-
Jen si to pěkně šupej koupit, dobytku, tohle je hit a bez prodeje hity neexistují. Když už se nám tak snaží R* pomoct abychom nezapoměli na našeho Maxe, bylo by dobré jim to oplatit v podobě finanční podpory...
-
No každopádně, pokud si jedničku ani dvojku nehrál, tak ti chybý herní vzdělání *15*... šupem napravit! Ačkoli vyšel Max Payne v roce 2001, pořád je to pro mě jedna z nejlepších akčních her... rád jsem ji znovu dohrál *3*...
-
Objednáno na Steamu za 1298,- dle kurzu... Ono to pro tebe třeba moc není, ale pro rodinu s dětmi, to je celkem dost... buď hru, nebo na týden jogurty *5*... choice is yours.
-
Patřilo jinam...
-
Zkusím to znovu... Woden byl střelen z blízka dvěmi ranami z Desert Eagle .50AE, a měl rakovinu... těžko by přežil nějakých dalších osm let...
-
Nebyla. Bravura to skutečně schytal v nemocnici, ale podle posledních televizních zpráv, který je možný vidět ve vile Alfreda Wodena, to nejspíš přežil, takže je jediným z těch hlavních charakterů, který ještě žije.
-
Veskere custceny a videa ze hry! Tudiz jeden velky spoiler. Po druhem dohrani je tento 3 hodinovy "filmecek" skvelym zakoncenim skvele hry :) http://www.youtube.com/watch?src_vid=inRniIN_dio&annotation_id=annotation_417016&feature=iv&v=YbugI_ZraFY
-
Tak nějak... Já jsem si tedy MP3 předobjednal, a to recenze ani nebyly, ale vím, co R* umí a věřil jsem, že něco, jako e Max Payne by zbytečně nezmršili... Proto jsem s recenzemi celosvětově spokojen a tato recenze mi přijde více než vhodně napsaná. Už aby na PC vyšel a R* neudělali stejné extempore jako s GTA IV (které jsem konečně rozběhal až po roce s novými ovladačí na GK)...
-
Eh... nebyla náhodou začátek dvojky Maxova haluze? Dnes jsem dvojku znovu dohrál (a jdu ji zase) a v haluzích to Bravura schytal několikrát *15*... plus byl jednou "na prkně" *1*...
-
Pro mě jsou teda pocity recenzenta daleko důležitější něž tupé popisy hratelnosti. Podle tebe je tahle recenze reklama? Když se rozhoduji zda-li si hru koupím je tenhle typ recenze pro mě daleko směrodatnější.
-
Ano, presne tak a ja ikoho nerad soudim je to tak,mne staci tohle tady protoze venku je to jeste horsi, a vlada jakbysmet vidis ted sem musim zaplist i tohle,ja totiz nejsem na to ze sem cech hrdej sme narod cikanu ,zlocincu a zmetku co jen omezuji zivot pocestnym obcanum tak mi tu nepis ze to soudim dle tohohle,(tech blbu je vzdycky urcite vic), Jsme tady holt v jedinne zemi ktera dovoli aby zde byl podporovan zlocin proti lidske dustojnosti.No tak sem tu zas neco napsal tak doufam ze tu bude jeste vetsi *16* ,prece jenom je tu plno blbcu ne a vlastne proc nebyt s nimi ne vite co se rika- Kdo nejde s davem...
-
A hral jsi to cele nebo jen zacatek?Me to taky prislo ze startu slabe a otravne.V pulce hry se to rozjede. *5*
-
pokud vím tak Bravura to schytal už na začátku dvojky v nemocnici a co jsem četl komix, tak ani Mona to nepřežila ... když tak přemýšlím, tak to z těch důležitějších postav nepřežil kromě maxe nikdo a i ten má kulku v hlavě
-
"The canon ending of Max Payne 2 (Mona Dies). This is proven in the Max Payne 3 comic "After the Fall".
-
Češi se pekne predvedli? To soudis podle 5 blbu na forech? Tak to jsi jeste vetsi blb nez oni
-
Tak hlavně "smrt" Mony atd. je vlastně důvod proč Max chlastá a droguje, a snaží se na to zapomenout... kdyby ji ve trojce viděl, tak si "to asi nechá projít hlavou" *15*
-
A pokud u sebe nemáš painkillery->dead->load... *3*
-
Ještě deset dní... *1*
-
Rozkaz!
-
Tahle věc funguje pouze, pokud má člověk u sebe painkillery - jedna efektní "last man " sranda, kdy je možné se vyhnout konci zastřelením toho, kdo jako poslední zasadil Paynovi ránu, automaticky bere krabičku prášků a uzdravuje tím postavu. Takže, zadarmo to rozhodně není.