Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak. Jednička v tomhle nejlepší. Nový svět. nové lore, postupné odhalování příběhu a o co tam jde člověka nepustilo.

Dvojka už byla jen checklist companion misí a krom asi jednoho menšího zvratu se tam nic nestalo a děj neposunul. A trojka už je taková spíš akční hra, kde člověk na Normandy dostane misi a pak se jde někde prostřílet lineárním tunelem s minimem dialogů.

• Derp_1337

Víceméně s ním souhlasím. V té době ME1 byla "přelomová" hra, která člověka fakt bavila se vším všudy. Takže zpětně po těch letech na tom mám velmi dobré vzpomínky.

Ale po těch letech jsou některé herní mechaniky fakt spíš nudné (hodně pobíhání po velkých prázdných lokacích, souboje, atd.). Naštěstí série ME byla vždycky hlavně o tom příběhu.

• tuco

Tohle hraní na teenagerskou nadrženost najednou působí v kontrastu s dost vyspělým příběhem jako pěst na oko. 

Dobry postreh. 

Nicmene, mne jako heterosexualnimu a rekneme infantilnimu muzi, ktery pokud mozno vzdy hraje za zeny aby se ve treti osobe nemusel celou hru divat na muzsky zadky, respektive mohl divat na zadky zensky, pesti do oka nikdo nedal. 

V dobrym pribehu muze byt i hezkej zadek, to se nevylucuje ;)

• Jo, stejně jako je zmíněné v článku, na dnešní poměry ano. Na svou dobu už nevím, nepamatuji si pocit z té doby.

• malachi

za mna všetky 3 diely ok- beriem to ako jednu hru -hranú zaradom v celku..v českej lokalizácii..a kedže to nemá cz..tak je to zbytočné kupovať znova.. mám to v knižnici a rád si to zahrám aj 4tý krát..kludne aj bez  remasteru..už tak je to výnimočný zážitok ...a tá hudba...😇😎

• SlavicBes

akoze co? :D hratelnost jednicky katastrofa? :D:D

• SlavicBes

dotycna Alzbeta je teda absolutne mimo ...

• Derp_1337

Taky mi to přišlo divné. Je 21. století a každý si (teoreticky) může nosit, co chce.

Bohužel po světě chodí mnoho povrchních lidí, kteří rádi odsuzují ostatní za to, že se nějak liší (ať už výstředním oblečením nebo třeba velkou mírou tetování).

Samozřejmě pak je tady ještě druhý protipól: lidi, které neskutečně baví oblékat (ženské) herní postavy do různých oblečení. 😇

• Vzdyt obleceni Jack je jeji tetovani...kdo by ji chtel zakryvat ??

• Derp_1337

"Mirandina zadnice, která musí mít solidní opruzení z toho, jak je ta uniforma zaříznutá. Jack, která ve dvojce doslova nemůže být víc odhalená."

Haha, to by nebyla Alžběta, kdyby neřešila, jak jsou postavy oblečené. 😂

Osobně jsem si skoro nevšimnul jejich oblečení. Jediné, co mi tak utkvělo v paměti k oblečení od Jack, byla možnost to oblečení změnit, pokud se vám to nelíbilo. Akurát tam ty alternativní obleky nebyly od základní verze, ale přidalo je tam DLC.

(A nebo se stačilo obrátit na moderskou komunitu, těch modů na lepší oblečení od Jack bylo mnoho.)

• jack

Trilogii (non LE) jsem dohral před rokem. ME1  mě nikterak neurážela. Když se to hraje na PC s myší, užil jsem si i souboje. S texture packem ve 4K je grafika zcela OK. MAKO opět zcela v cajku.

Takže největší přidané hodnota LE nemá u mě adresáta. Souhlasím se Šárkou a jejím summary, pro koho LE je. 

Jako kolega zde, počkám si, až to bude pod 10EUR.

• QueenBee

I přes zub času a několikarém dohrání celé trilogie je první díl stále můj nejoblíbenější. Všechny výtky jsou oprávněné, ale ta atmosféra nového a neprozkoumaného chytne a nepustí, a pro mě osobně přebíjí všechno negativní.

Jinak Legandary edici si pravděpodobně pořídím až někdy v nějaké hluboké slevě. Dát 60 éček za něco, co už vlastním, jen s trochu lepším grafickým kabátkem, mi nepřijde nic moc

• Akorát hraju dvojku. Hrál jsem všechny díly jen jednou takže za mě paráda. Ale u jedničky je fakt dobrý asi jen ten příběh. Jinak hratelnost je vážně katastrofa. Holt je pravda že člověk má v paměti jen to dobré :-)

• Mne sa treti diel pačil najviac =) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit