Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    To je jako odepsat všechny hry po odehrání prvních 5 minut jediné náhodně vybrané hry, protože to zrovna byla plošinovka.
    Ale budiž, na tohle si každý musí přijít sám *3*
  • Aha, takže přístup stylem: Viděl jsem 4 díly nějakého scifi, tudiž všechny scifi jsou špatné, tudiž o tom budu tvrdit na internetu jakou jsou všechny scifi pohádkami pro malé děti?

Mezi Anime je mnoho seriálů i filmů, a jako u každé televizní produkce jsou tam jak geniální kousky, tak braky. Ale odsuzovat vše z toho jen pro shlédnutí pár dílů z nějakého braku? To je jakobych zanevřel na celou seriálovou produkci jen proto, že jsem kdysi viděl pár dílů Esmeraldy.
  • Kozy
    to jo třeba takovej Mordin :)
  • Well, ono to asi nevypadá tak špatně, pokud se v SW nevyznáš. Ale pro někoho, kdo zná vazby v univerzu, a vidí jak ten seriál ignoruje a přetváří několik let zaběhlé věci (New mandalorians WTF?), tak je to hrůza. Krom toho, že postavy mají IQ urážející i houpacího koně, tak i děj je v zvlášť některých dílech primitivní až hanba.
  • Cahir
    Klišé je sofistikovanej a mírumilovnej správňák, co vytahuje zbraň pouze proti ničemům a neváhá položit život za dobrou věc.

Namachrovanej a temperamentní svalovec, co je v jádru dobrej kluk není klišé, ale dost uvěřitelná realita...

Budu-li optimista a uvěřím, že v armádě jsou i lidi, jejichž důvodem ke službě není jen velkej kvér, při jehož používání se dostavuje erekce a nával adrenalinu, pak by takovým mohl být Vega.
  • Amylee.Anderson
    Třeba Assassin's Creed se mi hodně líbilo, jenom tu novou jsem ještě nečetla. A teď jsem si pujčila z ME univesa Vzestup, tak jsem zvědavá :) Je to dobrý?
  • Kozy
    nevim ani mě to netíží viděl jsem všeho všudy asi 4 díly nějakýho seriálu, promiň ale nedalo se na to koukat (opět nemluvim o příběhu i když ten asi taky nestál za moc když si ho nepamatuju)

Edit:jo je to tak, dost dám na první dojem asi jsem povrchní, nemám rád asijskou kulturu a anime mi to potvrdilo, sice nechápu co se na tom lidem líbí a proč to teď zažívá takový boom ale dobře. každej máme rád něco, rozhodně nechci vyvolat nějakej flame.
  • Amylee.Anderson
    Nebo takový Ergo Proxy, to má od pohádky straně moc daleko, skvělej kousek :)
  • Amylee.Anderson
    Máš pravdu s tim klišé, ale Vega mi přijde extrémní... Třeba Thane je taky docela klišé - zabiják s "romantickou" duší (teď mě nic jinýho nenapadlo), ale Thane je prostě frajer. Mě na ME nic moc klišé nepřišlo, protože to má skvělý zpracování.
  • EuroSamurai
    90 lidí co nemaj rádi anime o něm ve skutečnosti nic nevěděj a ty si jednim z nich.
  • Je pěkné vidět i pohled na věc z druhé strany genderového spektra *4*. Přesto se mi zdá, že vyčítat ME zrovna klišé, je jako stěžování si na to, že je zmrzlina moc studená. Vždyť je to jedno charakterové klišé za druhým. Rovněž byla třeba zaplnit mezeru v nedostatku hispánských charakterů ve hře, aby podtrhli politickou korektnost celé série *5* (prosím, jen doufám, že se tohoto výroku nechytnou psychicky narušení vyznavači nenávistných ideologií).
  • Kozy
    Hele já to myslel výtvarným zpracováním, věřim že může mít anime pěknej příběh, ale stejně se na to nepodívám, protože se mi to nelíbí. Jinak clone wars jsem viděl asi pět dílů a líbilo se mi to, nevim co je na tom špatnýho. A prosim tě neber to tak že se vysmívám anime, já osobně ho rád nemám je mi jedno jestli někdo jo, jen jsem psal jak to působí na mě
  • clone wars ma dost serednou grafiku...meli to udelat normalne na enginu hry a nevymejslet takovy kraviny *11*
  • Kozy
    právě proto že to neni anime je to pěkný
  • BTW mě to moc jako anime nepřijde.

Jo, dělalo to japonský studio, ale moc styčných bodů s anime to nemá.
  • James že je sympaťák? Co je sympatickýho na stupidním buzerantovi?
  • Tak, tak... Pokud jsem u některých filmů plakal, byly to filmy Kim Ki-Duka a následně u některých anime *15*. Ano, jsem muž a nestydím se za své slzy *15* *3*.
  • Menttor
    Už sis většinu těch nejkvalitnějších vypsal sám :-D. Můžeš zkusit ještě Samurai Champloo, Death Note, Berserk...z filmů potom třeba Hrob světlušek.
  • Amylee.Anderson
    Já nevim, já si myslim, že na Vegovi neni vůbec nic zajímavýho. Je to namakanej falešně drsnej týpek, co je ale uvnitř přemýšlivej a možná i trochu citlivej, ale nedá to najevo. To je hnusný klišé.
  • Dobré vlastní volby.
    Hmm, takových filmů se najde hodně. Třeba The Girl Who Leapt Through Time nebo Summer Wars. Nebo něco z Young Animator Projectu.

Ze seriálů třeba Haibane Renmei, Baccano, Durarara, Senkou no Night Raid, Tokyo Magnitude 8.0, Monster, Mouryou no Hako, Ergo Proxy, Spice and Wolf... atd. atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit