-
MP jsem kdysi hrál, dvojku jsem neokusil, a teď když koukám na prezentované videa a čtu recenzi tak si sakra říkám, "vypadá to hodně dobře!" Nechám to však vyhnít a počkám si na celosvětové reakce. Každopádně trailer je vskutku perfektně natočen a vypadá to že i příběhově se jedná o kvalitní kus. Asi to bude jasná koupě.
-
já mám za to, že ta smrt je pravý konec.. happy end mi přišel jako strašný fofr a šmitec konec.. a vůbec to tam nesedělo
-
Omg vnímáš koment na který reaguješ? :D
-
?
-
oba ty konce jsou přístupné normálním hraním.
-> není jasné, který konec je kanonický, šmudlo
Prostě jsi o tom konci nevěděl, to se holt stává. Já to taky do nedávna nevěděl. Netřeba to dále rozebírat. Jdem dál, ne? -
Presne tak, vložím a hrám žiadne zdržovanie:)
-
To je v pořádku. Dokud tu máme takové jako ty, věřím, že se nemám se čeho bát ;)
-
Ano alternativni, vygoogli si to slovo smudlo :)
-
Pravda, to ovšem neznamená, že je vypovídající a vzhledem k třem nutným odehráním, aby ho člověk dostal, vesměs obecně vede v univerzu linie, že Mona je po druhém díle k.o. Alespoň do doby, než se to nějak pomocí dalších MP her nebo stanoviska původních autorů ( Remedy ) zapečetí jasnou zprávou o jejím stavu. Koneckonců třeba v tom konečně udělají jasno zbývající čísla komiksu. Tak či tak, nemění to samozřejmě nic na tom, že se s ní kolega v MP3 může setkat, ale jen v multiplayeru.
-
alternativní konec, šmudlo ::muck::
-
Přiznejme si to, kdo čekal něco jinýho.
Rockstar prostě vede.:) -
Co to? Nikoli, konstatoval sem holý fakt... No ale když už si to nakousl, ty určitě součást stáda jsi... Ale za to se stydět nemusíš... Není na tom nic špatného...
-
Když to neumíš, tak nepiš, tak dlouhé spisy. Dyslexie je porucha čtení, nikoliv psaní... *7*
-
viz prispevek vys.. kdyz dohrajes dvojku na Hard,
tak Mona na konci prezije -
Ale nevis to jak sel cestou pomsty a pote,zabil kazdeho atp atp...mnel halusky coz ve 3jce zadne nejsou pokud nepocitam ty ochlastovske moresy...
-
Asi to ze to neni survival horor a nechodi tam zombici? Nebo ze byste ji vykopali hrob?
-
Moc dobře si pamatuju když jsem to dohral na Hard a vůbec jsem netusil, že to bude mít jiný konec než předchozí obtížnosti. Ten zážitek, co jsem z toho měl, byl jeden z nejlepších, co jsem u hry zažil. Skoro jsem brečel :-D
-
tO, ŽE JE TO ZDRCENEJ POLDA PROTOŽE MU POVRAŽDILI RODINU FAKT VIM...tudle kostru příběhu znám...(sry caps, nechce se mi to přepisovat)
-
ehm? Co to má společného s tím, že jsme si Monu oblíbili a chtěli bysme ji vidět i ve trojce?
-
Ano Mona na konci pravdepodobne zomrela, no ked to clovek dal na najvyssiu obtiaznost bol tam happy end *14*