Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostá herní lahůdka v poněkud sebedestruktivnějším stylu nepostrádajícím nic z toho, co jsem na předchozích dílech miloval. Super! A jsem rád, že mám originál jako třešničku na dortu :-)
  • Max neměl přestat pít. A ten konec byl trochu moc - ta armáda na letišti (Max spíš připomínal Bruce Willise z Die Hard). Jinak dobrý. Předevšim první 2/3.
  • Souhlas. Ve srovnání s geniální 1 a 2 je to jen konzolvé nahypované video. Takové to prostě nebylo. Ale když se to dobře prodává.......
  • Zlodějina je si stahovat hry z netu. Což si se přiznal, že si udělal.
  • http://socialclub.rockstargames.com/crew/czech_a_slovak_activ scháním lidi do crew (povětšinou deatmach či gang wars)
  • Co mě osobně potěšilo kromě dalších kvalit této hry je její optimalizace. Grafika je samozřejmě velmi pěkná, ale že mi Max Payne 3 běží na PC prakticky se všemi parametry na maximum (pouze MSAA je zcela vypnuté a FXAA na normal), to mě překvapilo. Oproti např. Call of Duty rozhodně pozitivní překvapení.
    Mé PC není tedy prehistorické (Core i5 3470, 8 GB DDR3), ale grafika je spíše herní průměr AMD HD 7770.
  • Panebože tahle hra byla pěkně stupidní blbost !!!
  • x_ander
    Co takhle zkusit ten problém pogooglovat a případně kontaktovat tehcnickou podporu rockstaru na jejich stránkách?
  • samozřejmě Max Payne 3.
  • prosím Vás, nevíte proč mi nefunguje monitor, když spustim hru???
  • prosím Vás, nevíte proč mi nefunguje monitor, když spustim hru???
  • ty vole ste hrozny pi...cusove hraju hry protoze maj nakej pribeh nesnasim krete...ny co proste parej jak magori div jim to nevypali oci vsechny sceny preskakujou a maj to za 5 hodin dohrany a ani nevedi o cem hra byla nejvetsi trapaci rychle rychle at to mam dohrany nedokazu si predstavit co vas bavi na tom jen do zblbnuti strilet a nevedet ani proc...treba mafii 2 kdyz bys nesledoval sceny k cemu bys to pak hral pekna nuda no nic dal bych vam kopacku pac to fakt nesnasim
  • panebože to je sračka...chápu že dneska je in bejt furt vožralej nebo sjetej...že furt musí na mě blikat nebo útočit minimálně 10 osob/oken....že největší myšlenka je že klidně ne/můžu za smrt třeba 30 žen ale vždycky si to budu brát osobně a když budu jako rádoby ochraňovat nějakou další, tak kdyby to byla sebevětší kráva....tak za ni obětuju život....no teda...chápu že dnešní svět je dost pitomej...ale tohle...P.S.: vizuální i hudební zpracování je super...a to považuju za hlavní plus týhle zmagořený hry... *16*
  • Tak to slýchám často, ale bohužel hlavně od lidí co neumí anglicky a pak jim chybí příběh a motivace, což u MP je (no, spíš bylo, trojka mě nenadchla) to hlavní. Jiná věc je to u replayů, ale tam to přece není tak hrozný. MNOHEM horší je, je při cutscéně si Max VŽDYCKY přezbrojí na jednoruční pistoli, takže pak když vás to vrhne do akce musíte ZASE přejít na pistol, a to už vás hitují i když víte, že byste to dali v klidu. Je to díky nedořešenému realistickému nošení zbraní, které každého kdo to vidí poprvé nadchne, ale pak je to na nervy. A když jsem u vývojářských kokotin, proč z*urvili Bullet-time? Stačí narazit na noční stolek a jdete zpět do reality a pokud jste to hráli, víte jak dlouho se Max zvedá. Realističnu palec nahoru, to jak to zakomponovali do akce, F.U..
  • Už teď lituju toho, že jsem to vůbec kupoval. Nic mě nedokáže u her vytočit víc jak to, že jsou ve hře videa, která nejdou přeskočit. A je jich tolik, až z toho jde hlava kolem *11*
  • Já doufám, že většina lidských mozků je dělaná jinak než ten tvůj. Ty "nekonečné" minuty se rovnají příběh. A jestli ses těšil hodně, je blbost, aby tě odradili cutsceny. A za ten poslední řádek tvýho příspěvku by sis zasloužil nejenom nehrát už nikdy žádnou hru, ale taky exemplárně zbičovat.
  • Hra je 70% čistá akce (když nehledáte collectibles) a 30% cutscenes. Chtěl by snad někdo hru, kde se od začátku do konce jenom v kuse střílí?
  • moc dobrá hra jen když hrajete max payne 2 tak už se vám nechce hrát 3 .Nejlepší je u max payne bullet time
  • Jednička a koneckonců i dvojka byly božské hry. Trojka je prostě jedna z nej her 2012, ale s MP to nemá nic společného. Mohlo se to klidně jmenovat CoD Sao Paulo nebo podobně. Prostě dobrá střílečka s Bullet timem, ale duch MP tam naprosto není. Nadšení ze hry vás přejde asi v půlce, kdy zjistíte že to co vás na tom tak nbavilo bylo vaše vlastní natěšení na tuto herní legendu. Je to pořád to samé dokola a noir poetika a famózní hudba jak ji znáte z předchozích dílů je tam jen tak minimálně, že máte pocit, že to je skoro samý případ jako u filmu Smrtonosná past 4. Kdo to dělal to snad předtím nehrál. Všechny klady (a není jich málo) po nějaké chvíli přebije frustrace a nuda. NAPROSTO CHYBÍ TEN SILNÝ PŘÍBĚH CO VÁS NUTIL VYSEDÁVAT U PC DO RANNÍCH HODIN. Atmosféra? Tupá, krátká kydlička, kterou neprobere ani známý Maxův hlas, jenž tentokrát padá do mainstreamových hlášek bez obsahu. Žádný zasněžený temný svět podbarvený houslemi. Kde jsou "psycho" mise? Kde jsou flashbacky, ze kterých vás mrazilo? Rozjímání na střechách budov? Nic, jen One man army. Nekupujte. Za tohle si producenti, co hráli na trapnou jistotu "hlavně nikoho neurazit", nic než torrent nezaslouží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit