-
"Tohle mě na hru daleko více navnadilo než kdyby s v ní popsali zbraně, grafika nebo délka."
Recenze = reklama?
Ale jinak díky za recenzi, hezká a čtivá. Akorát je škoda, že jste nezmínili faktickou nesmrtelnost, protože Last Man Standing je v podstatě taková skoro nevyčerpatelná lékárna. -
Příště použij odstavce a nebude mi vadit, že je to tak dlouhé. Čte se to příšerně.
-
Pro mě je teda tahle recenze perfektní. Podle mně by se v recenzi měli objevovat dojmy a pocity z hraní a ne rozbor gameplaye. Tohle mě na hru daleko více navnadilo než kdyby s v ní popsali zbraně, grafika nebo délka. Skvělá práce Aleši!
-
muže byt taky razor nebo reloaded. Hlavne aby tam nebyli viry. neboj já to pak koupím abych podporil vyvojare
-
Ad 1) Jenom dodám, že mi herní čas, na rozdíl od předřečníků, vyšel na něco kolem 7 hodin. A z toho výraznou dobu zabírají cutscény. (Ne tedy, že by mi to nějak vadilo.)
-
Jj, proto jsem se ptal jestli se Mona objeví. Protože těžko říct, co je "hlavní linie", jestli Monina smrt nebo přežití (narážím na Prince of Persia : Warrior within, kde Kaileena taky přežila jen v tom "náročnějším" konci, kdy hráč musel najít všechny tajné fontánky a pak dostat Water sword. A já právě u Prince vůbec netušil, že tenhle alternativní konec existuje, dohrál to 2x s koncem, kde Kaileena nepřežila a když jsem pustil trojku, tak se v intru vesele vezla s Princem na lodi.. trošku jsem čuměl :-D. Ale pak jsem si samozřejmě vygooglil, že existuje onen druhý konec a hned jsem měl důvod znovu rozehrát i WW :) )
No každopádně pokud jsem to pochopil dobře, stav Mony je prozatím neuzavřený. To mi stačí ke štěstí :) -
No, kolegové již předstihli, tak jen k některým bodům...
5. Tohle je záležitost spoilerů i v případě, že tomu tak nebude
6. Hudba: http://youtu.be/UTrjqBUvDQI ( můj osobní tip doplňující snad nejlepší lokaci ve hře http://youtu.be/CqJtwsjB030 )
9. Je zde jakási forma Lord and Ladies a epizody kapitána Baseballbat, ale v portugalštině a jednak již přímo v plně pohybovém animáči. -
Síce som nehral hru (čakám na PC verziu) ale aspoň podľa info z netu, ti môžem na daktoré otázky odpovedať:
1.- ľudia väčšinou hovoria o 10 - 12 hodinách kampane (môže byť aj kratšie ale aj dlhšie)
2. - nočné mory isto nie, lebo samotní tvorcovia hovoria o tom, že jeho Maxou nočnou morou v novom dieli je v podstate celý príbeh (žiadne samotné sekvencie ako v minulých dieloch)
3. - to je zatiaľ záhada, čo sa týka PC verzie, ale na konzolovú hru vypadá byť grafika kvalitná
4. - ak myslíš ten komixový štýl cut-scén z minulých dielov, tak nie, nie sú tam.. príbehové cutscény sú plne animované v hernom engine, pričom využíva mnoho efektov (rozdvojenie obrazovky, rozmazanie obrazu, niekedy sa objaví na obrazovke veľký text, atď)
5. - no zatiaľ som o tom nič nepočul, žeby sa daktorá z minulých postav vrátila
6. - viem, že je v hre použitá aj niektorá hudba z minulých dielov, hlavná zvučka minulých dielov je v hre, inak hudbu ku hre nahrala kapela Health - sú na youtube
7. - zbrane máš tu: http://maxpayne.wikia.com/wiki/Max_Payne_3_weapons + granáty v hre Max nemôže používať
