Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

No stou většinou bych byl opatrný, přijde mi že tohle slýchávám naprosto běžně... ééé ten film je s titulkama? Nedáme něco jiného?

• LiarForHire1

Pokud je firma v podstatě jediná, která naplňuje prémiový standart , tedy kompletní hra hned po vydání, tak se nejedná o bootlicking. Giganti jako EA, UBI atd. vydávají nekompletní patvary a mimo Sony je kompletní hra takové malé zjevení. Já pouze oceňují, že je v herním businessu ještě firma, která sice myslí na zisk, ale zároveň konstantně dodává kvalitu.

• zx_spektrum

Já snad tvrdím opak? Napsal jsem to co od konzolí tak nějak čekám, ostatně konzole vidím jako asi Apple, jeden uzavřený ekosystém kde všechno bude tak jak řekne nějaká modla. A pokud to někde je jinak, ne jen proto, že to třeba byla hra vyvíjená PC-first, pak se samozřejmě můžou poplácat po zádech jak jsou dobří.

Pro nás ostatní je tady zlatý PC...

• Ty jsi koukám speciální případ. :) Většina lidí zvládá oboje... jak číst titulky, tak si užívat hru. Ale chápu, že jsi se nám musel pochlubit, že oboje nedáváš. 

• pichpe

Problém není s účtem Originu, ale s účtem Windows. Složky v C:/Users se pak jmenují podle názvu účtu a hra si někam do nich ukládá data. Když je v cestě diakritika, tak si s tím neporadí.

• Ravenor

Nevím, myslím, že problém bude jinde, než ve hře nebo špatném přístupu vývojářů.....kdysi dávno jsem účet na Origin nemohl s diakritikou ani založit, jinými slovy - vždy to bylo bez diakritiky a je pro mě překvapením, že se někdo může na Originu jmenovat Vašík......a když jsme u toho, v minulosti nešlo prakticky nikde založit účet s diakritikou. Možná je to tím, že na většině platforem funguji tak dlouho, že se to za ty roky změnilo, kdo ví......

• LessPh

Ja teda nevim, zrovna DE je teda hrozna nuda na vstrebani dabingu, ne ze by byl spatnej, ale jak uz tady nekdo rikal... precteno mam asi tak 3x rychlejc nez oni se vykacaj a uprimne... radsi jsem si mel koupit prumernou knizku, nez ztracet cas u DE... a jak my cestinari rikame, na tuhle sra*ku jsem uz starej:D

• někdy oči zavírám, někdy ne. Většinou když hraju hru s horší grafikou a spoustou textu (třeba Disco Elysium), tak je zavírám, ale když hraju něco typu Witcher 3 nebo Mass Effect, tak je nezavírám a můžu místo toho sledovat animace. Třeba v Cyberpunku 2077 jsem si mohl jezdit na motorce po Night City a poslouchat telefonáty od fixerů a dívat se po krajině místo abych četl titulky. To samé je při sledování filmů. Když člověk čte titulky, tak nemá možnost tak podrobně sledovat scény ve filmu a postavy apod.

• no prave...reseni zahodit PC verzi kvuli steamu, kdyz to muzu mit na ,,materske,, platforme a hrat to misto toho na konzoli je nic moc

• Stará hra (respektive reskin 1. dílu) za 1700-1800, která nefunguje jak má. 😂

Se ten remaster teda úplně nepovedl... zůstanu u staré trilogie za 300, kde vše funguje. :)  

• To jako při těch rozhovorech zavíráš oči ? Nic ve zlém, ale pokud to neděláš, tak vážně očím nepomáháš. :) 

• já to raději poslouchám. Proto jsem čekal na tu definitivní edici Disco Elysium, která je plně nadabovaná, stačí mi to poslouchat a nemusím číst tuny textu a  unavovat si oči. A že ten dabing je luxusní. Ten hluboký hlas Lenvala Browna je radost poslouchat. 

• michaelfoucault

To se dělá, takhle prznit jazyk? 

• dworkin

Titulky jsou super, když nemáš trpělivost poslouchat, jak se NPC vykecávají. Což je třeba u Assassin's Creed pro mě nutnost. Během vteřiny přečtu, co postava říká, ale nemusím poslouchat, jak se voice actor vymektává.

• Vsechno. Od uctu po windows po nazvy savu. Svoji blbou naladu si bez priste ventilovat radsi za maminkou nebo za starou. Ty to treba oceni.

• michaelfoucault

Používáš konkrétně co? Účet ve Windows? Další co si přečetl jen nadpis, co?

• VRFREAK1

facepalm

• michaelfoucault

Bootlickersky vyjadřovat svou lásku k firmě, je dost bizarní žánr. 

• LessPh

Druhou cast tveho prispevku jsem necet, nudilo me to, promin.. na prekrucovani je jiz pozde.

Odpovedi na moje otazky jsou nasledujici... s clankem tvuj komentar nema zadnou spojitost. Proc si to tedy napsal? Protoze si chtel proste zamachrovat, ale jelikoz si necetl clanek, tak to jednoduse nevyslo. 

Stacilo to napsat takhle ne?:D

Jak my cestinari rikame... mej hezky den :-)

• vaclav.pechacek

Hmm, buď jsem měl smůlu, nebo umím hůř googlit, ale dřív, než jsem narazil na thread, který jako viníka stanovil speciální symboly, tak na mě právě vyskakovali lidi, kterým se to zaručeně spravilo právě reinstalem nebo čachry s administrátorem. Zvlášť to první mi samozřejmě zabralo hrozně moc času, protože jsem všechno stahoval znova. Takže moje rozhořčení je upřímné, nesnažím se dělat vlny kvůli klikům:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit