Přejít na výpis diskuzí
Matrjoškový granát v nové zombie mapě pro CoD: Black Ops
31.1.2011 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
a vis co ti na to napisem, ze ked vyjde BF3, pokracovanie BF2 (nie BC2, to nema s bf seriou moc spolocne, to je pod seria) a bude to nadvazovat na korene bf serie, tak to tvoje bozske cod ide do hajzlu
-
Jak malé děti. No spíše ne jak......
-
A když baví tebe reagovat na někoho komu se ta hra nelíbí tak se taky bav.
-
Amen brother. Také se skvěle u Bo bavím. Arkádový multák je prostě v CoD nejlepší a není nic lepšího, než si po těžkém dnu v práci zařádit s kamarády u CoDka. DLC si určitě pořídím. Hru beru jako oddych a relaxaci, hardcore a reality mám v osobním životě dost. Tady se chci bavit a vyblbnout. Na to je BO skvělé.
-
Je mi celkem jedno co tady ta banda flamerů tvrdí o Bo (a vlastne skoro o všech dílech CoD). Já se u hry skvěle bavím, MP se povedl, zombie mod je tak ésranda. Penez nelituji, už ted mám ve hře nahráno více hodin než u 99% her, které jsem kdy hrál a vím, že tento díl budu opět hrát než vyjde další. DLC vypadá hezky, mapy se mi líbí. Na PC bude pravděpodobně zadarmo, takže není důvod nadávat na cenu a pokud i tak nebude, tak si ho rád pořídím.
-
To ano kamaráde, ale všeho moc škodí. Když tě to ale baví tak se bav..
-
Nepleť si házení špíny s pravdou.
-
Asi by jsi si měl pročíst pravidla diskuze nikde tam neni že se o hrách smí psát jen v dobrém. To jako když někdo napíše svůj názor tak tebe nenapadne nic lepšího než argumentovat nějakou frustrací a komplexem? Tahle hra je špatná a když se ti nelíbí že jsem to sem napsal k čemuž jsou diskuze určené tak jdi jinam.
-
prispevek k:
31.01.2011 20:47 kaja31 (anonym)
upravit líbí nelíbí vlákno
To jsem nevěděl že se známe. Vidim že ti nedělá problém vycucávat si můj věk z prstu. Chlapče 15 let mi bylo už hodně dávno narozdíl od tebe znám CoD od prvního dílu. -
Potom je to hodně napováženou co tě vede vybírat si každej příspěvek COD abys zte sebe udělal idiota. Jediní věc co by tě hájila by bylo právě těch 15 let.
Tohle by mělo být o hrách ne o osobní frustraci a komplexech, který si asi nedokážeš ventilovat jinde než tady. Trošku ubohé a k zamyšlení.
.....Maybe some fresh air kid?.... -
Pan Kaja sem jen chodí házet špínu na COD, opravdu neodbytnej jedinec... Radši se nevyjadřuju dostali bychom se opět do bludného kruhu plného flamu a debility.
K věci: příjemný spestření ten novej obsah (i bez vašich keců :D)
"games for fun" -
lol
-
Prosim tě, můžeš mi vysvětli jak můžeš napsat Bad Comapny je výsměch????...ty si Roofl fakt.....
-
Plno lidí říká že je to sračka je pravda že BO neni nejlepší díl ale dá se to mám prestige 1 32 level a už mně to nudí... *3*
-
Ale co opravdu musím říct je že COD Black Ops je mnohem lepší díl než COD5 XD
COD5 jsem fakt nesnášel ze všech dílu a furt je nejhorší. :-)
A musím říct že mě například se Black Ops líbí sice trochu nahlavu kampan ale jinak good.
Ale ted to posraly že chtěj další prachy.
A multak mohl bejt lepší.
Ale k čertu s tím celá hra mohla bejt lepší
mam pocit že to odflákly. -
Dobrý vědět, akorát si to mohl hodit do bleskovek. *3*
-
Omlouvám se za OT ale tohle je pěkný přůšvih:
http://digiweb.ihned.cz/c1-49677460-intel-prijde-o-dvacet-miliard-elektronika-k-novym-procesorum-obsahuje-chybu -
To jsem nevěděl že se známe. Vidim že ti nedělá problém vycucávat si můj věk z prstu. Chlapče 15 let mi bylo už hodně dávno narozdíl od tebe znám CoD od prvního dílu.
-
Na Troškovy Kameňáky taky chodily davy, výborně se u toho bavily a jaká je to echt sračka (scénářem počínaje a hereckými výkony konče). A podobné je to s CoD. Na (ne)kvalitě posledních dílů se jistě podepsala i skutečnost, že byly vytvářeny jako multiplatformní, čímž se celá série stylizovala do podoby bezhlavé rubačky vytvářené pouze na efekt (což je pro konzole typické - čest výjimkám v podobě RE nebo SH). Ono je to ostatně vidět i na hráčské komunitě. Zatímco v dobách CoD a CoD2 (a ještě i CoD4) jsme se večer s kolegy z práce (plus dalšími známými, všichni ve věku zhruba 25 - 35 let) scházeli na našich místních dedikovaných serverech a strávili spousty hodin nekompromisními rubanicemi, kde šlo především o znalost map a umění hráčů, dnešní tragická koncepce organizovaných serverových klání prostřednictví naprosto idiotského IWnet má za následek pouze to, že jsou jejich servery zaplaveny převážně dětmi a svátečními hráči, kteří sázejí na to, že jedinou správnou taktikou je pobíhat po mapě, všechny módy hrát jako deathmatch a sprayovat kolem sebe. Výsledek je ten, že poslední díly CoD jsou v MP (pro člověka, který si chce užít trochu toho taktizování a vyčkávání - zejména u SaD) téměř nehratelné, respektive naprosto nudné...
-
Co to meles prosimte? Karle ty jsi evidentne tupy clovek nebo provokater. Ja sem svoje rekl, vice reagovat na nejaky patnactilety decko, co poznalo CoD evidentne az od 6 dilu nebudu...