Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ked ta bavi len behat po mape a strielat nic ine a zlozitejsie nehladas, tak je cod pre teba ako stvorene
  • Když si ostatní budou myslet že je fajn skočit z mostu budeš si to taky myslet? O nezasvěcení už radši nepiš jen tím dokazuješ že je to spíš tvůj případ.
  • L4D sem hral prvni dil a popravde je staveny na jinem principu (ne udrzet se v nejakem komplexu, ale dostat se z mista A do mista B).
    Jestli ti pripadne nazvani, ze jsi nezasveceny, jako urazka, tak si to tak ber. Nicmene ty evidentne nezasveceny jsi. Je videt ze neznas puvod a vyvoj zombie modu, rovnez nevis jak je tento mod oblibeny a jak se vyviji. Takze ano jsi nezasveceny - a tvuj puvodni komentar s kritikou nove mapy a toho modu je mimo misu. Protoze po milionte opakuju: zombie mod je jedina POSITIVNI vec na novem CoD. A predevsim to si mysli vetsina majitelu hry i vetsina tech co kritizuje multiplayer. *3*
  • Aha velmi ti děkuji. Doteď jsem si nedokázel představit co za člověka si dokáže koupit tuhle hru a ještě se u ní bavit. Velmi ti děkuji a tobě podobným za to že jste šťastní a my kteří máme rádi kvalitu se musíme dívat jak díky vám to jde s touhle značkou z kopce. CoD je příkladem toho že nejprodávanější ještě neznamemá kvalitní. Hlavně že jsi mě nazval uplakánkem to o tobě lecos vypovídá. Ano nedokážu překousnout jak je pošlapáván odkaz prvního dílu ten byl kvalitní tohle rozhodně ne.
  • Netřeba mě litovat. U hry se výborně bavím, tak jako u každého Call of Duty. jediná hra, kterou vydržím hrát celý rok, za to těch 50 euro + 15 za dlc klidně dám. Nikd yjsem nehrál žádnou hru tak dlouho jako každý díl Call of Duty. Když strávím u MP stovky hodin, tak to považuji za skvělou investici. A konkurence nemá nicp ořádného co by CoD z trůnu sesadilo - Bad Company nebo MoH jsou výsměch. Ne nadarmo každé CoD je nejprodávanější hra roku a vyhraje tucty prestižních ocenění, je to kvalita a lidi to baví, jinak by toho ty stovky hodin tak jak já každý den neseděli že......ale to je pro některé uplakánky tady hodně těžké překousnou. Smutné.
  • No tak to už radši L4D to aspoň nějak vypadá. Faktem zůstává že na svůj názor mam právo takže příště si ty kecy o zasvěcení nech od cesty. Neni snad tak těžký napsat komentář ve kterém se nebudeš navážet do ostatních.
  • Nepovidej a ja si myslel ze ma kazdej stejny nazor jako ja.
    Ale vazne, ono jde o to, ze zombie mod je velmi oblibeny a hrany - staci sledovat komunitu ohledne hry na oficialnich zdrojich. Mimo to proste jej porad vylepsuji a zdokonaluji. Ne, nezachrani tu to tu hru ale proste to je JEDINA POSITIVNI VEC NA TE HRE.
  • Nějaký zombie mod tuhle hru už nezachrání. Že tobě se to líbí neznamená že se to musí líbit všem. Hrál jsem všechny díly takže by mě zajímalo jak víc zasvěcený ještě musím být.
  • Whoossain
    Panečku, to je řachanda. Opičky, vznášedla, matrjošky. A považte - za pouhých 15€!
  • Ne ne, ja uz ho vidim. *1*
  • Každý má jinej vkus. Bratranec třeba na film Terminátor: Salvation nebo Transformers 2 řekl, že jsou nudný, že je tam málo akce a moc mluvení. A přitom pokud bylo v obou filmech víc jak 2 strany dialogů, tak to bylo hodně *1* (nekritizuji filmy, jen uvádím názorný příklad ze života)
  • Když si připlatíš bude i prasátko se zahnutýma zubama nahoru *1*
  • A ve kterem DLC bude k dispozici svetelny mec Jedaiu? *2*
  • A ja rekl ze CoD7 je kvalitni hra? Je to smejd a nejhorsi dil serie. Chtelo by to cist co sem napsal - reagoval sem na to ze se podivujes nad tim jak hra klesla u zimbie modu. Pritom zombie mod je opravdu jedina vec co v te hre za neco stoji...
  • cod je rok od roku horsi a okrem wager matchu a zombikov tato hra stoji za h....
  • Tak promiň že rád hraji kvalitní hry a ne sračky.
  • Bohužel můj názor pramení ze zahrání této hry takže příště si dvakrát rozmysli než zase budeš psát o hlupácích. A pokud je podle tebe tohle výborný díl tak tě lituji. Rok od roku je to větší paskvil a divim se jak hluboko můžou ještě hráči klesnout jen proto že to má na sobě název Call of Duty.
  • Doporučuji si ji nejdřív zahrát, lepší než ze sebe děla hlupáka. Black Ops je výborný díl.
  • Jediny svetly moment na CoD7 je prave zombie mod. Kdyz vemu jak se vyvinul od prvni mapy v CoD5, tak jsem opravdu rad ze autori prichazi s novyma a novyma napadama. Ovsem toto nezasvedceni nepochopi, viz treba "kaja31".
    Ovsem 15euro za pet map vazne davat nebudu. To proste za 1/3ceny hry nestoji. Holt si opet pockam si na alterops a zahraju is tak nove mapy zadarmo, stejne jako vpripade DLC pro CoD6...
  • A to jsem si říkal že horší už ta hra být nemůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit