabate Mass Effect... No hruza. Zase si ale dokazu predstavit animovany Mass Effect ve stylu Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie
  • jeste musim doporucit http://anime.akihabara.cz/anime/NHK-ni-Youkoso-2006 xD mozna se tam par lidi najde aspon trosku :)
  • Ale o com rozpravas? Vobec to nie je ziaden brak. Su to celkom kvalitne a napinave knihy od samotneho hlavneho scenaristu jednotky, ktory uz ma na svojom konte dost zaujimavych projektov aj knih.
  • http://anime.akihabara.cz/ koukni sem urcite si vyberes :) je tam i hodnoceni ale asi je lepsi se ridit podle anidb :)
  • Tak pozor, niektore epizody aj v Clone Wars ale vobec nie su na zahodenie. Takze neusidit podla par epziod.
  • Ještě doplním, že tento komentář byl myšlen na "Io". Na Cahira jsem to překlikl.
    Ale to je snad očividný.
  • Souhlas s článkem, i kdyby jsem v listopadu měl nějakou tendenci si připomenout Mass Effect, tak si radši zahraju jedničku než zkouknout tendle (z traileru vyhlížející)kus škváru...když pominu, že jsem jeden z těch nýmandů u kterých ostatní nýmandi nepochopěj, že se jim anime nelíbí...i když jedno jsem mohl...Hellsing byl dobrej .))
  • Spíš než anime film mi to přijde jako obyč disneyovský kresleňák. Začínám mít obavy *9*
  • Cahir
    Dobře napsáno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit