Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    VIDEORECENZIU NA PC verziu plisss to bude narez :D *14*
  • Tak jediná hra, kterou jsem si poslední dobou stáhl, byl Unreal, jako jednička. Ale stejně si po výplatě koupím Unreal Anthology. Nějak k těm staženým hrám nemám ani vztah, člověk si je stejně neužije.
  • to se mas cim chlubit ty maslo, kdyby to takhle delali vsichni, tak hrajem tetris
  • Protože hra správně usoudila, že když pořád chcípeš, asi potřebuješ pomoct. Když se ti to nelíbí, tak ten darovanej painkiller nežer.
  • Tak od včerejška pařím a šel jsem kvůli tomu spát hoooodně pozdě, těším se na další večer s Maxem, opravdu paráda... je to trochu jiné než staré 1 a 2, ale přesto parádní oddychovka ...
  • Jasný, díky za vysvětlení.
  • Kupuju PC verzi a to je co říct,protože poslední hra co jsem si koupil byl Portal 2 jinak vše stahuju.
  • janchor
    Bude, z PC verze.
  • Presně to by mně taky zajímalo... *1* *1* *1* *1*
  • smejki
    vysvětlil jsi to dobře *3*
  • Miserius
    Kazdy kdo muze zahlednout cloveka ktery zapnul bullet time se dostane take do bullet timu, tim si vytvori vlastni....casovou kapsu do ktery nikdo nevkroci a pokud jo, je soucasti, jakmile se to ukonci kapsa se zrusi a normalne pokracuji ve hre, neni tam zadna disproporce, protoze ten kdo by mel moznost ty lidi videt je take v bullet timu, a ten kdo ne tak tomu to muze byt jedno, oni si pak vyskoci z svojeho "matrixu" a ostatni ani nebudou vedet ze byl nejaky bullet time. Pisu to jak tele, ale snad to pochopis, proste kdo by mel moznost nejakej casovej posun poznat, tak ten ma radsi bullet time taky, pro ostatni na druhy strane mapy se nic nedeje, oni si tam doskacou a doumiraj zpomalene, pozvedaj se a hotovo...
  • Jak je to v multiplayeru s bullet timem? Ostatni hráči vnímají čas jako normálně rychlý? Tam musí být zákonitě časová disproporce...
  • Mona to na "hard" prezila...
  • residentevilfans
    Bude i videorecenze ? *5*
  • Max Payne a Max Payne 2: The Fall Of Max Payne byli skvělé hry po všech stránkách, ale Max Payne 3 je pro mně těžké rozhodování, třeba proč šel kamsi do Brazílie? Max Payne se z Noirovky stal Barevnou Dramou a to nikdo nezapře, ikdyž musím pochválit filmové scénky s ruznými efekty. Pro mně bylo velkým prvkem minulých dílu čtení grafických comixových novel, tady už se toho asi nedočkám... Pokud to bude možné, Hru 100 % vyskouším, ale až na PC jelikož XBOX 360 ani PLAYSTATION 3 nevlastním a ani nebudu mít.
  • ještě jsem tu recenzi nedočetl, ALE: žádný autoheal? neni to cover based střílečka?
    WOW tak to se teda těšim hodně, zvlášť jestli styl je stále stejný jako u Maxe 2.
  • Mne na tom vadi len to ze je to na hard [free aim] dost lahke akoze zozaciatku sa mi to zdalo v pohode ale potom som zistil ze ked nemam ziadne painkillery a zomrem asi 4 alebo 5 krat tak mi to automaticky prida 1 novy do checkpointu!! No naco sa ta hra stara do toho ze ci som skapal 6x alebo 200x ne?
  • Alan je totalne brutalna hra naj horor na tuto generaciu tak ticho!
  • Nebuď zmatenej... na to je lehká odpověď... bo jsem idi*t *15*... rychleji přemýšlím než čtu... Ale máš naprostou pravdu... pro jistotu jsem si tu kapitolu ještě jednou projel *1*
  • ZvacA
    Jsem trochu zmatenej. :) Však probíráme Bravuru, proč je najednou řeč o statusu Wodena? Woden je samozřejmě pod kytkama, o tom se vůbec nepochybuje, ale co se týče právě Bravury, tak ten zůstává v sérii stále naživu, byť poslední moment, kdy ho člověk mohl ve hře vidět ( mimo finální snové pasáže ), byl operační sál, kde ho dávali dohromady poté, co z něho u výtahu udělali zakuklenci cedník. No a podle televizního zpravodajství ke konci hry se jim ho podařilo stabilizovat, takže to značí, že nejspíše přežil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit