-
To jsi jako chtěl nějak vtipně naznačit, že jsme stádo?
To bych věděl co s tím.. http://www.justsaypictures.com/images/implied-face-palm.jpg -
Až na to, že Dyslexie je ale porucha ve čtení, ne ve psaní....
-
Omg vnimali jste vubec pribeh dvojky?
-
já když hrál dvojku ve svých asi 13-14ti letech, tak jsem se do ní zamiloval :D doufám, že ji znovu uvidíme na Rage Enginu
-
Ne, není.
-
Předpokládám, že Mona Sax se teda neobjeví, vzhledem k větě v úvodu recenze, co ? Škoda, alespoň v těch retrospektivních částech z New Yorku by se mohla ukázat, tak nějak mi ve dvojce přirostla k srdci :)
-
zrejme tam jeste nebyl
-
Né každý :-D má plnou PR**L peněz :). Jsou prostě hry do kterejch investuji primarně :) .... a hry na které si počkám. :)
-
Chceš tip? Co takhle si počkat než to v prodeji bude? Si tady všichni sedaj z D3 na zadek, přitom je to hra jako každá jiná... *7*
-
Jestli jsi opravdu dyslektik, tak se omlouvam za kritiku. Soudil jsem ze sve zkusenosti - mam kamose dysgrafika (coz je tedy asi neco jineho) a ten nedokaze psat tuzkou, ale naopak klavesnice mu zachranila zivot a pise jako kazdy jiny.
Myslim (doufam), ze se nikdo do tebe nechtel navazet. Jen ten text je vazne tezko citelny, takze negativni komentare musis bohuzel cekat i do budoucna. Zkus prosim alespon obcas odENTERovat odstavce, at to je pro nas jednodussi. -
Sorry, ale tve prispevky mi nestoji za precteni. Forma je dulezita k poskytnuti obsahu.
-
Pekna recenze, tedy az na to oznaceni GoW za taktickou strilecku :-).
-
Chlape já ti nevím, ale spíš bych řekl že v na games.cz se hodnotí hry jako hry, od toho je to taky videoherní stránka. Pokud máš nějaké nerdovské choutky zjistovat si jak si s hrou poradí ten či onen hardware, tak jdi na stranky ktere se tim zabyvaji (treba pctuning). O tomto recenze nejsou.
PS: Jen tak mimochodem recenze je pro PS3 verzi !!! *7* -
V případě matfyzu bych již nehovořil o vtipu, nanejvýš tak o vtipné rovnici *15*
-
a proč ne třeba matfyzácký? O_o
-
Sad story bro :(
-
Yep, nejspíš syndrom ze školy - pod 20 stránek neexistuje- takže to má člověk potom tendenci okecávat i na obyčejným fóru jinak jednoduchou větu " líbilo se ".... :D
-
Vždyť jo. Prostě se to jen hůř čte, to je celý.
-
Velice oceňuji tvou práci s tímhle, ale podle mě by se to docela dobře dalo 5x zkrátit, aniž by to nějak příliš informačně utrpělo. *3*
-
Ale Prd je to celkem dulezity vedet o co v te hre jde ze to je zdrceny fizl, co prisel o vsechny v 1cce na kterych jim zalezelo, ve 2jce se sesyspal aby se zas mohl dat pomalu dohromady a ve 3jce uz je z neho totalni troska...sry ale hrat neco od 3dilu az je trochu mimo misu, k tomu jeste navic,tohle fakt nema s Paynem moc spolecneho.