8. - rany po zásahu zostávajú a sú dosť naturalisticky zobrazené, ale či to ide do extrémov, to neviem
9. - nie.. ale v hre sa zase objaví seriál The Adventures of Captain BaseBallBat-Boy..dúfam, že som ti s dačím pomohol -
Demo? A jeste od Skidrowa? *12*
-
1. 10-12 hodin
2. Nejsou
3. neptejte se porad na optimalizaci, recenzovane jsou konzolove verze, pc verze jeste nejsou venku
4. Nejsou, ne ingame, r* vydal na netu komixy
5. Ne
6. Krása, oboje (opet dabing maxe je dokolanost)
7. Pistole,samopaly,brokovnice,lehke kulomety, jedna sniperka, rpg, zadne granaty (nepratele ano, max ne-ne v singlu)
8. Diry po kulkach zustanou, nekdy udelaji diru skrz nasrkz, strika krev z obou stran, nutrhnou se koncetiny
9. *8* -
No na Alanu Wakovi se Remedy moc teda nepředvedli
-
Recenze je sice napěchovaná barevnými frázemi ale chybí mi základní věci které od recenze člověk čeká. Takto sem si připadal jako bych četl něco mezi "preview" a "první dojmy"
1. Není zmíněná délka hry (což je vzhledem k předešlým dílům, které jsou proslulé otočením za jeden večer nejdůležitější informace)
2. Info o tom jestli ve hře ne/budou noční můry
3. Grafika/ optimalizace
4. Jsou zde komixy?
5. Vrátí se někdo z postav min. dílů (Mona, Bravura)
6. Hudba, dabing
7. Jaké typy zbraně? Granáty, druhy sniperek??
8. Po výbuchu granátů odletí nepříteli ruka? Zůstanou v něm díry po kulkách? (v dřívějších dílech to nebylo)
9. a ted to nejdůležitější!!!! Televizní pokračování telenovely Lady a Lord?: :D :D -
Asi tak 1.Remedy 2.R* neni co resit je to kvalita na dobrem pribehu se da stavet tohle je ackova hra . *5*
-
Asi Spoiler!
Raz ju spomenie na cintorine asi kapitola 7 alebo 8 uz newem ale okrem toho nic. -
nevite jestli už je venku demo od skidrowa?
-
Ten posledni topic uplne mimo kdyz neumim? S tim di nekam je bohuzel jestli ti nedoslo,uz pres 20let Demokracie takze se muze kdokoliv a jakkoliv vyjadrovat( i kdyz v tomhle state uz i o tom zacinam silne pochybovat...) Ja si totiz budu psat co chci to ze to tu nektery nedokazi rozdychat je vec druha,mimochodem uplne mimo a opet se mi potvrdila ceska demence...no nic,asi sem cekal mnoho,jediny kdo mi pripada normalni je exmaxx@tiscali.cz, Shaker a jeste asi i nekdo ostatni jsou jen typicti pisalkove...ano mozna mam dysgrafii kdo se v tom vyzna sem i diskalkulik kdyby nahodou to jeste nekoho zaujalo...Koukam TG upadaj velmi rychle a to diky temhle expertum.Ano asi to dopadne tak ze uz sem nic psat nebudu,neminim se otravovat s bandou ignorantnich hovad,pisi rychle proto delam chyby, je mi to u pr*ele atp atp...no nic hlavne ze jsem se zase presvedcil ze cesi se zase pekne vybravily. (Omg uz zase mne to unavuje ten otravny kod...prihlasovat se sem mi zato ale nestoji.)Aha cenzura opet omg.
-
za to, co udělala Maxovi v 1. dílu bych jí nejraději provrtal hlavou kulku
-
ne...rockstar prostě neni remendy. Vůbec to neni špatná hra, ale nenechte se zmýlit názvem.
-
necancej se :) jak dlouho nad textem rozsahu 20 normostran zoufale sedíš? ;)
-
alespon za ten vtipnej sarkasmus 1+ *4*